Ked ma chytia na skutri
Ked ma chytia na skutri
Chcem sa spytat co mi mozu policajti maximalne spravit ak jazdin na 50cm skutri a nemam od neho nic.Nemam ani vodicak
Mam 16.r
Mam 16.r
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ked ma chytia na skutri
Pokuta, odklad vodičáku a asi bude mať problémy ten, čo ti ten skúter dal/požičal..
Techničák zo sebou dúfam nosíš
Techničák zo sebou dúfam nosíš
A keď jazdím na ČZ 175 na dedine/lúky tak mi môžu spraviť čo?
Samozrejme, že k nej nič nemám a ani vodičák, ale prilbu nosím. Len to mi bude potom asi k ničomu
Hlavne mi ide o výšku pokuty 
-
Janio
Zablokovaný
To isté čo vo hore... ťažko určiť výšku pokuty záleži kto, kde a ako ťa chytia...
Technicak mam ale je taliansky a uz asi sa ani neda dat na prepis.
Skuter som si sam kupyl za svoje .
Odklad na kolko max?
Skuter som si sam kupyl za svoje .
Odklad na kolko max?
-
moosha
Darca
Kludne aj 4 roky ked budu velmi chciet. Kamarat dostal na dva roky ked isiel v patnastich na Simsone S51 po normalnej cestnej komunikacii a nemal vodicak (prilbu a papiere mal, motorka prihlasena).
2roky odklad + 333€ pokuta 
//Väčšinou to tak býva
//Väčšinou to tak býva
A keď ma chytia mimo verejnej komunikácie?
Myslíš na svojom pozemku?...tak to potom si môžu Páni Policajti handry fajčiť. 
ked jazdis po luke v lese a chytia ta tak dostanes asi viac kedze po luke nemozes jazdit aj ked mas vodicak a ja neviem co mozes mat aj vynimku z ministerstva vnutra
Býva povolenie aby si mohol jazdiť po lese, len neviem kde ho vydávajú.
to neviem ale v mojom okoli je asi iba jeden les kde sa nejaky mentali vozia na endurach 350+ s vykuchanymi vyfukmi inak vsetky ostatne lesi su ohradene s napisom prezidentsky revir.. co mi znamy hovoril tak ked ta tam chytia na aute alebo motorke v tom lese tak pravnicka osoba moze dostat pokutu az 100 000 sk to bolo pred 3 rokmi sice ale asi sa to velmi nezmenilo
-
Runes
Addict
a jak ta akoze maju chytit ??? nevravim ze to je super stroj ale utekat za tebou nebudu a ked to reznes mimo cesty tak autom tam nepojdu tiez 
No policajti ani tak nie, ale poľovníci, hubári, horári... oni tiež vedia urobiť neplechu.
Na jednom (nemenovanom) fóre som čítal že poľovník vytiahol na motorkára zbraň a "zaútočil" naň ho...
Na jednom (nemenovanom) fóre som čítal že poľovník vytiahol na motorkára zbraň a "zaútočil" naň ho...
a to vy neviete, ze policajti maju aj endura ? a neboja sa zavami ist aj po lese ? a vobec to niesu lamy ale skuseny motorkary, ja som tiez pocul ako horar hodil kamen po motorkarovy a motorkar sa vysypal.
-
Runes
Addict
no tak to je utok zo zbranou a zato sa ide betonovej miestosti de su take zeliezka namiesto okien a mimo toho este k tomu na neplnoleteho cccc no nechcel by som
No tak u nás na dedine končí verejná komunikácia za zástavkou a keď budem behať za ňou, tak môžu ísť fajčiť tie handry potom 
A po poľnej ceste by mi nemali spraviť tiež nič.
Prípadne keby ma chytili už na verejnej komunikácii, stačí zbehnúť na lúku a vytratiť sa niekde
...ale samozrejme po lesoch sa chodiť nesmie, je to rušenie zvery a po lúke tiež nie..
..asi pred rokom som išiel popod posed a akurát zhodou náhod išiel k nemu poľovník..povedal, že mám ísť preč, nič viac..ale nadšený teda nebol
A po poľnej ceste by mi nemali spraviť tiež nič.
Prípadne keby ma chytili už na verejnej komunikácii, stačí zbehnúť na lúku a vytratiť sa niekde
...ale samozrejme po lesoch sa chodiť nesmie, je to rušenie zvery a po lúke tiež nie..
..asi pred rokom som išiel popod posed a akurát zhodou náhod išiel k nemu poľovník..povedal, že mám ísť preč, nič viac..ale nadšený teda nebol
-
blitzkrieg
Professional
nechce sa mi čítať celú tému ale poviem ti moju príhodu zo soboty ...2.10.2010 ...som plnoletý, nemám vodičák a vozil som sa na štvorkolke 110 ....sedel som na nej 2 minúty a zastavili ma policajti ...chceli mi dať 100€ pokutu, 5 rokov odklad a ten čo mi ju požičal tak mu chceli dať 1 600€ ...nakoniec nám to odpustili ..ale nebolo mi všetko jedno
5 rokov odklad?To sa mi zdá nejak veľa a ten tvoj kamarát čo ti tú štvorkolku požičal, tak sa mi zdá, že by nemal mať s toho nič.Asi vás len strašil. 
Ale keby chcel tak len tebe dá 2-ročný odklad + nejaká pokuta, ak sa nemýlim.
Ale keby chcel tak len tebe dá 2-ročný odklad + nejaká pokuta, ak sa nemýlim.
-
blitzkrieg
Professional
no napísal som sem preto aj keď sa nejedná o skúter tak toto mi povedali a chceli už vyplniť papier ..nestrašili ..ten jeden policajt bol kamarátov spolužiak zo strednej ..tak sa to nejako dohodlo