Call of Duty - World at WAR
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Call of Duty - World at WAR
Map pack máš?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
??? ale levely ?? vsetky su dostupne v patch-och .. no mozno nades nejake fanusikovske..
No ten MAP pack nemám. Kde ho zohnať? A to sú tie levely?
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 19:49)
Chalani prosím Vás mohli by ste mi poradiť kde zohnať ten Map pack alebo patche na multiplayer mapy súúúúúrne pls.
Díky
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 19:49)
Chalani prosím Vás mohli by ste mi poradiť kde zohnať ten Map pack alebo patche na multiplayer mapy súúúúúrne pls.
Díky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Map pack je v patchoch. Ak nemáš originál musíš kúpiť. Patche tam inak nenatrepeš.
a to je čo za novinku? hral som na všetkých patchoch po súčasný, a orig. som veru nemal
mam problem po vybrati obtiaznosti sa nic nedeje, skusal som ten navod co je tu vytvorit profil rucne ale nic...?
Skusali sme dnes rozbehat coop - vytvorim server, brat na druhom pc ho vidi ( v LAN), ale napise "This game session is no longer available" de je problem?
prosim vas ked zapnem hru napise mi toto Unhandled exception caught
mam win 7 i5 pc je dost silny mal by to tahat ako nic ale niekde som cital ze je to problem zo zvukom aj som skusal nahrat to directX co je pri hre a stale to iste
mam win 7 i5 pc je dost silny mal by to tahat ako nic ale niekde som cital ze je to problem zo zvukom aj som skusal nahrat to directX co je pri hre a stale to iste
to robilo aj mne pomohlo mi iba preinstalovaniemaco54 napísal:prosim vas ked zapnem hru napise mi toto Unhandled exception caught
ja som zmenil kvalitu zvuku v ovladacoch na 44K a ide to. Sranda nie?
zdravim, mam problem ak nainstalujem hru , hodim tam patch,cracknem , hru pustim ale ak si pustim novu hru , popripade hnet 1vu misiu vyberem si obtiaznost, vobec mi hru nepusti, nwm co s tym mam robit, helfne niekto ? dik 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nj chybný warez.
Zmaž CoD z registrov. Pôjde to.
Zmaž CoD z registrov. Pôjde to.
mam to zmazat ces win ? alebo je na to nejaky program ? porad pls.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Mal by si to mať tam kde je inštalačka CoD. myslím delete game from registry
Nechcel by niekto hravat NAZI ZOMBIE ? Hravam to s 2 kamosmi 3 zakladne mapy + 3 stiahnute na kazde mame taktiky vymyslene a celkovo davame vysoke lvly len by sme chceli hravat stale styria lebo 2 alebo 3 je nanic. Podmienka je skype. Ak mate zaujem piste SS.
prosim vas poradte mi ako si zahrat s kamosom zombika nejde nam to po nete iba ked sme ne jeden router pripojeny mam hamachi 2.0.3 firewal vipnuty a nejde to nenajde nas ani nic. A ked dam do conzoli dwconnect a kamosovu hamachi ip tak mi nabehne online profil ktory sa mi neda spravit. Patch mame obaja rovnake 1.7 tusim. Pomozte mi to rozbehnut dako pls.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skús lan fix.
to mam tiez ta ikonka cez to pustam hru a nejde to aj tak iba ked sme setci na jednom routri
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Musíš spustiť Singleplayer, spusti cooperate, vytvor lobby a zmeň mod na zombie. Hamachi odporučam 1.0.2.5
ano presne tak to robim singlplayer cooperative dam host lan a tam nastavim zombie kamarat da singlplayer tiez cez ten lan fix cooperative a da find geme a tam je to nastavene na lan a serveri all a nenajde nic. obaja to pustime cez lan fix a nenajde nas.