- Corn Flake
GothaR_SVK
Opak
dEn00
DigBim
Draginho
Etnic
eXceLko
Grandel
Nadeo_Svk
Pitbbul
runessvk
TheTailor25
Team Fortress 2 ETF2L Highlander cup
Team Fortress 2 ETF2L Highlander cup
Takze, tuto temu zakladam kvoli tomu, aby sme nespamovali v teme TF2, v prvom rade sa musime dohodnut na dni, kedy budeme hrat zapasy (cas vzdy medzi 18-20h), aby som ich mohol vzdy dohodnut s dostatocnym predstihom, moznosti vidite v hlasovani, da sa hlasovat aj za viac z nich. Poprosim aby hlasovali iba ti, ktori patria do timu:
Re: Team Fortress 2 ETF2L Highlander cup
dalsi hardcore zapas za nami...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No ako som povedal mne to vyhovuje viac menej hocikedy len mi treba dat vediet dopredu. Ale predbezne co viem ze nemozem je 8.10 od 18:00 bo to mame rodinu oslavu na ktorej je ucast povinna, dalsi termin je o den neskor a to 9.10 tam musim reprezentovat fakultu a este problem by mohol byt najblizsi piatok sobota nedela kde ideme konecne prerobit moju izbu cize bude odstavka internetu
bo sa budu sekat kable a sade prach ale to by sa dalo zriesit mozno. Inak hocikedy vecer len potrebujem oznamit priatelke ze daco taketo mame na plane bo ma nebude lubit 
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 19:37)
Jou a este jedno som zaudol kazdu nedelu medzi cca 17 az 19 hodinou chodime k babke tam nemusim byt ale tak aspon raz zacas sa tam rad stavim pokecat zo sesternicami strykami a tak
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 19:37)
Jou a este jedno som zaudol kazdu nedelu medzi cca 17 az 19 hodinou chodime k babke tam nemusim byt ale tak aspon raz zacas sa tam rad stavim pokecat zo sesternicami strykami a tak
No dnes to bolo kvoli tomu, ze nas to uz pridalo do skupiny a pripravilo zapasy a tento zapas sa tam uz neobjavil, takze hrat by sa dalo, ale nebolo by to na nic dobre. Navyse CL druheho klanu povedal, ze na cele etf2l kasluLama napísal:dalsi hardcore zapas za nami...
super, uz hlasovalo 30 ludi
cize vidim, ze anketa je smerodajna .. no ja vravim za seba, ze mi vyhovuje (zatial) stvrtok vecer, piatok, sobota
Nehlasovalo 30 ludi, kazdy totiz moze vybrat viac moznosti, cize to moze byt aj 6 ludi, ktori oznacili 5 moznosti. Preto je lepsie aj ked sa rozpisete, nech viem komu co vyhovuje a mozeme to doladit, anketa je len kvoli prehladnosti.
-
Nadeo
Guru wannabe
Mne vyhovuje hocico okrem piatku
piatok,sobota a tak to vyzera ze v nedelu by som okolo tej 19:00 tiez stihal...
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja môžem každý deň, pokiaľ sa niečo nestane
Ok, takze podla vasich ohlasov a aj podla ankety volim ako nas hlavny termin sobotu. Dalsia vec je cas, najlepsie asi 19:00, ale ti, s ktorymi budeme hrat najblizsi zapas by chceli radsej o 18:00, co je podla mna jedno, cize to mozem dat na sobotu od 18:00?
-
2janci2
Medium Professional
No v sobotu je to uplne najidealnejsie. Avsak asi okrem tejto, lebo pride brat po 1,5 mesiaci
Uvidim, ci sa mi bude dat, ak vas bude malo, tak zahram, ale ak nie, tak nie 
-
Runes
Addict
no sobota je fajn
len vravim cem to vedet idealne 3 dni dopredu . BTW co keby sme tuto temu zachovali a kazdy napisal termin ked sa mu daco vyskytne jak som pisal ja o par prispevkov vysie tu oslavu a turnaj
No dopredu to vyzera tak, ze sa bude hrat pocas nasledujucich troch vikendov, ten 9-10. oktobra vsak asi skonci tak, ze budeme hrat v nedelu, pretoze ako pozeram, tak ten klan uz ma na sobotu rezervovany iny zapas, ale pocas tych 2ch ostatnych by to malo byt v sobotu.
Môžem kedykoľvek, len NIKDY nie piatok a sobotu...
Tak potom bohuzial, co som sa bavil s tymi ostatnymi clanleadermi, tak kazdy chcel sobotu/nedelu a prinajhorsom piatok, do stvrtku sa jednemu velmi nechcelo, dalsich som sa nepytal, ale u nas vyhrala sobota, tak sa treba prisposobit vacsine.
Ok, veď nieje problém, zaobídete sa aj bezomňa 
No bohuzial to vyzera tak, ze dalsie 2 zapasy budeme musiet odohrat v nedelu 3.10. a 10.10., pretoze na sobotnajsie navrhy reagovali negativne.
btw kto hra soldiera? Ja som totiz dostal toto: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Pain_Train a v CW by to mohlo dost zavazit, pretoze sa bude hrat cp a pl mapa.
//tak nic, pozeram, ze sa da aj lahko vycraftit
btw kto hra soldiera? Ja som totiz dostal toto: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Pain_Train a v CW by to mohlo dost zavazit, pretoze sa bude hrat cp a pl mapa.
//tak nic, pozeram, ze sa da aj lahko vycraftit
-
Runes
Addict
Mehehe ked potrebujete daku wapon tak mozem ju pozicat na zapas ak mi nic neuslo tak mam vsetko co sa da a vyslo do toho vcerajsieho updateu
ja mozem aj v nedelu, ratajte so mnou
Takze pripominam, dnes sa hra o 19:00. Server este nemame, tymto by som chcel apelovat na Corn flakea, aby ho znova skusil vybavit