Zaostalosť v ľudských vzťahoch, čo robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Zaostalosť v ľudských vzťahoch, čo robiť?

Príspevok od používateľa Forsaken »

zmazané
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Zaostalosť v ľudských vzťahoch, čo robiť?

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Ako u mna len to skor by bolo z fotrovej strany-toe otazky sedia kedy ako naco co tam a preco...este aj teraz ked mam tak ako ty len o rok viac sa ma to pyta idiot :roll: naco mu uz fakt podrazdene odpovedam, ze neviem kedy dojdem vtedy dojdem.v destve to moc nebolo tak ze by ma neposielali ale ani nenutili co bolo aj zle ale aj dobre lebo som nezliezol na zle chodnicky:trava,alkohol disko a podobne blbosti...tiez si teraz vyjdem von ale ja to az tak moc nevyhladavam..horsie aby si sme/ste si na to nenavykli a ked budeme/te mat deti neprenasali tuto chorobu na nich..opatrnost ano kedze vidime co sa deje ze 12 rocne pipky su na vyplachu zaludku a tak..riziko byt rodicom..je fajn ak nevies co so sebou,zacat nieco robit a tym najlepsim je sport.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

fuh no je to velmi zvlastny pribeh. bol si tak v podstate vychovavany a je to akysi tvoj zaklad. ak sa chces zmenit treba zacas od zakladu. skus v tom chodeni do mesta, opijani sa a podobne najst nieco pozitivne, nieco co ta bude natom bavit aby si nechodil do mesta ,, len tak". pretoze ak tam budes chodit len aby si nebol toma tak to nema zmysel. a k opacnemu pohlaviu. neviem sice ako vyzeras ci si alfa samec alebo nejaky omega borec. kazdopadne staci sa len odhodlat a ist do toho. paci sa ti nejake dievca? mas pocit ze aj ty jej? tak proste len to treba zacas rozvijat kecat a pozvat ju niekam ved take tie klasicke veci =) myslim ze tato ,,permena" bude zlozita ale verim ze to zvladnes =) drzim palce GL. mas predsa vysoku skolu a vyrovnany zivot. chyba ti len urcita cast z neho. a to musis dohnat ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ... poplakalo sa, polutoval si sa, ostatnym to ostalo stale rovnako jedno a teraz zacni zit sam za seba :-) ... na vysokej skole ? ked chces tak vzdy najdes ludi s ktorymi sa da ist na pivo a potom niekam na diskoteku - treba ich ale hladat, nie plakat na "internetoch" ... naklonnosti mozu prist aj same, ale tym ze sedis doma / v skole / s kamaratmi poobede pri cajiku v klube dochodcov moc nenapomahas ich pravdepodobnosti :-)

pokial nemas nejaku psychicku vadu, ze sa bojis ludi, tak je to iba o tom konecne niekam vypadnut a nieco robit :-)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tiež sedím celé dni na riti a všetkých kamošov mám v iných mestách, alebo kade-tade na intrákoch...po pol roku som prišiel na pokec, napísal som či je tu nejaká baba, ktorú by som mohol pozvať na bowling, a akurát sa s ňou dohadujem, kedy pôjdeme...utri si slzy a sprav to isté...

//Forsaken, snažil som sa ti pomôcť a namiesto toho, aby si si moju radu vzal k srdcu, mi dáš K-...ďakujem...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Forsaken: Myslím, že z nás bola vychovaná rovnako alebo podobne a nikoho z nás neučili piť sa, baviť sa, užívať si života a rozhadzovať peniaze. Ak budeš mať vlastné deti, asi ich budeš tiež učiť opatrnosti, šetrnosti a budeš sa o ne báť, ako sa báli tvoji rodičia a aspoň si môžeš zo svojho príbehu zobrať ponaučenie, ako svoje deti vychovávať nebudeš.
Ak si to porovnám, mám to tak isto, nikdy som sa neožierala po baroch, nebalila chalanov a nemám ani na každom prste 30 kamarátov. O väčšinu z nich som prišla tým, že v kuse sedím na zadku a učím sa alebo ak sa neučím, tak je tu brigáda, prípadne robota v domácnosti a záhrada u babky. Ak idem raz za týždeň von s priateľom, som schopná mať z toho výčitky, že som "neužitočná". Okrem toho však nemám pocit, že by som nevedela vytvárať medziľudské vzťahy. Sami ich vytvárame a môžme ovplyvniť a ja som skôr za to mať menej priateľov, ale takých, na ktorých sa môžem spoľahnúť. Teraz si už dospelý, takže ak ti odopierali chodenie von, krúžky, koníčky alebo to, čo máš rád, môžeš to robiť, môžeš ísť kam chceš, zoznámiť sa s kým chceš. Je to čiastočne aj dobou, že nekomunikujeme toľko, ako kedysi, lebo všetko vybavuje cez net. Ale aj komunikovať sa dá naučiť. Dievča si tiež nájdeš a vek tu rolu nejako nehrá a tiež to nie je ani o výzore. Len sa nepodceňuj, neľutuj a maj sa rád. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

si kup novy PC, veci ktore si zmeskal sa uz nevratia, a sanca na nove bude tak ci onak miziva, pokial nebudes extremne huzevnaty a odhodlany. venuj sa presne danym veciam a s ostatnymi sa zmier ze to nebude take ako to maju ostatni, ziskas aspon prevahu a vyhodu vo veciach ktore budes ovladat skvelo, ....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

o ano velky qwerty sa vratil s prelomovymi nazormi :-D :-D ... ak mate rakovinu, nedajte sa liecit, nic sa nezmeni ... radsej budte najlepsi v tom ze mate raka :-D :-D :-D

qwerty ty si idiot ... za tym si stojim a nebudem to dalej rozpitvavat ... Dakujem :-) :-)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tak toto ma polozilo :smt033
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Si na vyske, to je najlepsie obdobie - vsade ta pustia, mozes pit alkohol, mozes pracovat a zaroven si mlady a nemas tolko starosti ako ti, ktori uz nestuduju :)
Po prednaskach/cviceniach sa treba pridat k skupinke ktora ide na pivo a potom sa to rozbehne. Pripadne ak sa niekde na facebooku organizuje skupinove chlastanie, tak treba ist tam. Z vlastnej skusenosti viem, ze najviac kamaratov najdes na takychto akciach a su z nich potom doveryhodni kamarati, nie len taki "pracovni", ktorych vidis iba v skole. Alkohol proste zblizuje, samozrejme v rozumnej miere a nie tak, ze sa sundas a potom budes vsetkym na pritaz, treba vsak vyuzit jeho schopnost rozviazat jazyk.
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:o ano velky qwerty sa vratil s prelomovymi nazormi :-D :-D ... ak mate rakovinu, nedajte sa liecit, nic sa nezmeni ... radsej budte najlepsi v tom ze mate raka :-D :-D :-D

qwerty ty si idiot ... za tym si stojim a nebudem to dalej rozpitvavat ... Dakujem :-) :-)
o liecbe rakoviny mi ver zeby som vedel ine pisat, ale o tom tema nie je. a preco by nemohol byt za novym PC? daj argument, ...... no mam sa napr ja stresovat o tom co sa vonku deje ? kto s kym tr*ka, kto koho podvadza, kto koho odrbal o peniaze a o pletky ? o DEFKY ktorym ide len o peniaze ze sa o nich az pesnicky musia nahravat? alebo o com je teraz rec?
ja som sa nato vysral a doma mam nove PC cko, cisto herne, a hram sa a mam vsetkych na haku, ..... pozeram filmy, serialy, pocuvam hudbu, hram mass effect 1 a 2 trtkavam holky virtualne (by si sa divil, nieco posras, a das LOAD) .... a nestaram sa o hovadiny, jedine co ma trapi ci mi miranda da alebo neda, a ako donutit kelly aby mi tancovala v latexe kolo steny v kajute.... A ? lepsie ako pocuvat dookola dristy a pletky, ako stare baby na trhu, polka z toho su aj tak vymysllene hovadiny, a na intraku? ficim na serialoch a filmoch, notebook moderne hry nezvlada, a vonku? vonku vybehnem a preco nie ? akurat si myslim ze chlapcovi co zalozil tuto temu chyba nieco ineho ako pivecko v krcme s kamaratmi, ......
... sorry ale stare casy proste su prec, a nazad sa uz nevratia, nech sa nesnazi dat dokopy nieco co premeskal, uz to proste nepojde, ja som sa o to snazil posledny polrok, aby bola partia (partie ako dakedy) aby bola show, a kiksy, hovadiny kopec co sa porobilo, aby bola sranda ako dakedy, vsetci na to kaslali, celkovo kazdy na kazdeho, .... kazdy si riesi svoje veci a uz to davno nie je to co bolo. tak naco radit niekomu ked vies ze to nezaberie? ci ma teraz chodit vonku chlapec zo 17 tkami a spravat sa ako 17 rocny? .... nebud smiesny, ...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

ako to vsetko dohnat? no jedine tym ze zacnes zit. nie len zivot prezivat =) ako tu spominaju vyraz na akciu spoznaj ludi. kde su ludia kde je akcia tam budu zeny. niecoho s napi rozviaze ti jazyk das sa do reci a ide to samo. viem lahko sa to pise ja som zas takto vyrastal :D ale uvidis velmi rychlo si zvyknes =) proste staci as bavit =) a byt tam kde as nieco deje =)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

toto je ten qwerty, ktory tu este pred nedavnom bol za strasneho macha a mohol mat takmer kazdu na keru ukazal prstom ? a niekedy ani to nebolo treba - stacilo si pomysliet ... ten qwerty ktory mal milion kamaratov, ktori by zanho polozili zivot a neviem este ake sracky sme tu po tebe museli citat ? ... hrdinov na internete sekat a potom stiahnut ocas jak posledny jarin :-)

si sráč a pred nezdarmi a problemami utekaju iba sraci ... ja viem ze tebe to vyhovuje, ty to vies tiez ...

ake uspokojenie ti prinesu hry ? resp. ako dlho ti ho dokazu poskytnut ? ... necitis potrebu niekam ist a poopalovat nejaku kikinu ? to je jedno, ze je blba, nemusis s nou byt do konca zivota ... staci sa s nou zabavit predsa ... casom pride ina, normalnejsia, lepsia :-D

a tak je to aj s kamaratmi - ze ta nebavi sedet pri pive a chlastat ? ale ked nemas inych kamaratov a si natolko lempel aby si ich nasiel, tak mozes spoznat inych ludi jedine prostrednictvom nich ...

... skoda tu do toho klepkat ... ked uz inak bohorovny qwerty zvesil ocas a ostal na ocot, tak je nieco zle ... velmi zle ... rutime sa do zahuby a nevieme tomu predist :-D :-D
qwerty-xyz

mizuno napísal:qwerty ty si z ktorej riti prisiel? :D
z vranova, mas pravdu je to prdel, ale co uz, na pivec sa dneska slo vo velkom ale aj s ludmi s ktorymi sa nemusim, (narozdiel od vcerajsej alkohol-vodny fajec-buzi-party) takze tu dneska strasim, lebo ma zazracne prebral cierny caj, by som nikdy nepovedal ze ma caj preberie, ale silny bol jak svina, tak co ineho, ..... pridam nejaky hlod, niekto pochopi, niekto nie, niekto sa zasmeje, norko si uz masti ruky aby ma tu zase zdrbal, ... proste klasika, hojko 4ever.
:smt007 --- autorovi temy, proste chod von s tymi ktorych poznas, a nezamyslaj sa, pocuvaj kto o com keca, pridaj sa, a nezamyslaj sa nad hovadinami, ked mas dost casu na zamyslanie sa najdi si nieco produktivnejsieho, ....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Qwerty aj mne to pripada s tymi hrami a etc ako unik z reality:)
Inak ja ked som v dobrom srabe/ako teraz napr/tiez sa venujem vsetkemu moznemu,casto riesim uplne bezvyznamne malichernosti.Tym ale neutekam od problemov,tie tiez riesim priebezne,tak ako sa snazim zit ako najlepsie viem podla moznosti,ale aj tak mam na 90% hlavu plnu pi*ov***,niekedy si az ludia okolo mna myslia ze nie som normalna,ako mozem v takej zivotnej situacii,ale co mam robit,ked je to uz raz v hajzli tak co..zabijem sa ??
A myslim ze to je u mna taky podvedomy ochranny mechanizmus,aby som sa z toho uplne nezblaznila..tak sa zaujimam o vsetko mozne aj nemozne resp robim viacero veci naraz,dolezite s nedolezitymi ..a mozno len nexcem zomriet sprosta heh..
Ale hry,filmy a podobne vystrelky si nahradzat realitou,len premarnis svoj zivot ..

btw,forsaken,keby si mal tak tyzden zivota max ..to by boli fukoty,co ? lol..by si za wikend stihal vsetko co si nevedel za cely zivot :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Jediný spôsob ako mať priateľa, je byť priateľom. (R.W. Emerson)
Ak chces byt milovany, miluj!

Inak to vazne nejde, nic nepride len tak samo od seba.
Proste treba byt v tomto aktivnym, zaujmat sa o ludi, komunikovat s nimi, atd. Ved spolocenskych aktivit a hier je plna prdel.

Zo zaciatku to mozno byva tazke, par trapasov musi byt, ale ruku na srdce - kto z ludi este ziaden trapas nezazil? Chce to len troska odvahy a trpezlivosti.

A tiez si treba uvedomit, ze sa neda vyhoviet vsetkym ludom (sam viem kolko ludi ma nema rado koli mojej uprimnosti).

A pokial to vazne nejde ani po par pokusoch, tak si treba vysporiadat vztah so sebou (sebaucta, sebavedomie - ak su nizke tak je to takmer nemozne).

Prajem vela stastia tym ktory sa chcu maju tento problem a chcu ho riesit :)
qwerty-xyz

ithory -- to nie je utekanie od problemov, ale pozri, naco mne riesit sracky? a este k tomu niekoho ineho? mna to nezaujima, nehecuje, ja nemusim ludi ohovarat, a riesit veci typu "a vies ze sa tato vyspala s tym?!" mne je to u riti, nech si kazdy robi co chce, ako som prednedavnom prehlasil za posledny rok kolko sa mi stalo divnych veci a kolko som toho videl si dovolim povedat ze v blazinci su zavreti normalni ludia a blazni su vsade naookolo.
--- mna proste to co sa deje vonku nehecuje ako niektorych, staram sa o seba, mam vlastne problemy a starosti. PC cko je unik? co ja viem, skor zabitie casu, a pre mna peckove . . . . co vies, mozno pre dakoho ineho tiez, urcite by sa nas naslo viacej.
ale mam ti ja vonku pocuvat nareky kamaratky, ktora sa rozisla s frajerom, nonstop na neho nadava, aky bol hnusny a co vsetko robil, a o tyzden s nim zase chodi, lebo on jej dal kopacky a potreboval si zatrtkat tak sa jej ozval? a ona cela happy sa s nim dala dokopy ako blba husa? lebo dotycny to spravi zase? lebo ho poznam?
alebo vykrikovanie dalsej holky ze jej terajsi je najlepsi na svete a uplne dokonaly, a kto by tvrdil opak toho by asi zastrelila, rozisli sa po troch tyznoch a vekova kategoria oboch cez 20.....
alebo kamaratovu frajerku ktora MNA obvinuje ze som s jej frajerom vecne vonku, pritom som s nim nebol dva tyzdne?
alebo znasat frajerku kamarata, ktora mu vyvolava kazdych 5 minut kde je a s kym je, lebo mu neveri on je chudak so mnnou, tak mi vecne da telefon aby som potvrdil ze som s nim bo sa o nho biju dievcata tak tamta husa ziarli, a on je vernejsi ako pes, .... tiez mi to lezie na nervy nehovoriac o tom ze by som taku holku mal ja.
a kopec dalsich HOVADIN PODOBNEHO TYPU??? sorry ludia, radsej mass effect,..... ja proste nepotrebujem riesit taketo vyslovene hovadiny, ......
nehovoriac o inych peckach pri ktorych ostava ROZUM STAT!!!! ze proste nechapacka totalna. ....
--- preto ako som povedal autorovi temy ja, nech sa proste upriami len na nejake akcie a vychytavky, nech si to naplanuje v kalendari, ktory den aka akcia, ked je doma moze s dvoma troma kamaratmi skusit aj ine mesto, a diskoteku alebo hociake ine akcie, nemusi hned nutne spoznavat dievcata a davat sa s nimi dokopy.
niektori ludia ludske vztahy nechapu, viete preco? lebo su DESNE primitivne, .....
a JA mam momentalne toto obdobie (mozno ma prejde mozno nie) vsetkych tych hovadin DOST.....
ohovaracky, klamstva, podrazy, nariekania, fnukania, trtkania, vsetkeho, uz mi to lezie krkom. jedine co ma momentalne zaujima je skola, a hlasky typu, i ve got no shields, get to cover, maximum speed, cloak engaged . . . .
a nejake normalne dievca --- take secondary objection . . . .
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

qwerty: takze potrebujes dievca, dievca znamena vztah, a od vztahou sa rychlo dostaneme ku -> ohovaracky, klamstva, podrazy, nariekania, fnukania, trtkania ... a si zase tam kde si nechcel byt

forsaken: potrebujes medzi ludi, spolocnost, postupne pride vsetko aj to ostatne co ostatnym zatial ticho zavidis, ale nesil to silou mocou ... chces dievca? najde sa, ani nevies ako
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ak napises osobny problem do fora, tak ho nevyriesis. A vo svojom veku uz mas mat vlastny rozum a nespoliehat sa, ze si za teba najde babu a kamaratov niekto iny.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Súhlasím s qwertym v tom, aby sa každý snažil byť najlepší v tom, čo mu prirodzene ide. Tak to skrátka je... A určite nie som jediný, kto s tým súhlasí, že :roll: ?! A to je to hlavné, to že si nezatrtkáš je druhá vec a ako napísali ľudia predo mnou dá sa to zmeniť len tak, že sa odhodláš spoznávať nových ľudí. Potom príde všetko samo od seba, len pre niektorých je to ťažký krok, lenže taký nordkap a spol to v živote nepochopí a tým sa nikoho nesnažím uraziť, len nepoznajú druhú stranu... :|
Napísať odpoveď