iba preposielam kamarátkin post, na FB jej asi ťažko poradia, tu sú na to kvalifikovanejší ľudia dúfam:
"pomôžte mi niekto čo mám spraviť ked sa mi z autocadu nedajú ukladať pdf-ka??? vypisuje mi to: ERROR 1005:nie je možné nájsť inštatáciu ghostscript. Run converter to create pdf files. už som stiahla všetko čo sa na takéto niečo podobalo a stále nič."
/autocad 2010/
google som použil, ale nedopátral som sa k ničomu užitočnému.... ďakujem vopred za zmysluplné odpovede
AUTOCAD PDF ERROR
-
eloscilatore
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Runes
Addict
Re: AUTOCAD PDF ERROR
tak takyto error sa vyskytne asi raz za sto rkov toto jedine ze na FAQ na autocad stranke najdes
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2010, 20:10)
no a na cadovej stranke som nasiel len toto
Error checking in file version into database.
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2010, 20:10)
no a na cadovej stranke som nasiel len toto
Netuším či autocad priamo exportuje do pdf a či na to potrebuje externú aplikáciu.
Ghostscript sa používa pri virtuálnych pdf tlačiarňach (napr. bullzip).
Takže ak používa virtuálnu tlačiareň na tvorbu pdf, treba ju preinštalovať. Pri inštalácií treba čítať pokyny, či tam nie je voľba "Stiahnuť a nainštalovať Ghostscript" ktorú treba potvrdiť-zaškrtnúť.
Alebo nech si nainštaluje toto: http://sourceforge.net/projects/ghostsc ... e/download
Ghostscript sa používa pri virtuálnych pdf tlačiarňach (napr. bullzip).
Takže ak používa virtuálnu tlačiareň na tvorbu pdf, treba ju preinštalovať. Pri inštalácií treba čítať pokyny, či tam nie je voľba "Stiahnuť a nainštalovať Ghostscript" ktorú treba potvrdiť-zaškrtnúť.
Alebo nech si nainštaluje toto: http://sourceforge.net/projects/ghostsc ... e/download
-
eloscilatore
Amateur
ďakujem