www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
skús to kopírovať zo zdrojáku, a nie zo stránky. Tam medzi nimi nájdeš oddelovač 
no neviem ja som to splitol podla "\n" v javascripte a keby na to robi v C/C++ program tak to tiez splitujem podla tohoto znaku skusal si to pozret v hex editore ?
BX: ja skusal na papier ze asi ako sa priraduju tie premmenne ku sebe a vyslo len to co som hore napisal
ok prave som na to prisiel
audiotrack ty fičur jeden
BX: ja skusal na papier ze asi ako sa priraduju tie premmenne ku sebe a vyslo len to co som hore napisal
ok prave som na to prisiel
audiotrack ty fičur jeden
-
weroro
Flash coder
Audiotrack: Ďakujem fungovalo to, ale aj tak je môj rekord 54 sekúnd.
Skúsiť som mohol 
-
audiotrack
VIP
tak asi nebude flash tá správna voľba, prípadne tam robíš nejaké veci navyše a tvoj algoritmus nie je dobre odladený
-
weroro
Flash coder
Program ako taký ide v pohode (cca 8 sekúnd), ale keďže nemám iné znalosti (JavaScript a podobne), tak musím všetko ostatné robiť ručne - načíta sa mi stránka s levelom, musím si dať zobraziť zdrojový kód (CTRL+U), nájsť v ňom tie slová, označiť ich, skopírovať do programu, ten to vyhodnotí, vyhodí výstup, ten musím označiť, skopírovať, a vložiť do input poľa na stránke a potvrdiť. To je to čo trvá najdlhšie. Všetko musím robiť ručne
Nezvyknem to vzdávať, keď viem, že sa to dá, ale teraz sa mi to proste nedá. Ale aspoň som sa pobavil. Je to dobre spravené
(Osobne nevidím dôvod "učiť sa" iný jazyk, len kvôli tejto zábavke)
Neviem nakoľko schopný je v tomto flash, ale možno by si mohol skúsiť tak, že by si si stiahol stránku (ctrl+s) do prednastaveného adresára, odtiaľ tú stránku otvoril v programe ako text, vyparsoval čo potrebuješ a už len skopíroval output 
ja si myslim ze to mas prilezitost naucit sa javascript
podla mna je to uzasny jazyk mne sa v nom velmi dobre programuje a ked uz v nejakom objektovom jazyku vies programovat tak tu len trocha syntax pochytit a mat spravne IDE tak za pol dna budes zvladat nejake veci porobit...
IDE pouzivam netbeans ten ti napoveda vsetko ak nemas problem z anglictinou...vpohode by ti postacil tutorial na w3school
IDE pouzivam netbeans ten ti napoveda vsetko ak nemas problem z anglictinou...vpohode by ti postacil tutorial na w3school
-
Grim
Darca
...všimol som si chybu...v niektorých náhľadoch na úvodnej stránke, ešte keď niesom prihlásený to zobrazuje hore aj text "Tento level si už prešiel."
-
audiotrack
VIP
to je iba obyčajný obrázok, a fotil som ho keď som bol prihlásený
Nerobí to náhľad real-time (bola by to zbytočná záťaž)
-
Grim
Darca
...tak to aspoň odfoť keď niesi prihlásený, je to len ten jeden level, to je sekunda...
To tam niekde mám fakt chybu? Treba zistiť vstup z ktorého je daný výstup. To som urobil, viď screen, aj podľa toho programu to sedí, ale prečo stále "Nesprávne"? 
-
audiotrack
VIP
pošli mi cez ss svoj program, ak bude algoritmus správny, tak ti level uznám. V logoch v nesprávnych odpovedí čo si zaslal nevidím nič nezvyčajné (nejaký prázdny znak nakonci a pod.) ale posielal si tú istú odpoveď viackrát. Neviem prečo, ale jednu si poslal 3x zasebou, potom ďalšiu 7x zasebou, zase 3x zasebou... Pre každé zadanie sa generuje nový výstup, nemôžeš zaslať jedno riešenie viackrát
audiotrack, je to pravdepodobne sposobene tym, ze lama dava F5 pri novom pokuse, co sa ti v logu objavuje ako rovnaka odpoved zaslana niekolkokrat za sebou. Ja som to robil takisto, az mi potom napisal BX a zistil som, preco sa vam u mna tiez zobrazovali niekolkokrat po sebe rovnake odpovede 
jj bolo to spôsobené stláčaním F5, pardon
...
Fakt ma táto súťaž chytila, super práca. Myslel som si, že 8. level nespravím, ale pritom to bolo o mnoho jednoduchšie ako som si myslel. Človek si takto dobre precvičí hlavu, to sa vždy zíde
.
Fakt ma táto súťaž chytila, super práca. Myslel som si, že 8. level nespravím, ale pritom to bolo o mnoho jednoduchšie ako som si myslel. Človek si takto dobre precvičí hlavu, to sa vždy zíde
-
audiotrack
VIP
ďakujem, som rád že sa páči. Registrácie stále pribúdajú, tak som do tabuľky dorobil stránkovanie. Na nové levely moc času už nie je ako začal semester, ale stále platí že ak máte nápady, tak treba napísať a tú hodku-dve na dorobenie si nájdem 
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 13:52)
pridané nové 2 levely
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 13:52)
pridané nové 2 levely
na ten posledný level by som dal menej času, veď to sa dá len tak z hlavy napísať bez scriptu...
No to sa aj má písať len tak z hlavy... A tiež by som dal tak 15 sek... môže byť?
-
audiotrack
VIP
5 sekúnd hore dole už nič neriešia. Že je ľahký a dá sa z hlavy, to je zohľadnené pri bodovom ohodnotení.
zdá sa mi to alebo majú väčšiu výhodu programátori webov za použitia jazykov ako php/java ako napríklad céčkari? či je to len moja osobná domienka? 
-
javatar
Hardcore addict
nezda, ale je to prirodzeny dosledok toho ze audiotrack je webkoder