STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Co tak zajtra? http://steamcommunity.com/id/jogurtik Môžem tak o 15 : 00..
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja by som chcel vedieť na čo je funkica pridanie si rôznych iných hier ktoré nemám na steame že si ich na ten steam pridám, či sa to oplatí alebo nie. ABy som to potom neoľutoval.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Môžeš chatovať počas hry ako u zakúpenej hry
Ludia neskusali ste niekto kupit hru za USD ceny ? myslim priamo cez stranku, ze ci sa to potom prida normalne do Clienta.
Ja ked v praci idem na Steam, tak mi to ukazuje USD ceny, ale nemal som odvahu vyskusat
Ja ked v praci idem na Steam, tak mi to ukazuje USD ceny, ale nemal som odvahu vyskusat
nemas co lutovat, mozes si ich kedykolvek zase odobrat, a ako povedal corn flake, mozes chatovat ked si v hre, ja to pouzivam, mam tam vacsinu hier, je to fajnmARILYN mANSON napísal:Ja by som chcel vedieť na čo je funkica pridanie si rôznych iných hier ktoré nemám na steame že si ich na ten steam pridám, či sa to oplatí alebo nie. ABy som to potom neoľutoval.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
bude sa dať sťahovať ako aj iní hry?
stahovat zo steamu? nie
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Kamarát si tiez kúpil Gmod ale treba mu hru zo sorce eginom, musí si nejakú kúpiť alebo je tam nejaky ofaj
Bude si musieť kúpiť hru, ktorá beží na Source engine. Inak toto upozornenie je aj na store stránke Gmodu. Takže nabudúce radšej lepšie čítať.mARILYN mANSON napísal:Kamarát si tiez kúpil Gmod ale treba mu hru zo sorce eginom, musí si nejakú kúpiť alebo je tam nejaky ofaj
This game requires that you own a Source engine game such as Counter-Strike: Source, Half-Life 2, or Day of Defeat: Source. Click here for a full list of games that meet this requirement. Please note that Portal: First Slice and the bundled Half-Life 2: Deathmatch do not fulfill this requirement.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Budem si musieť asi stiahnuť niektore modely však
-
webmasterr
Medium Professional
pokial viem tak staci stiahnut HL2 Deathmatch ktory je pre ati/nvidia karty zadara 
webmasterr napísal:pokial viem tak staci stiahnut HL2 Deathmatch ktory je pre ati/nvidia karty zadara
Tak nwm noPlease note that Portal: First Slice and the bundled Half-Life 2: Deathmatch do not fulfill this requirement.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Spolužiak si kupoval Garrys mod a toto mu nabehlo
Kód: Vybrať všetko
Váš nákup nebyl dokončen. Údaje kreditní karty byly zamítnuty společností, která ji vydala.
V některých případech může společnost, která vydala kreditní kartu, zablokovat finanční prostředky na účtu a platba nebude zúčtována. Pokud si po přečtení níže uvedených informací myslíte, že vaše kreditní karta byla zamítnuta omylem, zkuste nákup provést znovu.
corn flake - a?
Chcem sa spytat,ak som hral neaku NS hru a teraz ju mam steam,mozem si NS save prehodit do steamovej verzie?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Hej, malo by to fungovat, pokial hra nie je na Cloud-e. Ktoru konkretne mas na mysli?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Aj to by malo fungovať, lebo savy sa sa najprv normálne uložia a po vypnutí hry sa začnú uploadovať
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Corn Flake napísal:v steame klikni pravou myšou na hru a daj beckup game files
diky. nerobi mi problem to stahovat znova, ale slo mi skor o to, ci to z toho dvd potom nainstalim aj
-
Space5800
Medium Professional
Mám problém, ak má hra hra pri zobrazení v "store" video tak mi spadne steam... Skúšal som preinštalovať Steam aj flash no stále to isté...Nejaké nápady?
(flash som dával 10.1)
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 23:17)
Nikto nič?
(flash som dával 10.1)
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 23:17)
Nikto nič?