Ahoj potrebujem poradiť nejaké kvalitné slúchatká. Určite by mali byť do koča aj do voza (Myslím PC a prepájať si to na PSP Rozmýšlam nad značkami Razer, Steelseries, Koss..
Od slúchatok očakávam hlavne čistý kvalitný zvuk a cena strop 100e
Koss su vraj dobre, ale nech ta ani nenapadne kupit Koss SB45. Su to tak nekvalitne sluchatka, ze si dovolim poevedat, ze Canyonky za 10€ su na tom lepsie co sa tyka konstrukcie. A vobec, ak sa rozhodnes pre akekolvek Koss, tak si aktivuj dozivotnu zaruku. Ja som na to doplatitl a povedal som si: Sak su to sluchatka za 1500sk, take drahe sluchatka sa nemozu pokazit a uz su 2x dolamane, 3x opravovany kabel, a jeden doje*** mikrofon, ktory uz ani nefunguje.
Sapo napísal:Koss su vraj dobre, ale nech ta ani nenapadne kupit Koss SB45. Su to tak nekvalitne sluchatka, ze si dovolim poevedat, ze Canyonky za 10€ su na tom lepsie co sa tyka konstrukcie. A vobec, ak sa rozhodnes pre akekolvek Koss, tak si aktivuj dozivotnu zaruku. Ja som na to doplatitl a povedal som si: Sak su to sluchatka za 1500sk, take drahe sluchatka sa nemozu pokazit a uz su 2x dolamane, 3x opravovany kabel, a jeden doje*** mikrofon, ktory uz ani nefunguje.
Koss mozno dakedy boli dobre... ale teraz uz nie su (hej, vsetci co mate Porty rychlo sem a hovorte ako ste boli 79krat reklamovat svoje Porty a vsetci ste spokojni so zarukou). A uz vobec ne do 100€ . A budes musiet spravit dost velky kompromis - lebo chces sluchadla aj ku pocitacu doma, aj vonku k PSP a este k tomu s odnimatelnym mikrofonom. Tak sa rozhodni co uprednostnujes
moosha na porty nemôžeš povedať nič zlé , dudnia poriadne čo viac chceme nie? boli na reklamačke asi 6 krát a stále vyreklamovali bez poplatku, čiže u mňa spokojnosť aj čo sa týka záruky
Jedine zvukovo kvalitne Kossy (samozrejme v ramci kategorie) su Porty. Ja ich mam už roky, použivam (okrem inych) takmer denne a ani raz som nemusel využiť zaruku (ak neratam vymenu všetkych molitanov, čo je ale normalka). A to sa s nimi nijak nemaznam.
Inak suhlasim s Filipitom, že sluchadla s mikrofonom a zaroveň na vonku su blbosť. Buď chceš za danu cenu čo možno najlepšie sluchadla na komunikaciu, alebo sluchadla s čo možno najlepšim zvukom na reprodukciu hudby. Oboje naraz nejde. Ergo, kvalitne hrajuce sluchadla s mikrofonom neexistuju, navyše ak maju byť použiteľne na von.
Filipito napísal:moosha na porty nemôžeš povedať nič zlé , dudnia poriadne čo viac chceme nie? boli na reklamačke asi 6 krát a stále vyreklamovali bez poplatku, čiže u mňa spokojnosť aj čo sa týka záruky
No hej, basypyčo, taky jaky ma Ruda ve svym Fakerovi, taky nema nikdo! Ani Franta Zostravypyčo, na fábce (fotrove fabce, ale to se neřika před kamaradama)... a to už je co žict, ma tritisic vatu vtompyčo!
(a presne to sa mi na Portach nepaci - nie ze by ich urobili kvalitne, ale ne, oni ich urobia kokocky a potom reklamuju 20krat za zivot...)
Tam nejde o cas, tam ide o ich celkovy pocet - ide o to, ze oni v Kosse VEDIA a POCITAJU s tym, ze ten produkt je v podstate stavany na to, aby sa reklamoval. Produkt by mal fungovat a byt odolny aj bez reklamacii a dozivotnych zaruk (moje Denony C551 drzia uz rok jak kur*y, su hlinikove, kable su pevne, nic sa netrha, nic sa nepokrivilo, nerozbilo ani nezlomilo, a to im davam teda statocne na prdel. Kebyze toto robim s Portami, tak si na Alzbetinu, ci kde to maju servis, mozem dat rovno prechodne bydlisko).
ale s tým ja nič nespravím zvuk z port sa mi páči, čiže ja na nich hudbu počúvať neprestanem (teda pokiaľ mi ježiško nezhodí z neba Beats by dr. dre studio )
moosha napísal:Tam nejde o cas, tam ide o ich celkovy pocet - ide o to, ze oni v Kosse VEDIA a POCITAJU s tym, ze ten produkt je v podstate stavany na to, aby sa reklamoval. Produkt by mal fungovat a byt odolny aj bez reklamacii a dozivotnych zaruk (moje Denony C551 drzia uz rok jak kur*y, su hlinikove, kable su pevne, nic sa netrha, nic sa nepokrivilo, nerozbilo ani nezlomilo, a to im davam teda statocne na prdel. Kebyze toto robim s Portami, tak si na Alzbetinu, ci kde to maju servis, mozem dat rovno prechodne bydlisko).
Neviem či je tu namieste porovnavať ineary s Portami z hľadiska odolnosti. To si trošku odveci.
Nechcem zakladať novú tému.. takisto rozmýšlam o kúpe nových slúchadiel. Majú to byť slúchadlá len ku stolnému pc, na telefonovanie a na hranie hier (aj popri telefonovaní). Nevyznám sa dáko v značkách, čo je dobré a čo nie. Cenový strop: 50€.
@Ryan: a preco nie? Aj Porty, aj Denony su sluchatka... aj repraky sa medzi sebou porovnavaju, a jedny su stlpove, dalsie s drevenym boxom, dalsie s plastovym, niektore su open-baffle... a porovnavaju sa.
Ehm... Po zvukovej stranke (či izolacia, komfort nosenia...) je porovnanie na mieste. Nie však z hľadiska odolnosti. Veď je to uplne ina konštrukcia a veľkosť, teda taketo porovnanie je uplny nonsens. Ak už chceš porovnanie s nejakymi Kossmi, tak s nejakymi inearmi. In ear predsa nemaju žiadne mechanicke časti, tam sa nema čo pokaziť. Jedine odtrhnuť kabel.
To potom môžeme kľudne porovnať tie Denony s akymykoľvek sluchadlami s hlinikovou (či z ineho kovu) konštrukciou a tam tie Denony z hľadiska odolnosti pohoria. Preto je to tvoje porovnanie pritiahnute za vlasy a absolutne neobjektivne.
hlavne neodporucam kupovat Koss UR20, jedny take som si kupil pred osmimi rokmi a dost to lutujem, lebo zvuk je onicom, daju sa pouzit iba na kecanie cez skajp..
hľadám sluchátka niečo na behanie ale nie in-ear tie neznášam
cena niečo okolo 50€
hľadám niečo takéto http://www.alza.sk/sennheiser-pmx-40-ot ... d59046.htm
proste ten typ čo sa nasadia tak že máte ten spojovací plast na temene/krku hlavy
použitie len na beh/cyklistika zapojené k ipod-shuffle čiže netreba nejaké najlepšie
/EDIT: teraz keď tak pozerám recenzie tak tie čo som sem dal sú celkom fajn