Čo naprogramovať ??...
Čo naprogramovať ??...
Ahoj, ovládam C++/Qt, PHP, (X)HTML, CSS ai. , problém je že nemám fantáziu čo naprogramovať, poraďte nejaký príklad, dajte nápad, nedávajte sem nič obrovské (prevodník X formátov, každý formát treba naštudovať (100 a viac stranové manuály...), napísať kód, odskúšať...)
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 17:36)
Hm...smutné...
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 17:36)
Hm...smutné...
Re: Čo naprogramovať ??...
Smutné smutné... že nevieš čo programovať. Načo si sa to učil? Programuj bežné programy aké vidíš trebárs na stahuj.cz
Photoshop, MS Office ? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja som nedávno chcel spraviť sudoku solver/creator v PHP ale natoľko PHP ešte neovládam...môžeš skúsiť...inak dosť často riešim túto otázku aj ja, čo vymodelovať v 3ds maxe, čo naprogramovať v PHP, ale môlžem ti dať inšpiráciu, čo so programoval v PHP ja...najskôr jednoduchý Lovemeter, ktorý po zadaní dvoch mien vypočítal v % úspešnosť vzťahu (náhodne generované číslo), ale zároveň mi odoslal na mail obidve mená a vygenerovanú úspešnosť...poto som urobil E-mail spammer/bomber, klasické funkcie bomberov, ale zároveň mi to odoslalo info na mail, v podstate všetko čo sa zistiť dalo, ako boli vyplnené všetky políčka formulára a potom tie klasické funkcie PHP ako IP adresa odosielateľa, použitý OS a prehliadač, čas atď...a teraz naposledy som vytvoril stránku, ktorá dokáže odpovedať na otázky ÁNO/NIE, samozrejme že náhodne generovanéa samozrejme že mi to zase zadané otázky a odpovede na ne posiela na mail...
Nemyslím si, že nie je problém tieto "pseudonáhodné" veci programovať. Sudoku Solver hm... znie zo zaujímavo
...
-
Mek
Addict
Mna zaujimaju zvacsa take technickejsie veci ako napr. spravit nejakeho bota v PHP ci inom jazyku, ako sa pripojit na server a rozpravat sa s nim...
Treba si nastudovat protokol tej sluzby, to ano, ale je to celkom zaujimave. Tak napriklad som spravil bota na DC siet v PHP+MySQL, ktory sa u nas na internatnom DC hube tesi velkej oblube
- vie hadzat vtipy, pocita kto kolko napisal znakov a kopu dalsich veci.
Alebo indexer FTP serverov, ktory uklada zaznamy o adresaroch a suboroch do databazy a potom sa tam da vyhladavat...
Moznosti je vela
Alebo indexer FTP serverov, ktory uklada zaznamy o adresaroch a suboroch do databazy a potom sa tam da vyhladavat...
Moznosti je vela
-
audiotrack
VIP
ak vieš dobre programovať a nemáš nápady, tak nechaj nápady na iných a svoje schopnosti predaj
ale v tejto dobe sa ten nas TERMINATOR dost kazi jak aj ten dc hub a kazdu chvilu sa robi restart dovie cim to moze byt ...Mek napísal:Mna zaujimaju zvacsa take technickejsie veci ako napr. spravit nejakeho bota v PHP ci inom jazyku, ako sa pripojit na server a rozpravat sa s nim...Treba si nastudovat protokol tej sluzby, to ano, ale je to celkom zaujimave. Tak napriklad som spravil bota na DC siet v PHP+MySQL, ktory sa u nas na internatnom DC hube tesi velkej oblube
- vie hadzat vtipy, pocita kto kolko napisal znakov a kopu dalsich veci.
Moznosti je vela
mozes si skusit naprogramovat vlastny blog abo nieco takeho ako je guestbook alebo redakcny system mozno eshop abo tych botov abo vlastny interpreter prikazov alebo nejaku hru alebo riesic nejakych typov prikladov simulaciu napr banky mozno nieco ineho.
-
Mek
Addict
Terminator sa nekazi, nieco je s hubom. Poriesi admin, az bude kontaktovatelny.
(to ale na toto forum nepatri)
(to ale na toto forum nepatri)
-
PhYs0c
King
čo ešte ovládaš? máš tam ai.. tak napíš prosím konkrétne čo 
-
harrison314
Hardcore addict
Co takto nejaku kniznicu na napojenie sa na Facebook, ktora ukaze ktori priatelia su online, poripade posielanie a citanie posty.
Mne by sa nieco take dost hodilo
, len nemam cas.
Mne by sa nieco take dost hodilo
-
audiotrack
VIP
neposkytuje náhodou facebook svoje api? Načo bude programovať to čo už je?
-
reDo
Star
aby sa nieco nove naucil
-
harrison314
Hardcore addict
Ale mariklad na Facebook API som nenasiel prihlasovanie sa cez mail a heslo, iba cez token.
Naprogramuj program ktory ti vypise co mas naprogramovat 
Hmmm, nič ťažké, zadáš si pár nápadov do nejakého poľa a program ti randomovo vypíše jeden z nich
K téme: pozri si audiotrackovu súťaž a urob tých 16 úloh. S nimi si programovanie precvičíš dostatočne. Alebo v opačnom prípade ti môžem dodať 15 - stranové zadanie na vytvorenie implementácie interpretu pre imperatívny podjazyk Free Basicu, ktorý máme ako projekt do Formálnych jazykov a prekladačov
K téme: pozri si audiotrackovu súťaž a urob tých 16 úloh. S nimi si programovanie precvičíš dostatočne. Alebo v opačnom prípade ti môžem dodať 15 - stranové zadanie na vytvorenie implementácie interpretu pre imperatívny podjazyk Free Basicu, ktorý máme ako projekt do Formálnych jazykov a prekladačov
-
pipiak
Medium Star
pozri si dopytove portaly, co ludia / firmy chcu.