pozeranie tv na notebooku
pozeranie tv na notebooku
kupil som si AverZV hybrid volar HX ....a chcel by som sa spytat ake programy potrebujem na bezproblemove fungovanie pozerania tv na notebooku?
Re: pozeranie tv na notebooku
Stačí ti windows media center.
ano?? a potom tam treba este nieco nastavit ci ako?
Základ je správne nainštalovať tú usb dvb-t tv kartu. T.j. stiahni si posledný driver od výrobcu a nainštaluj ju.
Potom už len spustíš sprievodcu nastavením a vyhľadávaním kanálov.
Mám podobnú kartu GIGABYTE GT-U8000-RH a dvb-t mi vo WMC ide v pohode.
Potom už len spustíš sprievodcu nastavením a vyhľadávaním kanálov.
Mám podobnú kartu GIGABYTE GT-U8000-RH a dvb-t mi vo WMC ide v pohode.
no stiahol som si windows media center..a tam mi take blbosti ukazuje same...aky najnovsi driver?? pls daj mi tu link..ja to nevem 
Čo si sťahoval aký WMC? Veď ten už vo Viste je. Štart - Všetky programy - Windows Media Center
Keď ho spustíš mal by sa ti spustiť sprievodca. Tam len odpovedaj na otázky (podľa toho čo chceš-nechceš) až sa dostaneš k ladeniu kanálov.
Keď ho spustíš mal by sa ti spustiť sprievodca. Tam len odpovedaj na otázky (podľa toho čo chceš-nechceš) až sa dostaneš k ladeniu kanálov.
no taku :
MicrosoftWindowsMediaCenter-SDK-WindowsVista-ENU
nevem aka to je verzia
a tam mi napise ze :
click to record authoring wizard potom ze MCML animation explorer a MCML preview tool launcher.....
MicrosoftWindowsMediaCenter-SDK-WindowsVista-ENU
nevem aka to je verzia
click to record authoring wizard potom ze MCML animation explorer a MCML preview tool launcher.....
Veď si spusti ten WMC, čo máš už nainštalovaný. Inštaloval si vôbec tú kartu?
Toto by mal byť software k tvojej karte http://www.avermedia.com/avertv/Product ... b=APDriver
Mal by tam byť ovládač a snáď aj nejaký program na pozeranie. Skús
Toto by mal byť software k tvojej karte http://www.avermedia.com/avertv/Product ... b=APDriver
Mal by tam byť ovládač a snáď aj nejaký program na pozeranie. Skús