Rychloliecba
Rychloliecba
Ak niekdo nahodou pozna nejaku alternativnu rychloliecbu chripky/alebo aspon docasne zastavenie priznakov/ tak nech sa vytasi..prepuklo mi to uz asi na 70%,klasicke caj,aspirin etc nepomaha a zajtra rano mam dolezity pohovor,takze je to viac nez zle ..tak ak nahodou,dopredu vdaka za kazdu radu vsetkym..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rychloliecba
...tak čo tu robíš o jednej v noci? prečo neležiš, alebo skôr nespíš?...
Ved lezim..uz som skusala od poobedia,ale nejak sa nedarilo zaspat .. tecie mi krv z nosa a sakra mi je soufel..asi tym..
Ithory myslis ze za niekolk hodin sa uzdravis,???? Si myslim ze to je nemozne,..mozno nejake lieky utlmia priznaky ale vrati sa to naspat..
Ja som bol teraz tak na PNke,..4 dni doma,sice som nelezal v posteli ale mal som na sebe viac vrstiev oblecenia
Ja som bol teraz tak na PNke,..4 dni doma,sice som nelezal v posteli ale mal som na sebe viac vrstiev oblecenia
-
retsil
Light Star
nastruhaj si zazvor a urob si z toho caj + pridaj tam citron... a mala by si lezat.. ale uz je asi neskoro
-
vendo
Guru
sustavne pitie horuceho caju (velke mnozstva, dokopy min 4l), pritom brutalne oblecena (aspon 2 vrstvy) pod perinou potit
nic nerobit, ani na pc nehladiet len "oddychovat", a k caju si mozes 1-2 cesnaky schrumat
toto mi dokazalo vzdy preliecit chripku/bolenie hlavy za 1 max 2 dni
nic nerobit, ani na pc nehladiet len "oddychovat", a k caju si mozes 1-2 cesnaky schrumat
toto mi dokazalo vzdy preliecit chripku/bolenie hlavy za 1 max 2 dni
Tak moja klasika na hrdlo:
Kloktať slanú vodu večer, pred spaním, náhodou ak sa v noci prebudíš, ráno... do 1 dňa máš bolesť hrdla vyliečenú. Komu vadí soľ, tak nech skúsi kloktať antiseptickú ústnu vodu ale to je podľa mňa väčší hardcore.
Cez deň to prekladať medovým chlebom, čajom s citronom a medom, cesnak s medom.
Plus cesnak funguje na všetky bežné ochorenia, ako nádcha alebo sople alebo hrdlo, len ho treba pekne surový a samý papať a veľa. Veľa.
Ak cítiš že na teba lezie to hrdlo nebáť sa vykloktať ten pohár slanej vody. Radšej 10 min pretrpieť ten humus ako od zajtra zápasiť s rozvinutým zápalom hrdla.
Kloktať slanú vodu večer, pred spaním, náhodou ak sa v noci prebudíš, ráno... do 1 dňa máš bolesť hrdla vyliečenú. Komu vadí soľ, tak nech skúsi kloktať antiseptickú ústnu vodu ale to je podľa mňa väčší hardcore.
Cez deň to prekladať medovým chlebom, čajom s citronom a medom, cesnak s medom.
Plus cesnak funguje na všetky bežné ochorenia, ako nádcha alebo sople alebo hrdlo, len ho treba pekne surový a samý papať a veľa. Veľa.
Ak cítiš že na teba lezie to hrdlo nebáť sa vykloktať ten pohár slanej vody. Radšej 10 min pretrpieť ten humus ako od zajtra zápasiť s rozvinutým zápalom hrdla.
Ja vzdy pijem Theraflu alebo nieco podobne ako na beziacom pase, prihodim nejake tie antibiotika, na nos muconasal, na hrdlo strepfen a na pripadny kasel mucosolvan a za par hodin mozem celkom prijatelne fungovat. Samozrejme ze to nieje najlepsi pristup a treba ho aplikovat len ak je to nutne, najlepsie je to proste vylezat.
Rano som uz skonstatovala,ze mi sadlo na priedusky,takze k lekarovi a mam antibiotika ..ale inak dik vsetkym za cenne rady,kto vie kedy sa hodi..aj ked v najblizsom case sa byt nemocna urcite nechystam..vcera mi stacilo..
-
Grim
Darca
...a ako si dopadla na pohovore?...
Nastastie sa dalo prelozit,lebo v takom stave sa tam trepat,by som musela byt samovrah ..kua ma to chmatlo v blby cas ..
-
Gyrxiur
Expert
ja ked narychlo mam daco s hrdlom, tak si riadne vykloktam vodkou, alebo idealne domacou slivovicou viac krat denne, a aj ju prehltnem
Gyrxiur hahah dobry dovod preco si dat tekute ovocie

-
RATZINGER666
Darca
ja ju zase nekloktam, iba pijem... tym padom ucinok nie je az taky silny, preto to treba viackrat opakovat 
100% účinnébegbeee napísal:Tak moja klasika na hrdlo:
-
qwerty-xyz
ja to mam prave teraz ale mne nechuti ani jest cize som nic nejedol, mixiky aspirinu a ibalginu s cajom, v ktorom mam rozpusteny sumivy vitamin C, vecne dookola opakovat, piskotky a buziparty sam v posteli . . . .ked to nepomoze tak sa nato vysram a pojdem za svojou doktorkou ktora mi da peckove lieky a budem fitithory napísal:Ak niekdo nahodou pozna nejaku alternativnu rychloliecbu chripky/alebo aspon docasne zastavenie priznakov/ tak nech sa vytasi..prepuklo mi to uz asi na 70%,klasicke caj,aspirin etc nepomaha a zajtra rano mam dolezity pohovor,takze je to viac nez zle ..tak ak nahodou,dopredu vdaka za kazdu radu vsetkym..
-
Stoporko
VIP
v prípade rýchloliečby sa pripíjam k Ratzimu - tekuté ovocie, najlepšie domácej proveniencie. Dávka a počet opakovaní podľa potreby.
Dosť brutálne, no účinné je aj kloktať teatree olejom. Neskutočný kentus, no pomáha. No ak by som si mohol zvoliť medzi zaváraným ovocím a teatree olejčekom, voľba je jasná - treba žiť zdravo, podporovať príjem vitamínov (A, S, H, B, W...) a tradičnú slovenskú medicínu.
Dosť brutálne, no účinné je aj kloktať teatree olejom. Neskutočný kentus, no pomáha. No ak by som si mohol zvoliť medzi zaváraným ovocím a teatree olejčekom, voľba je jasná - treba žiť zdravo, podporovať príjem vitamínov (A, S, H, B, W...) a tradičnú slovenskú medicínu.