Dobry den
Riesim takuto hlupost pokial idem do divadla konkretne na novu scenu musim ist v saku ako do narodneho? alebo kludne mozes rifle a svetrik?
Dakujem za odpoved
...kľudne rifle a nejaká decentná košeľa...sveter je tiež tolerovaný, dnes už v podstate hocičo...ale aj tak by som sa obliekol tak troška decentnejšie a slušnejšie...
to narodne by som bral ako tak vazne ze sacko..ale nova scena mi dojde take divadlo fresh.
uzke rifle kosielka..pripadne svetricek ..len neviem ci to je vhodne...
neni tu niekto co chodi na novu scenu?
Bol som v SND v šušťákoch a mikine a nikto mi nič nepovedal. Naopak, oproti niektorým som bol ešte celkom slušne oblečený
A teda môj názor je: Ak sa veľmi strachuješ, zober nohavice od obleku a košeľu. Ak sa trocha strachuješ, zober rifle a košeľu. Ak sa nestrachuješ, môže ti to byť jedno
mne pride trochu blbe ist do divadla( SND) v rifloch, ked tak, tak cisto ciernych a so slusnymi topankami a sportovym sakom, ale aby som isiel vecer do divadla vo vysuchanych riflach svetry, to mi pride trosku od veci, ved trochu bontonu a urovne, to ze uvadzacka mavne rukou neznamena ze je to ok...
v DAB v NR som bol piatok na recepcii v rifliach, koseli a svetri... ale ja som tam bol ako dobrovolnik, mne to bolo tolerovane... skor by som sa opytal o ake predstavenie ide... ak to bude rovnako "out of normal" ako tohorocna divadelna nitra, tak by rifle nemali byt problem... ale kosela aj ked sportova by byt IMo mala
nechcel som zakladať ďalšiu tému a tak..
Bol som minulý piatok v divadle sedel som vedľa staršieho manželkého páru žena bola odo mňa dalej
po 25 minútach hry sa vyzvracala do igelitky(praxujem v nemocnici som zvyknutý na všetko)
človek by čakal že pôjdu preč.. pravdepodobne vedela že jej bude zle pretože mala nachystané veci... manžel s tým rátal tiež
ona tam však chcela zostať a to nevravím že tam aj zotrvala a nadalej vracala do igelitky ja som aspoň necítil zápach
tý v nasledujúcej rade to šťastie nemali, po tom ako po dohováraní z okolia predsa len odišli(po asi 20 minútach) mal som možnosť tento zápach ucítiť...
jediná otázka znie - Aku kultúru má naša spoločnosť?
Akože sorry, ale chodiť do divadla v šuštiakoch a ešte sa tým hrdiť...
Podľa mňa do seriózneho divadla patrí oblek, chodievam sem-tam do DAB v Nitre a problémy s oblečením majú veskrze ľudia do 20 rokov, ktorý si myslia, že sú uber-cool, keď sa oblečú ako sedliaci.
Pre tých, čo majú vzťah k obliekaniu, by som dal do pozornosti web www.muzivcesku.cz .
Je to síce vysoký štýl, ale keď sa tam prehrabete, niečo sa dá vybrať.