Darksiders: Wrath of War
Re: Darksiders: Wrath of War
Wtf? Porovnavat Third Person Shooter s RPG rubackou? Ste fetovali? To mozte rovno porovnavat Microsoft Flight Simulator s Fifou...
A ano, ta hra sa oplati aj kupit, nie to este len stiahnut - to je jasna volba. Neviem co k tomu chces viac.
A ano, ta hra sa oplati aj kupit, nie to este len stiahnut - to je jasna volba. Neviem co k tomu chces viac.
no neviem az taky velky rozdiel mezdi tymi hrami nebude,aby sme museli fetovat.No uvidim ked zahram.Samozrejme GoW 3 je o level vyssie.
-
miricleboy
Expert
tak uz som to presiel a musim povedat ze pre mna je to asi prekvapenie roka. Vigil games pre ktorych je toto ak sa nemylim druha hra - klobuk dolu. Zaver jasne dava znat ze druhy diel je na plane a je sa na co tesit 
Ano, je.p2key napísal:no neviem az taky velky rozdiel mezdi tymi hrami nebude,aby sme museli fetovat.
-
Courage_SK
Novice
Chalan ty už nefetuj.Jaká Third Person Shooter.God of War je navlas rovnaký druh hry ako Darksiders. Obi dve sú Hack & Slash RPG.Toto by malo byť v Top 10 fail.......že God of War je Third Person ShooterGangy napísal:Wtf? Porovnavat Third Person Shooter s RPG rubackou? Ste fetovali? To mozte rovno porovnavat Microsoft Flight Simulator s Fifou...
Ja mám takú osobnú teóriu, že či si Gangy nepomýlil Gear of War s God of War 
Natrezim ma pravdu, ked kazdy pisal len GoW automaticky ma napadlo Gears of War 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako mám označiť dva objekty tou hviezdicou ? (Na videu 1:14):
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja som sa nad tým tiež dosť nasral. Stlač (asi) Q a potom (asi)shiftom ich poznačuješ. Asi pre to, že si to už nejak moc nezametám 
-
Ba-Yo
Light Professional
Corn Flake: Dikes presne ten SHIFT mi tam chýbal.
Nazdar Pani.
Myslim ze sa to tu uz riesilo, da sa to teda hrat s gamepadom? Ja mam Xbox controller a jednoducho ako beby to hra nechcela najst. Vobec mi nereaguje.
Myslim ze sa to tu uz riesilo, da sa to teda hrat s gamepadom? Ja mam Xbox controller a jednoducho ako beby to hra nechcela najst. Vobec mi nereaguje.
-
Thief211
Light Star
ludia je to vlastne cez steam? myslim origos ked si kupim
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skus ten fix co som sem dal, ci to nieco spravi.zabijemta napísal:Nazdar Pani.
![]()
Zdravim,
mam taky mensi problem s hrou, v jednej ukazke ma vzdy vypne a vyhodi znamu hlasku "Odeslat / Neodeslat"... vzdy na tom istom mieste... nemate niekto podobny problem popripade neviete ako ho riesit?
[original nemam a neplanujem kupit]
mam taky mensi problem s hrou, v jednej ukazke ma vzdy vypne a vyhodi znamu hlasku "Odeslat / Neodeslat"... vzdy na tom istom mieste... nemate niekto podobny problem popripade neviete ako ho riesit?
-
lekoklatik
VIP
V takomto prípade sa obráť na web, z ktorého si hru stiahol.Adry napísal:
//26.februára.2011 sa upravovali pravidlá - http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Prečítaj si bod 8. Preto ešte raz píšem, opýtaj sa tam, kde si to ťahal. Aj tam sú asi ľudia.
Ja lenze pochybujem ze vsetci maju tuto hru zakupenu a chcel som vediet ci je problem len u mna
Zdravím,
viem, že táto otázka bude o Darksiders 2 ale tú tému som ti nenašiel.
Chcel by som sa opýtať, čím to je, že keď hrám Darksiders2 na PC s XBOX360 Gamepadom a som v niakom dungeone alebo uzavretom priestore, prečo mi nejde zmeniť mapu aby som sa mohol teleportovať? Ukazuje mi, že sa dá mapa zmeniť pomocou tlačidla A, ale nejde to. Keď som si odpojil gamepad a skúsil to klávesnicou, hneď to išlo.
JE problém len u mňa alebo to má aj niekto iný?
Ďakujem za odpovede
viem, že táto otázka bude o Darksiders 2 ale tú tému som ti nenašiel.
Chcel by som sa opýtať, čím to je, že keď hrám Darksiders2 na PC s XBOX360 Gamepadom a som v niakom dungeone alebo uzavretom priestore, prečo mi nejde zmeniť mapu aby som sa mohol teleportovať? Ukazuje mi, že sa dá mapa zmeniť pomocou tlačidla A, ale nejde to. Keď som si odpojil gamepad a skúsil to klávesnicou, hneď to išlo.
JE problém len u mňa alebo to má aj niekto iný?
Ďakujem za odpovede
V update cislo 3 by to malo byt vyriesene.Prepina sa to s LS teda aspon na bezdrotovom 
balthier napísal:V update cislo 3 by to malo byt vyriesene.Prepina sa to s LS teda aspon na bezdrotovom
Ďakujem, akurát sa mi sťahuje ten update, takže uvidím
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2012, 14:15)
Takže dneska som si nahodil ten update 3 ale hru mám od teraz v angličtine.
Dá sa to nejako nahodiť naspäť do češtiny?
Predsa len sa to lepšie hrá v češtine