RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
chod do settings a vypni secure downloads
serus chlopi. mam taky problem, mam linky nahodene v mojom flashgete a od vcera mi to nechcelo tahat. spominane Secure lock som aj vypol niekolko krat no nejde aj napriek tomu, oni este stale maju s tym nejaky problem? Alebo...co je potrebne nastavit na ich stranke, aby mi to znova tahalo? Vopred dakujem...
sensilux.. opätovne si musíš zapnúť direct downloads
a kde sa to tam zapína ???
Musis ist na rapidshare.com,prihlasit si svoj ucet,a tam mas settings.promento napísal:a kde sa to tam zapína ???
Prihlás sa na stránke rapidshare - My RapidShare - Settings - Direct downloads klikni na ON
už to ide dik
No neviem ako Vam,mne to v Jdownloaderi ide v pohode,ale v RapgetRS ani za pana.
Stale mi vyhadzuje chyba spojenia,asi budu musiet dat novu verziu.
Stale mi vyhadzuje chyba spojenia,asi budu musiet dat novu verziu.
Rapget.RS nejde nikomu. Treba počkať na update programu. Ja zatiaľ používam RapidShare Manager 2.
takze zas mrte zmieny ale odmenovanie uploaderov ziadne, super
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No tym novym RapidPro to riadne posahali. Neminul som za mesiac ani tych 30 GB, tak kde mam minut 150 GB, ozaj netusim. Ked mi vyprsi balicek, tak nevyuzity traffic ostane zablokovany a potom bye bye rapid
Ostanu mi Rapids, ktore uz nevyuzijem, tak ich aspon niekomu darujem (ak to pojde).
A to mi mal ucet vydrzat rok, takto vydrzi "az" mesiac. Dakujem pekne za take sluzby...
Ostanu mi Rapids, ktore uz nevyuzijem, tak ich aspon niekomu darujem (ak to pojde).
A to mi mal ucet vydrzat rok, takto vydrzi "az" mesiac. Dakujem pekne za take sluzby...
Da sa povedat ze sme sa cenou prakticky vratili na uroven, ked boli casove ucty. Vtedy to bolo 54,99 tusim za rok, teraz to je za 59,70 za 6000 rapids, co vystaci na 12,12 mesiaca...
Nieco take sa dalo cakat, kedze model 99 rapids/mesiac s 30GB bol az prilis vyhodny pre uzivatelov ako napriklad ja... (nemusel som najblizsie 4 roky riesit rapid, takto budem musiet o 8 mesiacov
)
Nieco take sa dalo cakat, kedze model 99 rapids/mesiac s 30GB bol az prilis vyhodny pre uzivatelov ako napriklad ja... (nemusel som najblizsie 4 roky riesit rapid, takto budem musiet o 8 mesiacov
njn.. aj ja sa tešil, že mi to aspoň rok vydrží, ale takto to mám už asi iba na 2-3 mesiace.
Najhoršie je, že ešte stále neviem, ktorý server si vyberiem ako náhradu. Zatiaľ je horúci favorit hotfile, ale....... obávam sa, že nech si vyberiem akýkoľvek server, správa uploadnutých súborov určite nebude taká pohodlná ako teraz v rapide cez RSM2.... o čo mi ide ako prvé.
Najhoršie je, že ešte stále neviem, ktorý server si vyberiem ako náhradu. Zatiaľ je horúci favorit hotfile, ale....... obávam sa, že nech si vyberiem akýkoľvek server, správa uploadnutých súborov určite nebude taká pohodlná ako teraz v rapide cez RSM2.... o čo mi ide ako prvé.
hej,hej ja tiez rozmislam nad hotfile,len som este nepozeral ceny 
To vždy urobia tak, aby to pre nich bolo najlepšie. A keď nestiahnem všetky GB z balíčka za mesiac, tak sa mi potom pripočítajú k novým GB po kúpe nového balíka?
ahojte je to niekto kto mi vie pomoct alebo skor vysvetlit co je to s novym rapidshare?ja tomu vobec nerozumiem pred vcerom som si neviem ci zmenil alebo nevim co som spravil zmenil nejakych 500 rapidshare bodou a dnes som musel uz zaplatit pretoze som nemohol zrazu stahovat,zaplatil som si to za myslim ze 5,99 nejakych 500 rapids ale vobec neviem co to je pred tym som si to dobijal po kazdo mesiaci s konta a mal som to na mesiac ale teraz dako iba dobijam a ani toho tolko nestahujem a nevydrzalo mi to ani 2 dni,prosim poradte pomozte alebo aspon vysvetlite co sa s tym rapidshare stalo a co vlastne som si zaplatil za tych 5,99 a na kolko som si to zaplatil lebo som do toho jelen a este by ste mi mohli poradit nejaky odbornici nejaky iny server na stahovanie ako je rapidshare mne ten rapidshare uz dako nesedi .dakujem
Ono Rapidshare ako take stoji teraz za prd,pretoze mesiac co mesiac robia zmeny len tak aby to vyhovovalo co najlepsie im.cippko napísal:ahojte je to niekto kto mi vie pomoct alebo skor vysvetlit co je to s novym rapidshare?ja tomu vobec nerozumiem pred vcerom som si neviem ci zmenil alebo nevim co som spravil zmenil nejakych 500 rapidshare bodou a dnes som musel uz zaplatit pretoze som nemohol zrazu stahovat,zaplatil som si to za myslim ze 5,99 nejakych 500 rapids ale vobec neviem co to je pred tym som si to dobijal po kazdo mesiaci s konta a mal som to na mesiac ale teraz dako iba dobijam a ani toho tolko nestahujem a nevydrzalo mi to ani 2 dni,prosim poradte pomozte alebo aspon vysvetlite co sa s tym rapidshare stalo a co vlastne som si zaplatil za tych 5,99 a na kolko som si to zaplatil lebo som do toho jelen a este by ste mi mohli poradit nejaky odbornici nejaky iny server na stahovanie ako je rapidshare mne ten rapidshare uz dako nesedi .dakujem
Teraz je novy system takz.Rapi Pro, do nedavna platilo ze ti stiahlo 99 rapids a mal si na mesiac 30 Gb dat tzv traffic,ten ked ti vyprsal tak sa ti automaticky za 99 rap. predlzil,ale ked si napr. aj tych 30GB precerpal mohol si si kedikolvek dokupit ten traffic napr. 5Gb za 14 rapids.
Teraz to zasa mislim spravili tak ze ten mesacny traffic ta bude stat 495 rapids a dostanes na stahovanie 150Gb dat.Je to podla mna dost na chu*a,lebo ak nebudes mat dost rapids musis si napr.500 dokupit aby si si mohol znova predlzit ten Rapid Pro inak ti nebude fungovat stahovanie.
Ja rozmislam teraz tiez prejst napr. na Hotfile.com ale o tom sa bude este urcite diskutovat ze ktori je dobry a tak,tak este chvilu vydrz.
tak tak, vsetci mate pravdu, pokazili to.. ale najhorsie je, ze ja som mal zlu predtuchu a uvazoval som predlzit si v nedelu rapidpro o 58 mesiacov, ale nespravil som... takze mam to na 12 mesiacov, a potom neviem co... asi megaupload dozivotny neobmedzeny ucet, tusim az 5ti ho mozu zdielat a cena cca 150eur je v pohode...
ahojte chalani prosim vas ja nemam sice premium ale ako to tak vidim neplanujem si ho kupit prosim vas neviete ci je nejaky manager na free down? pretoze neviem dnes (29.9) alebo kedy uplne zmenili ten rs a nejde mi to tahat cez manager poznate nejaky? prosim? 
No ako free user,taky manazer asi ani nie je,download manazeri su myslim urcene asi iba pre premiovych userov.Zookee napísal:ahojte chalani prosim vas ja nemam sice premium ale ako to tak vidim neplanujem si ho kupit prosim vas neviete ci je nejaky manager na free down? pretoze neviem dnes (29.9) alebo kedy uplne zmenili ten rs a nejde mi to tahat cez manager poznate nejaky? prosim?
Jedine klasicky web prehliadac
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 21:21)
Alebo skus este RapgetRS,ale nie som isti ci ti to bude tahat
http://rapidsharing.eu/download.aspx