Zdravotné problémy po skúsení marihuany
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Zdravotné problémy po skúsení marihuany
Zdravim , mam take vaznejsie dotazy ... Posledny tyzden ( od minuleho piatka ) to je uz 6 dni mam problemy ... Dal som si sluka, dvoch z marihuany ( travy ) a nic mi nebolo ... potom som sa trochu smial a potom to prislo , uplne tocenie hlavy , nevedel som kde som , zvysena citlivost pokozky , proste hnus , myslel som , ze zomriem , odpadnem , stale sa mi tocila hlava , musel som ju stale sklonit inak neviem co by bolo , ked so msa niekde zapozeral , zacalo sa mi vsetko krutit do spiraly , tep srdca som iba pocul a uz to islo , ten pocit , ze som nevedel co sa deje , iba ze som sparalizovany ... prisiel som domov , siel som spat , no stale ma trhalo , mikalo , ale zaspal som ... a ked som sa zobudil o 2 hodky , bol oto stale to iste , tak isto som prelezal cely druhy den , treti den , na nic viac som sa nezmohol , stale proste to iste , ale uz pomenej ... a k doktorovi som nechcel ist , kvoli mame ... Pondelok nastup do skoly , uz ako tak , ale stale to nebolo ono , ked sa proste zamyslim , tak neviem kde som , sale je to cele negativne , vcera bol utorok , no ako tak a dnes zas zle ... proste nieje to to , co to byvalo pred tym , nez som hulil ... Ja sa bojim , ze to uz tak bude stale ... Zvyseny tep srdca mam pomerne casto , bledy som , a inokedy zas nie , inokedy je vsetko v pohode az potom to pride , unava , to mi da najavo , ze je zle a potom stale myslim negativne a od toho sa odvijaju dalsie tie priznaky 'neviem coho ' ... proste mam depresie , ze preco som vlastne na svete , ze ten zivot je vlastne nuda , ze ma to nebavi ...ze je to stereotyp . Kazde rano sa zobudzam s tym , ci mi uz konecne bude dobre , a vecer s tym zaspavam ... Som aj fajciar , takze som ani nefajcil , lebo som sa bal , ze sa mi vrati ten najhroznejsi stav ... tak som 5 dni nefajcil a vcera som si dal prvych 5 , dnes uz ale 6 cigariet tiez a pohode ... fajcenie nic nerobi ... A stale , ked mi pride tocak hlavy a zamyslenie , vzdy si hovorim : SOM V IZBE , SOM V POHODE ... SOM V SKOLE , SEDIM V LAVICI , NEJDE NA MNA ZIADNY STAV .... + si strasne citim kozu , citim tricko ze sa mi dotyka chrbata , co inokedy som sa na to ani len nesustredil , teraz stale ale uz ma to proste nebavi , stale si to hovorit ... viete mi poradit co mi vobec je ? Ako to liecit ? Ja na to uz nechcem mysliet ? Nestava sa zo mna blazon ? Dakujem .
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problémy ...
No MJ niekedy (ževraj) dokáže spustiť psychickú chorobu, ak má na to človek nejaký vrodený predpoklad. Ako liečit ti tu nik nepodarí, zájdi za psychológom, alebo lekárom... A daj mi vedieť odkiaľ máš taký model 
-
Kok
Light Professional
podla mna si typicky hypochonder, nieco si namyslas alebo ja neviem .. posli mi trochu z toho shitu
pozri sa ci nemas na chrbte nejake vyrazky, akne alebo nieco podobne, to by mohlo sposobovat tu citlivost - ja som mal na chrbte 2 znamienka, boli trosku vacsie ako normalne, a stale som citil tricko na nich, nevedel som sa poriadne opierat, potom som mal na chrbte aj take male vyrazky ktore sposobovali to iste, znamienka som si nechal vyrezat a teraz je to uz ok.
Inak kolko mas rokov? mi to pripada akokeby si si zahulil prvy krat a dostal si z toho halusky, potom si zacal nahovarat taketo veci, ze zomres atd...
Skus sa poriadne vyspat, dat si studenu sprchu a horuci caj
Inak kolko mas rokov? mi to pripada akokeby si si zahulil prvy krat a dostal si z toho halusky, potom si zacal nahovarat taketo veci, ze zomres atd...
Skus sa poriadne vyspat, dat si studenu sprchu a horuci caj
-
audiotrack
VIP
tiež si myslím, že je to iba psychického pôvodu. Ten 5-dňový absťák mohol spraviť veľmi veľa, ak bežne vyfajčíš 5-6 cigariet denne a zrazu prestať na 5 dní určite nie je žiadna sranda (neviem, nie som fajčiar, ale vidím na spolubývajúcom keď je pol dňa alebo deň bez cigy že je úplne nesvoj). Do toho to vsugerovanie že ti niečo je a válanie viny na tú marihuanu. Skús na to nemyslieť. Keď ti príde zle, nespájaj si to s týmto. Len choď na vzduch, daj si vodu, mysli na niečo iné a skús aktívne žiť (šport, hobby..) aby si nemal čas myslieť negatívne a deštruktívne. Nezanedbávaš správnu životosprávu? Možno to znie ako hlúposť, ale sám viem že niekedy sa nedá kvôli povinnostiam keď som celý deň mimo domu vypiť toľko koľko by sa malo. Dehydrácia sa prejavuje rovnako ako opilosť (závrate a pod.). Prípadne nezanedbávaš vitamíny? Ješ dostatok ovocia? Nedostatok horčíku tiež môže spôsobovať chvenie v svaloch, a určite nedostatok niektorých vitamínov bude mať vplyv aj na zvýšenú citlivosť pokožky.
Ak nič z toho nebude zaberať, a žiješ zdravo (odhladnúc od toho fajčenia) tak sa skús najprv poradiť s ľuďmi ktorí tiež užívajú trávu. Určite takých poznáš, inak by si sa k tomu nedostal. Ak sa s tým nestretli, išiel by som k lekárovi. Doma nemusíš hovoriť že si skúšal trávu, iba povieš že ti býva zle. Neviem ako dlho sa dá THC nájsť v moči či krvi, ale mylsím že po tých 6 či koľkých dňoch by ani lekári nemuseli nič nájsť. Či im to ale povieš, to je už na tvojom uvážení. Buď chceš pomôcť, alebo sa hrať na vzorného čo sa nikdy drogy nedotkol. Možno to ale len prebudilo nejaké iné problémy (pečeň a pod.) o ktorých si doteraz nevedel a lekári to vďaka testom zistia.
//btw: tému som ti premenoval, lebo "problémy" nebol výstižný názov
Ak nič z toho nebude zaberať, a žiješ zdravo (odhladnúc od toho fajčenia) tak sa skús najprv poradiť s ľuďmi ktorí tiež užívajú trávu. Určite takých poznáš, inak by si sa k tomu nedostal. Ak sa s tým nestretli, išiel by som k lekárovi. Doma nemusíš hovoriť že si skúšal trávu, iba povieš že ti býva zle. Neviem ako dlho sa dá THC nájsť v moči či krvi, ale mylsím že po tých 6 či koľkých dňoch by ani lekári nemuseli nič nájsť. Či im to ale povieš, to je už na tvojom uvážení. Buď chceš pomôcť, alebo sa hrať na vzorného čo sa nikdy drogy nedotkol. Možno to ale len prebudilo nejaké iné problémy (pečeň a pod.) o ktorých si doteraz nevedel a lekári to vďaka testom zistia.
//btw: tému som ti premenoval, lebo "problémy" nebol výstižný názov
Re: Zdravotné problémy po skúsení marihuany
Podľa mňa je to placebo efekt. Máš obyčajnú depku a nahováraš si že je to z THC a bojíš sa, aby sa ti tie stavy nevrátili, pri čom si ich sám "spúšťaš". Proste na to prestaň myslieť a ono Ťa to prejde
By ma zaujimalo, ako si sa citil tyzden po svojej prvej masturbacii..
uplne supermi-chau napísal:By ma zaujimalo, ako si sa citil tyzden po svojej prvej masturbacii..
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Ďakujem všetkým za rady ... rozmýšľam , či behnúť k psychológovi ... ale jedno viem isto ... mne nieje nič , a VEDOME , zdôrazňujem , že VEDOME na to myslím negatívne a spúšťam si to .... ako hovoril audiotrack , pri športe a hobby na to absolútne nemyslím , a je mi fajn , super ... no ako náhle si niekam sadnem , alebo som sám , alebo ticho sedíme a kecáme o ničom , príde to 'Namýšľanie ' a už som unavený , malatný a zvýši sa mi TEP srdca ... myslíte , že by som mal zabehnúť k psychológovi , alebo to ustanem nejak aj sám ? Nestane sa zo mňa nejaký blázon , čo bude mať celoživotné problémy z toho ? Ďakujem za 'inteligentné a priame ' rady 
Lenze tvoj problem sa nemusi tykat len psychyckej stranky, moze to byt aj fyzicke
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Čím myslíš fyzickej ? Všetko je len v hlave ... fyzicky mi nič nieje , a tú únavu si vraj privolávam len tým namýšlaním a náporu tých negativných myšlienok ...
"Vraj si to privolavas namyslanim"... vraj... ako sorry ale nikto tu nie je doktor, a aj keby ano, nikto ta nevysetril, vsetko su to len typy, popripade rady... Ako nechcem malovat certa na stenu, ale si myslim ze ked ti tie problemy pretrvaju este nejake dalsie dni, mal by si zajst aj za normalnym lekarom, nie len psychologom. Tiez sa mi par krat stalo, ze po huleni som mal zvyseny tep srdca, raz mi bolo az na vracanie, ale vtedy v tom uz boli aj ine faktory - alkohol atd... Ale zeby mi to ostalo po cely tyzden to nie.
-
kj37
Light Star
Skus si dat este par slukov, mozno to potom prejde!
Podľa mňa je to celé píčov**a
. V živote som o ničom takom nepočul, nečítal a ani nevidel. Bol som pri flashi, ktorý sa podobal na epilepťák a o hoďku bolo všetko "ok". Ale toto?! To tráva neurobí, ani keby si jej vyhúlil za liazku... 
-
qwerty-xyz
--- pri tomto druhu navalu skus si sluknut cisty kyslik (ci boha nie cisty, zmes co je normalne pripravovana, na take bezne pouzite to tusim predava jedna SR firma)
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Tak chlapci , cely tyzden to bolo v pohode , az na dnes ... mal som tretiu hodinu ... a zrazu to prislo , uplne ciernota , na odpad ... uplne zle ... ja ze a je to tu , po tyzdni zas prudky stav ... nevydrzal som to , prchol zo skoly a siel k obvodnej doktorrke , hovoril som jej vsetko , s tou vynimkou , ze o trave som sa nezmienil ... zmerala mi tlak , vysoky jak hovado , a teplota 38.10 a povedala , ze dobre , ze si neodpadol , ze mohol si mat aj 40 ... a ja takto uz 3 tyzdne som chory , a rano beham s mokrou hlavou na skutri do skoly. .. takze to bolo vsetko z teploty + choroba , a aj bude ... musim sa liecit , inak mi to pekne neprestane , doktorka povedala , ze sa kvoli tomu stresujem a ze kvoli tomu mam taky vysoky tlak ... proste horucka silna choroba ...... diky za rady ...
No tak to je fajn, ze sa to vyriesilo. Poriadne to vylez doma
Ale co je to za rozum ist s mokrou hlavou na skutri, ked je vonku 10 stupnov? 
mariska ti to "mozno" nakopla ten psycho stav.. ale dufam ze ho dlho nebudes mat, a nedavaj do googla ako dlho ti ostane mariska v krvi (nedajboze v tukovom tkanive ci vo vlasoch), lebo sa tohto stavu nezbavis hodne dlho..
mi-chau K+ /dlho som sa tak nezasmial
mi-chau K+ /dlho som sa tak nezasmial
-
Kok
Light Professional
takze ty si si TYZDEN nevsimol ze mas horucku ?:D
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Precitaj si co som napisal uplne prvy prispevok , tie priznaky .... myslel som si , ze je to z travy , a aj bolo , a k tomu to bola este aj horucka , ktoru som si naozaj nevsimol =D lebo som to hadzal vsetko na THC ..