linux pod win vista
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
linux pod win vista
zdravim, budem mat v skole Linux, da sa to nejak spustit aj ked mam nainstalovany win vista v mojom nb ?
Re: linux pod win vista
da sa napr. cez program virtual PC
virtualbox
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
VMware, ale preferujem spomenuty Virtualbox
Linx sa dá nainstalovať priamo vedľa Win Vista. Pod Vistou je to virtuálne o ničom... odskúšane. Vista aj tak ? Mám ju legálne ako všetky Win od 3.0, ale dnes ?
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2010, 12:28)
Nič nepíšeš. Stiahni si Live CD z netu, odskúšaj si ho a v prípade, že Ti vyhovuje, si ho nainštaluj vedľa Win. Distribúcií je veľa, a zda Ubuntu 10.04 by bolo v pohode. http://www.ubuntu.com
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2010, 12:28)
Nič nepíšeš. Stiahni si Live CD z netu, odskúšaj si ho a v prípade, že Ti vyhovuje, si ho nainštaluj vedľa Win. Distribúcií je veľa, a zda Ubuntu 10.04 by bolo v pohode. http://www.ubuntu.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak sa s tým linuxom ide iba učiť a potrebuje ho pre školu, nerobil by som dual boot. Radšej do virtuálky ako bolo spomenuté (predsa len, pre začiatočníka je jednoduchšie preinštalovať os vo virtuálke ako riešiť rpoblémy sa rozbitým mbr a pod.)
a mimochodom, už asi tretí alebo štvrtý krát si spomenul že máš tie windowsy legálne. Myslíš že to tu niekoho zaujíma a že je to potrebné spomenuť keď sa pýta na linux?
a mimochodom, už asi tretí alebo štvrtý krát si spomenul že máš tie windowsy legálne. Myslíš že to tu niekoho zaujíma a že je to potrebné spomenuť keď sa pýta na linux?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
podla mna ani USBcko spravene cez unetbootin nie je na skodu, ja mam jedno na ktorom mam ubuntu a pouzivam ho namiesto live cd napr pri obnove grubu, vyhodu ma ze mi nahodi plochu za 46 sekund...