F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
Pascal pc verziu som nehral ale na xboxovej to vyzerá presne tak isto ako na tej "upravenej" verzii toho modu 
No :ň Tie som videl tusim porovnanie verzii, a na PC to je najtmavsie ci najhentake
. Ale men sa to na PC stym modom paci ovela viac, skoda ze je urobeny zatial len na 5 trati
co mam robit ked mi Logitech RumblePad 2 taha trochu do strany ? 
Mne pomohlo cez Ovládací panel-Hracie zariadenia vycentrovať volantPatjo napísal:co mam robit ked mi Logitech RumblePad 2 taha trochu do strany ?
prosím napíše mi niekto zrozumiteľne ako sa ukladá v offline režime
v profile f1 na SAVE mi to nejde ani na AUTOSAVE
hru mám kúpenú originál
a ešte keď sa chcem prihlásiť cez Windows live a zadám kód tak sa mi tiež nedá prihlásiť a vypisuje mi error
Ď
hru mám kúpenú originál
a ešte keď sa chcem prihlásiť cez Windows live a zadám kód tak sa mi tiež nedá prihlásiť a vypisuje mi error
Ď
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no mne tie farby na default pripadaju realnejsie. to nalavo je uz moc umele.Pascalwb napísal:No :ň Tie som videl tusim porovnanie verzii, a na PC to je najtmavsie ci najhentake. Ale men sa to na PC stym modom paci ovela viac, skoda ze je urobeny zatial len na 5 trati
ale proti gustu ziadny disputat
Stačí čítať o pár strán/stranu dozadu kde je jasne napísané, že hra na SLOVENSKU nemá podporu Windows Live, čiže si to nezahráš.jura224 napísal:prosím napíše mi niekto zrozumiteľne ako sa ukladá v offline režime
hru mám kúpenú originál
Ď
SSemteXX : oki
a to uloženie v offline hre???
a to uloženie v offline hre???
Páči sa :
-
xjojox2246
Star
ako mam urobit aby sa mi to dalo save??
-
Yos
Professional
prihlasit sa do windows live. ked spustis hru stlac "home".xjojox2246 napísal:ako mam urobit aby sa mi to dalo save??
Nasiel by sa niekto, kto by mi povedal, co vsetko potrebujem na hranie F1 cez LAN? Staci len nastavit v F1? Treba aj hamaschi?
-
Shamway
Professional
Je to v teme...najdi si to
-
Yos
Professional
10 stranarobert656 napísal:Nasiel by sa niekto, kto by mi povedal, co vsetko potrebujem na hranie F1 cez LAN? Staci len nastavit v F1? Treba aj hamaschi?
no skusal som to presne podla toho navodu a kamosovi session nenajde. 
chceme to hrat len normalne tak, ze sa spojime lan kablom(bez pripojenia na net) teraz sme to ale skusali cez net
chceme to hrat len normalne tak, ze sa spojime lan kablom(bez pripojenia na net) teraz sme to ale skusali cez net
Pozri si môj návod, ten funguje na 100%. Ja tak hrám s luďmi z rôznych koncov sveta.
pocuj a da sa to tak, aby som to hral len ja a kamos, nikto iny? Lebo pises, ze sa treba niekde pripojit, ale da sa vytvorit aj vlastna session? lebo budeme bez netu.
mám volant Volant GENIUS Trio Racer F1, ale vôbec mi ten volant, ani pedále v hre nereagujú. pozeral som si ho aj v ovládacích paneloch, a tam je všetko v poriadku. ale priamo v hre sa nedá ani nijako nastaviť. vôbec tam nieje ani prístupný. nieje ku nemu ani CDčko, a podľa návodu stačilo volant len pripojiť ku počítaču
vidíš tu niekde svoj volant? http://www.hojko.com/post1498432.html#p1498432
ak áno a nejde ti píš na podporu codemasters
ak nie bohužiaľ, zatiaľ k tomu nie je žiadny patch
ak áno a nejde ti píš na podporu codemasters
ak nie bohužiaľ, zatiaľ k tomu nie je žiadny patch
vyriesil toto niekto?Slayer704 napísal:Stale mam problem s pripojenim sa do hry. Podla navodu som sa dostal az do stavu kedy vidim hru ale pri pokuse sa pripojit to hodi hlasku Connection failed.
S kamosom mame win vista 64, hamachi 2.0.2.85. Nejake napady co s tym ?
btw semtex robil som to podla tvojho navodu a nenajde mi ziadnu session
takze uz mi najde sessions ale tak ako som to robil aj cez hamachi tak ma nechce pripojit, neviete co spravit?