Problem LAN - Internet
Problem LAN - Internet
Zdravim..mam problem, ktory neviem vyriesit. Kamarat ma na desktope zapojeny internet cez kabel (napojeny je od jedneho cloveka v baraku), klasicky do LAN portu na doske....Ma svoju IP a DNS. Problem nastal pri preinstalovani windowsu..diody na LAN porte nesvieitia,vo windowse napise sietovy kabel odpojeny. Tak som hladal priciny vylucovaciou metodou. Skusil som komp na inom nete a diody svietia, net ide, ziadny problem, tak to vypadalo, ze chyba bude v kabli alebo poskytovatelovi. Lenze, skusal som zapojit notebook a net ide...takze chyba nie je ani v LAN porte ani v kabli, takze, kde je problem?? Este dodam, ze v BIOSe je LAN port povoleny a firewall vypnuty.
Sietovka ja nainstalovana dobre, to som si isty, zariadenie je povolene, nevypisuje ziadny chybny ovladac. Ovladace boli instalovane z povodneho cd k doske.Je to uz starsia "sunka", tak som uvazoval o update ovladacu, ale pred troma dnami islo vsetko ok, takze nie je dovod, ked pracuju spravne.Jancuk napísal:No chcem vediet fakt či más dobre nainštalovanú sieťovku
//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2010, 10:12 )
Ziadny zlty otaznik tam nie je..a je enableDondi napísal:Pozri v Device manageri ci tam nemas taky otaznicek zlty a ci nieje sietovy adapter disable .
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 23:59 )
Skusil som svoj notebook a internet takisto nejde, diody nebliknu...Takze na desktope nejde, na jednom notebooku nejde a na druhom bez problemov slape, pri tom istom postupe pripojenia..tak ak mi toto niekto vysvetli..
Re: Problem LAN - Internet
nebude chyba u cloveka od koho ma ten net?
skús znížiť rýchlosť sieťovej karty na 10Mb
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prosimta kontaktuj ma na icq 326532584 vyvijam vlastny softver ktory automaticky detekuje kde je problem s internetom, tvoj problem by sa mi velmi hodil 
Uz som to vyriesil.....chyba bola na druhom baraku, odkial tahaju kabel...nieco so smerovacom na streche.