Steam - akcie
-
lekoklatik
VIP
Re: Steam - akcie
Hrali ste niekdo to Cities? Oplati sa to?
-
lekoklatik
VIP
Tiez som uvazoval, ale metascore 69 ma nepresvedcilo, skusim este demo...
Tak daj potom vediet.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som pocul, ze rusia multiplayer, lebo to hra malo ludi. Ja som to skusal a chytilo ma to tak na den. Teraz mam nejaku populaciu okolo 300000 a prestava ma to bavit, kedze je to uplna debilina hrat solo mod.
No maju pekne blby pristup k hracom...demo som stiahol, nainstaloval a potom ma cakala hlaska, ze demo uz nie je k dispozicii od 30. septembra 2009 a ze mam ist na stranku http://www.citiesxl.com/ , kde ma caka info o tom, ze uz vyslo akesi CitiesXL 2011. K tomu si treba priratat plateny multiplayer (v recenzii pisali 7€/mesiac), ktory este aj idu zrusit, takze dakujem pekne, neprosim.Gangy napísal:Tak daj potom vediet.
-
Runes
Addict
ja to mozem kaslat 5€ neni az tak vela a neviem podla toho videa by to mohla byt prdel samozrejme po pouziti cheatov
tak sa mi to uz taha zasa 5€ neni polozka koli ktorej by som si siel strelit gulku do gebule sak to je jeden obed s kofolou a dneska som aj tak nestihal len horalku 
No mne tiez nejde tak o peniaze ako o ten pristup...co to je za blbost ze si kupis budovatelsku hru a este musis platit mesacne poplatky za multiplayer? A ta platnost dema...urcite by ziskali viac zakaznikov ak by dali demo na steam, takito vyvojari si doslova koleduju o to, aby si ludia ich hry stahovali nelegalne 
Ano 5€ nikoho nezabije ale vacsinou tu sumu dam za hru ktoru si mozno snad niekedy zahram (aj ked sam viem ze fakt len mozno) ale viem ze si tie peniaze kvalitou zasluzi. Kupovat hry ktore si pravdepodobne nikdy nezahram a este ani niesu bohvieco len preto aby som ich mal uz fakt nemienim. A davat akukolvek sumu takej bande idiotov (podla toho co pisal Gothar a co som si aj ja pogoogli) uz nebudem vobec.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Gangy, niekoho taký štýl hry baví, a rád si to zahrá len tak vo voľnom čae ked nebude čo robyť. Nevravím že je to super hra ale určite to neni taká strašná P...
Nevidim ze by som tam niekde napisal ze je to strasna pic*vina, jedine co som napisal ze to "nieje bohvieco". Navyse som cely cas pisal o mojom subjektivom nazore na to ci sa mi vobec tych 5€ za tu hru oplati dat ak si ju pravdepodobne aj tak nezahram, takze skutocne nechapem na co si konkretne svojim prispevkom reagoval.
//Ok pohoda, nic sa nestalo.
//Ok pohoda, nic sa nestalo.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Prepáč nemyslel to tak, to bolo skôr obrazne povedané.
-
Runes
Addict
mna oslovilo len to ze sa tam da behat priestorovo
uz len keby sa dalo strcit afto a chodil by si po meste
mozno sa to aj da ale este so manto nedosiel za tych 10min hrania
Len sa s TF neunahlite, minuly rok bol za cca 3 Eura. Este to bude lacnejsie, staci pockat na vianocne akcie.
Cez Halloween to tusim bolo este lacnejsie.
-
HeadShot ^
Light Star
dokedy je ta zlava na TF2?.)
do pondelka
-
the batman
Amateur
Left 4 dead 1,2 a double pack sú o 66 % lacnejšie : http://store.steampowered.com/