m2ts to mkv
-
lekoklatik
VIP
m2ts to mkv
Zdravím.
Ako názov hovorí, potrebujem doporučiť nejaký konverter z m2ts (Blu-ray) do mkv (matroška?).
Už som skúšal 4Media HD Video Converter (neviem si v ňom zvoliť zvukovú stopu, inak je kvalitou výborný)
Xilisoft Blu Ray Ripper (ten mi nechce vziať hocijaký video súbor. Už som skúšal aj preinštalovať a stále sa správa akoby som do neho nič nevkladal, nakoľko po vložení ani nepracuje)
WinX HD Video Converter Deluxe (tu nedokážem nájsť výstupný formát mkv a napríklad taký avi výstup dosť brutálne orezal kvalitu)
Jedná sa mi o zálohu. To znamená že z 20GB by som to rád okresal na tých 12-15GB a celkový prístupnosť daného súboru (myslené tak, že m2ts formát mnoho prehrávačov (skrinka napojená k TV s vlastnou pamaťou a nejakým pravdepodobne operačným systémom, netuším ako sa to volá), takže radšej teda to mkv).
Diskusia že je hlúposť konvertovať m2ts na mkv je zbytočná, nakoľko som sa nainternete oboznámil s tým, že mkv pri správnom nastavení výstupu nemusí byť absolútne vôbec stratový na kvalite. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1161071
Takže sa chcem teda opýtať na doporučenia nejakého kvalitného konverteru Blu-Ray na mkv, prípadne poradiť ako v programe 4Media HD Video Converter vyberiem zvukovú stopu.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 12:42)
nikto tu v živote niečo podobné nerobil?
Ako názov hovorí, potrebujem doporučiť nejaký konverter z m2ts (Blu-ray) do mkv (matroška?).
Už som skúšal 4Media HD Video Converter (neviem si v ňom zvoliť zvukovú stopu, inak je kvalitou výborný)
Xilisoft Blu Ray Ripper (ten mi nechce vziať hocijaký video súbor. Už som skúšal aj preinštalovať a stále sa správa akoby som do neho nič nevkladal, nakoľko po vložení ani nepracuje)
WinX HD Video Converter Deluxe (tu nedokážem nájsť výstupný formát mkv a napríklad taký avi výstup dosť brutálne orezal kvalitu)
Jedná sa mi o zálohu. To znamená že z 20GB by som to rád okresal na tých 12-15GB a celkový prístupnosť daného súboru (myslené tak, že m2ts formát mnoho prehrávačov (skrinka napojená k TV s vlastnou pamaťou a nejakým pravdepodobne operačným systémom, netuším ako sa to volá), takže radšej teda to mkv).
Diskusia že je hlúposť konvertovať m2ts na mkv je zbytočná, nakoľko som sa nainternete oboznámil s tým, že mkv pri správnom nastavení výstupu nemusí byť absolútne vôbec stratový na kvalite. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1161071
Takže sa chcem teda opýtať na doporučenia nejakého kvalitného konverteru Blu-Ray na mkv, prípadne poradiť ako v programe 4Media HD Video Converter vyberiem zvukovú stopu.
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 12:42)
nikto tu v živote niečo podobné nerobil?
-
vladenko007
VIP
Re: m2ts to mkv
Veru že ani ja nemám s Blu-ray žiadne skusenosti. Není mechanika niesu skúsenosti
toto som ti pozeral a dočítal som sa že tento soft podporuje mkv formát len ako vstup nie výstup.WinX HD Video Converter Deluxe (tu nedokážem nájsť výstupný formát mkv a napríklad taký avi výstup dosť brutálne orezal kvalitu)
-
leader1365
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja pracujem s m2t subormi nakolko strihat filmove snimky a m2t ma malu velkost a zachova HD kvalitu. Mal som problem s tym dostat to na dvd a neposkodit kvalitu snimku. podobne chu**** ako avi a pod. ti brutalne skosia kvalitu ako si napisal. Potom som prisiel na to, ze m2t do mpg je moja cesta. dvd podporuje mpg a zachova 100% kvalitu snimku. Pouzivam na to toto:
Mpeg streamclip
Neviem ci ti to pomoze, ale ta snaha bola.
Mpeg streamclip
Kód: Vybrať všetko
http://www.squared5.com/-
lekoklatik
VIP
Program síce podporue formát m2t, ale nie m2ts čo je Blu-Ray formát. Aspoň také hlásenie som od programu dostal.
Ale dík za snahu
Ale dík za snahu
-
lekoklatik
VIP
Ano ďakujem.
Používam ten Pavtube _ ) je skutočne fajn
Používam ten Pavtube _ ) je skutočne fajn
-
vladenko007
VIP
Lekolaktik este potrebuješ soft na upravu alebo tvorbu MKV?
Všimol som si že veľa ludí ktorí produkujú HDripy používajú soft mkvmerge. Neviem či si ho skúšal je to tuším free a na stiahnutie na tejto stranke.
Sekcia EDITORS názov mkvtoolnix 4.3.0
Všimol som si že veľa ludí ktorí produkujú HDripy používajú soft mkvmerge. Neviem či si ho skúšal je to tuším free a na stiahnutie na tejto stranke.
Kód: Vybrať všetko
http://www.matroska.org/downloads/windows.html-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mkvtoolnix 4.3.0 ci mkvmerge ti len robi upravu ale nekonvertuje, ak chces napriklad prilepit inu stopu alebo nejako inac upravit rezim snimokov (PAL -> NTSC)