hd vysielanie
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hd vysielanie
cafte mam cs link, a tato firma vysiela ceske programy v HD, musim mat na hd obraz aj HD satelitny prijimac?? lebo mam openbox x-800??
-
DjBass
Darca
Re: hd vysielanie
Áno, musíš mať aj HD satelitný prijímač, tvoj ti na to nestačí.
Openbox prijme len SD vysielanie, cize standardne rozlisenie. Skus si naladit HD programy, mal by ti na nich ist (v lepsom pripade )len zvuk, alebo ich najdes ako radio 
-
easton
Professional
dakujem za objasnenie 
nechcem otvarat zbytocne dalsiu temu, tak pytam sa...
Digitalne vysielanie STV3 ? kam zmizlo ?
mam obyc. anetnu + DVB-T dekoder...
Digitalne vysielanie STV3 ? kam zmizlo ?
mam obyc. anetnu + DVB-T dekoder...
plusminus.. čo ja viem, tak STV3 HD vysielala iba pri určitých príležitostiach ako bola olympiáda a majstrovstvá sveta vo futbale.
Či už spustili aj plnú prevádzku, neviem, keďže už pár mesiacov DVBT nevyužívam... ale pochybujem o tom, keďže STV3 robí dosť výrazné škrty....
//Aha, keďže to bolo v téme HD, myslel som si, že sa jedná o STV3 HD..
Či už spustili aj plnú prevádzku, neviem, keďže už pár mesiacov DVBT nevyužívam... ale pochybujem o tom, keďže STV3 robí dosť výrazné škrty....
//Aha, keďže to bolo v téme HD, myslel som si, že sa jedná o STV3 HD..
-
DjBass
Darca
STV3 bolo zaradené do normálneho vysielania, nie len cez príležitosti. Keďže je momentálne vysielanie DVB-T obmedzené počtom televíznych staníc, akonáhle dostala Markíza licenciu a zaradila sa do vysielania, STV3 a JOJ PLUS boli vyradené. Momentálne sa STV3 zapína pri tých príležitostiach...
dik za info.
STV3 HD ma moc nezaujima, kedze mi je nanic, aj som si myslel ze cez DVBT STV3 vypli, kedze som mal tusim mesiac cierny obraz, signal ale dobry, teraz uz ani signal nemam.. mohli radsej vypnut jednotku (alebo dvojku).
co uz, kedze je to zadara, moc si nenavyberame...
BTW, HUN nevysiela DVB-T ? neviete ? teoreticky by som to mohol chytat ale no signal..
STV3 HD ma moc nezaujima, kedze mi je nanic, aj som si myslel ze cez DVBT STV3 vypli, kedze som mal tusim mesiac cierny obraz, signal ale dobry, teraz uz ani signal nemam.. mohli radsej vypnut jednotku (alebo dvojku).
co uz, kedze je to zadara, moc si nenavyberame...
BTW, HUN nevysiela DVB-T ? neviete ? teoreticky by som to mohol chytat ale no signal..