Poradte prosim s vyberom Cross-ky
Re: Poradte prosim s vyberom Cross-ky
Yamaha 125 DT je v pohode.
Je to 2-takt, 11kw (dá sa odškrtiť na vyše 22kw), 125ccm, len váži okolo 120kg.
Je to 2-takt, 11kw (dá sa odškrtiť na vyše 22kw), 125ccm, len váži okolo 120kg.
120 kg je dost
ale tak no, je pravda, ze na to by som si mohol urobit aj vodicak. Len skoda ze pouzita neni az taka pekna ako na tomto obrazku 
To či je pekná, to nevadí plasty kúpiš a vymeníš raz-dva, ale hlavne pozeraj po servisnej/technickej stránke, no ale zas technická stránka sa nedá vyčítať z inzerátu. 
cista pravda
A neviete ci je dore kupovat motorku aj niekde v nejakom shope ? Je taky nejaky ? Lebo kebyze kupujem cez net tak nemas istotu.. 
Ak myslíš čisto novú tak bývajú, sa mi zdá že v Trnave je Yamaha.Honda sa mi zdá, že to má roztrúsene po celom Slovensku.
Ale po 1. Ak kúpiš čisto novú tak nieje to zas najlacnejšie
a po 2 keď ju budeš chcieť predať tak predajná cena ti klesne minimálne o 1/4 kúpnej ceny
.
//: Ďakujem za k
a povzbudzujúci koment-ík 
Ale po 1. Ak kúpiš čisto novú tak nieje to zas najlacnejšie
a po 2 keď ju budeš chcieť predať tak predajná cena ti klesne minimálne o 1/4 kúpnej ceny
//: Ďakujem za k
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ak chces bazarovku tak asi najlepsia inzercia je na stranke www.motoride.sk
ty kokso to bude riadna fuska najst motorku spomedzi tie stovky inzeratov 
-
Hannibal
Medium Star
sak si daj filter na enduro a ides ...este dobra na zaciatok je Suzuki TS-125 mal som moznost na nej ist a je to uplne rovnake ako DT-125
Kup si radšej nejaku Jawu alebo CZ-tu. 175-ku alebo 250-ku. Na začiatok ti to uplne stačí a dobre ta to naučí ako funguju motory a rozne technické záležitosti. Ked sa ti tam niečo pokazí nebudeš musiet behat po servisoch ale si to v pohode opravíš aj doma na kolene
A ked si začiatočnik tak na tom budeš aj sem tam padat a ked kupiš nejaku Yamahu tak si ju len zbytočne zničíš. Každý dobrý motorkár začínal na jawe alebo cz-te. 
-
lacijawa
Star
Na začiatok niečo čo nevadi ked rozbiješ
A DTčko nieje ani tak crosska ako enduro.
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 10:23)
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 10:23)
Ja som zacal na Jawe 50Free_man napísal:Kup si radšej nejaku Jawu alebo CZ-tu. 175-ku alebo 250-ku. Na začiatok ti to uplne stačí a dobre ta to naučí ako funguju motory a rozne technické záležitosti. Ked sa ti tam niečo pokazí nebudeš musiet behat po servisoch ale si to v pohode opravíš aj doma na koleneA ked si začiatočnik tak na tom budeš aj sem tam padat a ked kupiš nejaku Yamahu tak si ju len zbytočne zničíš. Každý dobrý motorkár začínal na jawe alebo cz-te.