RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
tak vono je manager aj na free ale ted kdyz to sporali mi to nefacha
Pocuvajte .... Mam na ucte 216 pointov a ako to dam na GB ? xD Je tam volba iba na 280Pointov na 100GB ... Ako tie pointy co mam dam na GB bez toho aby som si kupoval zase pointy ? xD
@M@thew
najprv musis mas aktivovany balik RapidPro ktory stoji 495 rapids a je na mesiac...v nom mas zahrnutych 150 GB
ak ich v rovnakom mesiaci minies tak za 14 rapids si kupis 5GB
najprv musis mas aktivovany balik RapidPro ktory stoji 495 rapids a je na mesiac...v nom mas zahrnutych 150 GB
ak ich v rovnakom mesiaci minies tak za 14 rapids si kupis 5GB
Jednoducho musis mat aspom tych 495 rapids,aby si mal aktivovany ten RapidPro-neurobis nic jedine kupit RAPIDYM@thew napísal:Pocuvajte .... Mam na ucte 216 pointov a ako to dam na GB ? xD Je tam volba iba na 280Pointov na 100GB ... Ako tie pointy co mam dam na GB bez toho aby som si kupoval zase pointy ? xD
Hoj, predom sa ospravedlňujem za to že som lenivý a nechcelo sa mi hľadať na predošlých stránkach... Moja otázka znie takže teraz sa neodmeňuje za sťahovanie mojich uploadnutých súborov???
klokyno.. no už je to pár mesiacov.. od júna alebo júla.. 
o tom viem len že či to nezmenili v poslednom mesiaci lebo som na nete moc nebol..
K 
Kua,as teraz som si vsimol ze ked vam dojde volny traffic tak minimum co sa da prikupit je 100 Gb za 280 rapids.Tak to pekne doje..li.Lepsie bolo podla mna prikupovat 5Gb za 14 rapids
-
Scorpion90
King
Pani z manazmentu maju pravdepodobne dozivotne fajne zarobene a pomaly ale isto potapaju vlajkovu lod warez downloadu 
ich bordel
miniem rapidy a sup sup ku konkurencii
miniem rapidy a sup sup ku konkurencii
už sa nedá kupovať 5 gb za 14 rapids?
Epic win pre rapidshare...
nie, minimalne uz iba 100GB za 280 bodov
ja sa im čudujem že to tak seru ked vidia ako všetci prechádzajú na konkurenciu 
este to praveze nevidia
vela ludi pred letom si kupilo rocny ucet takze teraz nemaju na vyber
blbe ze medzi nich patrim
vela ludi pred letom si kupilo rocny ucet takze teraz nemaju na vyber
blbe ze medzi nich patrim
chcem sa spytat ked neminiem za 30 dni tych 150 gb tak sa snimi co stane ? ak som spravne pochopil tak sa prekonvertuju na rapids?
-
cool_point
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Podľa tohoto nie.
Ak neminieš trafic, tak po zaplatení Rapid Pro na ďalšie obdobie sa tí neminutý trafic pripočíta k novému.
Ak neminieš trafic, tak po zaplatení Rapid Pro na ďalšie obdobie sa tí neminutý trafic pripočíta k novému.
Nasrali ma celý rapiďáci. Po prvé pre mňa je 150GB/mesiac veľa a za druhé drahý mesačný Rapid Pro v porovnaní s predchádzajúcim modelom.Does unused traffic expire?
No. Unused traffic remains on the account even if your RapidPro package expires. Please note that you can only use traffic if you have an active RapidPro package in your account.
@cool_point
je to len drahsie oproti modelu este z jari
trafic ostal rovnaky = 5 GB na den
je to len drahsie oproti modelu este z jari
trafic ostal rovnaky = 5 GB na den
-
cool_point
Amateur
To mi je jasné, ale mne sa viacej páčil už teda tento nový model, kde za 99 rapids si kúpil premium na mesiac, k tomu si dostal 30GB a kúpil si si trafic podľa potreby. No čo už uvidíme...
Len horšie že stále zabudli na uploaderov a začínam to aj vidieť, keď chýbajú nové veci na rapide...
Len horšie že stále zabudli na uploaderov a začínam to aj vidieť, keď chýbajú nové veci na rapide...
ano samozrejme ze nedavno to bolo lepsie nez stary model
a prave preto to zmenili lebo zistili ze ludom staci aj menej
kazdopadne to je uplne jedno lebo nove rapidy si uz nekupim kedze uploadery stale niesu odmenovany takze linky niesu
a prave preto to zmenili lebo zistili ze ludom staci aj menej
kazdopadne to je uplne jedno lebo nove rapidy si uz nekupim kedze uploadery stale niesu odmenovany takze linky niesu
-
cool_point
Amateur
Presne to isté. Mám ešte cez 2700 rapids a keď to miniem a nedôjde k zmene, čo silno pochybujem, tak končím s rapidom. Najviac sa mi teraz pozdáva netload, keďže nie si limitovaný traficom...
Len ma štve JDownloader, že stále má zastaralé pluginy, tak už ani z hellshare, netload a pod. neťahá.
Len ma štve JDownloader, že stále má zastaralé pluginy, tak už ani z hellshare, netload a pod. neťahá.