kamaratova uchylka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

kamaratova uchylka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nerobim si prdel, a ani tato tema nie je srandou, pre niekoho moze skoncit poriadne zle tak mi s tym niekto helfnite. Mam problem s jednym "kamaratom" momentalne sme pohadani ale to je teraz jedno. Tento kamos ma zvlastny druh sexualnej uchylky. Jeho vzrusuju LEN A LEN (rozumiete tomu??) zadane dievcata. to je jedno ako vyzeraju ci su pekne, alebo nie, ale ked je holka single moze vyzerat aj ako modelka s nim to nehne, ale ked je zadana strasne ho to berie. On je z toho hotovy. Najprv som si myslel ze to bude len nejaka prkotinka ale ked sa to uz zopakovalo na asi siedmom pripade a rad za radom tak to dobre nebolo, co s tymi vsetkymi holkami mal to je fuk, ci mal ci nemal o to az tak neide,ostatni sme mu vykryli chrbat ako sa dalo.
Problemom je ze chlapec vyzera ako reklama na osviencim a jeho schopnosti v bitkach su NULOVE. Keby sa hocktory frajer daneho dievcata dozvedel co a ako, zabil by ho, pritom nehadzme vinu na dievcata. On ich spracovava velmi specifickym stylom, Najprv zo seba hra ich najlepsieho kamarata a dovernika, potom ukazuje ze je lepsi ako ich stavajuci frajer, potom holky opija a vyuziva prilezitosti ked sudlho bez svojich oploviciek a tak podobne. Pritom je to chlapec curak, ktoremu ked pohrozite pestou posti sa do gati ako male decko, viem to, lebo pred dvoma rokmi siel aj po mojej frajerke, a vtedy sa tento konflikt mohol velmi zle skoncit. Vtedy sa to uzavrelo ze sa nebudeme kvoli holke hadat, ale vo mne iste nervy ostali stale.
Co s nim a ako ho odnaucit od niecoho takeho, lebo slovne asi tazko, a ako sme povedali vsetci ostatni, ked mu nejaky chlapec rozbije pysky, nikto ale fakt nikto nespravi nic preto aby sme chlapca zastavili pretoze by si to ten nas proste a jednoducho zasluzil, len neviem ci mu prave nakladacka pomoze. . . .
v mojom pripade, ked siel po mojej mi s drzym ksichtom povedal ze sice my z vychodu mame pravidla ze si nebudeme dievcata ani preberat ani nic, ale ze on take nema(nie je od nas), a ze ked chce tak ju bude mat, po naslednej demonstracii mojej sily a nervov si ale vsak velmi rychlo rozmyslel a skrotol .... avsak nie kazdy sa podla mna bude vediet v rozhodujucej chvili ovladat a raz mu niekto natrtka na hubu taku ze sa z toho nespamata.
mate aj vy podobny zazitok? pribuzneho? kamarata? .... ako je to normalne ? alebo co? lebo teraz ma moj dobry kamos babu, a celou cestou vo vlaku sme rozmyslali ako ju uchranit pred tamtym cvokom, lebo je viac menej jasne ze zoznamit sa budu musiet, ale nesmu byt za ziadnu cenu spolu, ja som sice prehlasil ze nemam problem ho skopat, ale prvorade je riesenie kde ani jedna strana neprijde k ujme.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kamaratova uchylka

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ono mať takéhoto známeho mi príde dosť čudné, nie to ešte mať ho za kamaráta. Pokiaľ si nedal povedať ani po kamarátskych radách, tak by som s ním prerušil kontakt, lebo takýto človek to asi nemá všetko v hlave v poriadku.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Kokso citat tvoje prispevky ..back to sender :lol:
btw,ak ho ta caja naozaj lubi a este k tomu su aj v ofisl vztahu" ju nedostane nikto do postele ani parom volov ,v opacnom pripade nech mu skor kamos kupi flasu dobre draheho chlastu ako herzliche dank
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Máme mu dohovoriť?
qwerty-xyz

Pilifo napísal:No ono mať takéhoto známeho mi príde dosť čudné, nie to ešte mať ho za kamaráta. Pokiaľ si nedal povedať ani po kamarátskych radách, tak by som s ním prerušil kontakt, lebo takýto človek to asi nemá všetko v hlave v poriadku.
:roll: no jo, ludi do triedy si vsak niekedy nevyberas, ....

//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 0:49)
ithory napísal:Kokso citat tvoje prispevky ..back to sender :lol:
btw,ak ho ta caja naozaj lubi a este k tomu su aj v ofisl vztahu" ju nedostane nikto do postele ani parom volov ,v opacnom pripade nech mu skor kamos kupi flasu dobre draheho chlastu ako herzliche dank
:roll: hej, o tom ako dievcata lubia chlapcov som uz X veci pocul aj X veci videl, ...
--- hovadina, to by ste ho zmrda museli poznat, .....

//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 0:52)
Frikso napísal:Máme mu dohovoriť?
:twisted: ja mu chcem dohovorit uz velmi dlhy cas, ale svina sa ma boji ako cert kriza, . . .
:roll: je to posera,.... ale to co robi nie je normalne,....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

hej, o tom ako dievcata lubia chlapcov som uz X veci pocul aj X veci videl, ...
--- hovadina, to by ste ho zmrda museli poznat, .....

Tva prdel debile ..asi tak
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Presne tak... chalan ktorého holka ho lúbi sa báť nemusí a tie ostatné, ktoré sú schopné podviesť svojho "priatela" sa k nemu celkom hodia a nikto k ujme nepríde...
qwerty-xyz

Bushido napísal:Presne tak... chalan ktorého holka ho lúbi sa báť nemusí a tie ostatné, ktoré sú schopné podviesť svojho "priatela" sa k nemu celkom hodia a nikto k ujme nepríde...
:wink: to si fakt myslis? to mam zacat prehlasovat podobne pravidla? Clovek ktory vie fakt dobre soferovat, urcite nikdy nehavaruje? alebo podobne dristy?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

OT: tolko krasnych slovenskych oznaceni - dievca, dievcina, zena, ziena, slecna, baba, kocka, pripadne frajerka.. co ludi nuti pouzivat ten nechutny cesky vyraz "holka"? (nic proti cestine, ale tento vyraz mi brnka na nerv)

K teme - vravis ze slovne nepomaha, "demonstraciou sily" tiez nie, tak potom? Ked ho niekto stale zo sraciek vytiahne, tak samozrejme ze bude pokracovat - vyslo minule, vyjde aj nabuduce. Ked mu to niekto spocita rucne strucne, tak tu istotu raz dva strati a ostane doma zavrety hrat CSko.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ježiš koci, tolerancia... o nič nejde... neviem či možno porovnávať šoférovanie a vzťah, ale ja osobne mám zásady, ktoré si chcem vo vzťahu udržať... je to niečo ako zrada...
qwerty-xyz

KoCi napísal:OT: tolko krasnych slovenskych oznaceni - dievca, dievcina, zena, ziena, slecna, baba, kocka, pripadne frajerka.. co ludi nuti pouzivat ten nechutny cesky vyraz "holka"? (nic proti cestine, ale tento vyraz mi brnka na nerv)

K teme - vravis ze slovne nepomaha, "demonstraciou sily" tiez nie, tak potom? Ked ho niekto stale zo sraciek vytiahne, tak samozrejme ze bude pokracovat - vyslo minule, vyjde aj nabuduce. Ked mu to niekto spocita rucne strucne, tak tu istotu raz dva strati a ostane doma zavrety hrat CSko.
no a tu je presne problem, ze niektori z nas stale drzia pri nom, pretoze zastavaju teoriu ze.... ked je zena hlupa tak sa nim necha zbalit, co s tym ma jej frajer? a podobne, lenze su situacie kedy proste aj pefektna kocka podlahne, pohada sa s frajerom, pripita je, a to by ste museli vidiet to hovado sa na tu chvilku pripravuje dlho a poctivo, on stale vystupuje ako taky akoze najlepsi kamarat a dovernik, neviem ten cely proces presne popisat.
a zase ja zastavam teroiu ze sa druhemu do kapusty pliest nebudem (a ta kua ten kamos, on s nou nechce chodit, on jej nedokazuje ze je lepsi preto aby s nou chodil, --to by som totiz este ako tak chapal--- ale on ju chce len na jednu noc, proste ja sa tu snazim cely cas vysvetlit ze to je sexualna uchylka,)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a čo ho čo máte z tých "sračiek" ťahať? Je to jeho život, je dospelý, nech si robí čo chce. Vie o tom že to končieva problémami, tak nech sa uvedomí sám. Ja byť na tvojom mieste mu dohovorím, keď sa nezmení tak mu jasne poviem že nech s mojou pomocou potom neráta. Dám mu požehnanie do ďalšieho boja a pripomeniem mu číslo na pohotovosť. Hotovo, téma uzavretá.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

bushido - o kom o com? :) si si isty ze si chcel reagovat na mna? :)

//aha ty tocis o tej "holke" co som pisal, to nebolo mierene na teba, ale vseobecne :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ty si reagoval na niečo v mojom príspevku, ja som ti k tomu povedal svoj názor... teraz ti poviem ďalší, je to totálne OT, tak to nerieš prosím ťa.... A qwerty k tebe sa netreba vyjadrovať, ty žiješ vo vlastnom svete a tvoji kamaráti asi väčšina tiež... Držím vám v živote palce...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

vzrusuju ho asi preto ze zadane sa lahsie balia *TRUE STORY*
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

:D ty si pán. :D
Peter_Retep
VIP
VIP

moralku bokom teraz....ale je velmi lahke zbalit zadanu hlavne tie ktore su vo vztahu dlhsie a to jedine z toho dovodu ze vacsine vo vztahu nieco chyba a ked zistitie co im chyba tak tu medzeru staci iba vyplnit :) uz to vidim ze karma pojde dole :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zadané sa balia ľahšie ? Hm keď myslíš...
Peter_Retep
VIP
VIP

samozrejme sa bavime o 20+ a nie o nastrocnych pipkach
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nj nj aby som potom nedostal bum bac od druhej strany :D

qwerty-xyz tvoj kamarat je ko*ot :) a ja osobne by som mu zato ruky polamal :) ale inac no offence
Napísať odpoveď