samovolne zapinanie notebooku
samovolne zapinanie notebooku
vzdy o 3 rano sa mi nepravidelne pc(niekedy raz do mesiaca, inokedy aj kazdy den). ked sa mi zacal zapinat kazdy den, tak ma to prestalo bavit a zacal som to riadne riesit. v biose som nasiel zapnute funkcie wake on lan/wlan, wake on keyboard, critical battery wake up, remote power. na par dni to prestalo a zdalo sa ze je vsetko ok, ale v noci ma zase zobudil stary znamy zvuk. nema niekto nejaky napad co s tym?
Re: samovolne zapinanie notebooku
skus prescanovat pc antivirakom...
to bolo prve co som spravil. aj som precistil registre a prebehol pc antispywarom, ziadny vysledok..
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ako nechápem :O PC máš normálne vypnuty a sám od seba sa zapne ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
máš ho normálne vypnutý, či len nejaký stand-by alebo hibernáciu ???
jo mam ho v stand by mode. ako viem, ze je mozne riesenie ho proste vypinat(co ale nie je az take iste, je mozne, ze sa zapina aj ked je vypnuty uplne, nemam to odsledovane), ale chcel by som to riadne vyriesit.
popozeraj nastavenia planovaca vo win (schedule), mozno tam mas nieco zapnute, resp. mozno si v nejakom softe zapol planovac. A ak je uplne vypnuty tak sa zapnut nemoze, nieje to mozne (wake on lan a vsetky odrody ignorujem)
diky, pozrel som na to a nasiel som funkciu Transient Multimon Manager od ms, ktora mala ako jedina povolenie k spusteniu ulohy prebudit pc. tak typujem, ze to bude ono
nevies este, kde by som si mohol presne pozriet cas, kedy ho ma prebudzat aby som si bol isty?