Heroes of Might and Magic III

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

V heroes 4 su jednoznacne najlepsi necropolis...stci dat hrdinovy vlastnost necromancery na najvyssiu uroven a potom dostavate po kazdom boji upirov co je fasa jednotka hlavne ked ich je vela...staci ju poslad do utoku a ona sa sama ozivuje...takze je teoreticky nesmrtelna.S touto taktikou sa to da vsetko vyhrat veeeelmi jednoducho...ma to iba jeden hacik neozivuje sa z mechanickych a undead jednotiek....
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

hirwils napísal:V heroes 4 su jednoznacne najlepsi necropolis...stci dat hrdinovy vlastnost necromancery na najvyssiu uroven a potom dostavate po kazdom boji upirov co je fasa jednotka hlavne ked ich je vela...staci ju poslad do utoku a ona sa sama ozivuje...takze je teoreticky nesmrtelna.S touto taktikou sa to da vsetko vyhrat veeeelmi jednoducho...ma to iba jeden hacik neozivuje sa z mechanickych a undead jednotiek....
JJ s upirmi som hraval aj ja + devilovia ked si pricarovali ice demonov. celkom fajn taktika. ale podobne to mas u nature - sak tam dostavas tiez jednotky pri grandmaster sumoning elementalov. a mas tam aj v hrade portal kde mas 10 novych jednotiek asi - modlivka 4 elemntali satyr..
ale aj Chaos je super hlavne co sa tyka kuziel - arrov,lighting chain lighting implosin armagedon!!! cize nemozes brat ze je len necro dobry :wink:
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nosooo »

viete mi niekto poradit?mam problem s hranim cez hamachi.vobec mi nechce najst kamarata,uz som aj odblokoval firewall,mame rovnake verzie.nemate niekto s tym skusenosti?pls poradte
Sreder
Novice
Novice

Re: Heroes of Might and Magic III

Príspevok od používateľa Sreder »

zdravím, máte niekto doma knihu k heroes 3? obsahuje komplet popis artefaktov a ich skladanie. je to aj na nete ale ja si to hcem vytlačit v češtine. vdaka
Napísať odpoveď