zvýšenie výkonu wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zvýšenie výkonu wifi

Príspevok od používateľa dekarbon »

cawte..mám jednu otázku..chcel by som si router doma nastaviť tak aby bolo možné vzduchom pretlačiť 70 mbit ako downlink..siaťová karta v notebooku s ktorým sa na net pripájam disponuje štandardom 811.x N ale iba v pásme 2.4 ghz.ako to nastaviť? skusil som zväčšiť šírku kanálu z 20 na 40 mhz kedze som videl v testoch ze sa tak dosiahla vyssia priepustnost..zmenilo to len minimálne,prípadne ako by mohlo priepustnosť ovplyvniť nastavenie premlky(preamble) prípadne beacon interval alebo Shortslot Override,Afterburner,DTIM Interval? router je linksys 320N s upgradnutým firmwarom DDWRT.reálne dosahujem priepustnosť do 47mbit aa to som od routra vzdialený len 4-5 metrov cez stenu ktorá nieje hrubá a kvalita signálu sa pohybuje okolo 50-52% čo mi udáva router aa signalizácia kvality signálu v ntb mi ukazuje plný signál,karta pravdepodobne pracuje v n režime kedže mi ukazuje hodnoty rýchlosti pripojenia nad 54mbit čo v praxi znamená asi 72 mbit-76 mbit..ak mi viete niekto poradiť bol by som rád.dakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: zvýšenie výkonu wifi

Príspevok od používateľa heker »

Nemyslim, ze na 2.4 to dosiahnes. Ak, tak jedine 5GHz pasmo.
Napísať odpoveď