Stavkovanie
Re: Stavkovanie
ten over si zahram aj ja
-
Scorpion90
King
ten over hra jaksi moc ludi
asi zahram opak
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a mal som nutkanie podať na tú Kodaň, teraz si môžem hlavu búchať 
tak over nam pekne vysiel... mal som to za 40e cize dnes som v pluse...skoda tej barcy
Tu Barcu co si davala si daval na vitaz zapasu alebo ktor vyhra zvysok a zapasu ? Lebo som to chcel dat aj ja ale nejako som na to zabudolo
skoda vyslo by
ja som zas skusil za 15 D. Villa da gol 
-
DanielDevil
Addict
ja som dal na to že to otočia, no nevyšlo, včera ani jeden tiket
a to som chcel dať v 80. min. že United vyhrá, kurz vyše 5 ale nedal som 
Co hovorite dnes na Man City ?
dufam, že vyhrá... dal som city a este na dortmund
FC Utrecht : Liverpool ---> 2
AA Gent : Lille ---> 1
OB Odense : Stuttgart ---> 2
Steaua Bucurest : Napoli ---> 2
Atletico Madrid : Bayer Leverkusen ---> X
Young Boys Bern : Getafe ---> X
Moj tip na dneska na tikete mám peknú výhru hehe
čo mislíte ?? vy ?? ujde niečo ??
AA Gent : Lille ---> 1
OB Odense : Stuttgart ---> 2
Steaua Bucurest : Napoli ---> 2
Atletico Madrid : Bayer Leverkusen ---> X
Young Boys Bern : Getafe ---> X
Moj tip na dneska na tikete mám peknú výhru hehe
Man. City by si mali s Juve poradiť, Juve v lige prakticky nič nehra..zobrali tam síce nejakých kvalitných hráčov (tuším Quagriarellu a pod. ), Buffon chytať nebude...ja pozorne odsledujem zápas, aby som sa uistil na week že proti Interu Milano v šlágri Talianskej ligy nebude mať Juve najmenšiu šancudrastyk napísal:Co hovorite dnes na Man City ?
Zase zaleži aj od toho aku zostavu namieša Mancini na lavičke Man. City, mal by vedieť čo a ako, kedže je sam talian a bude stavať zostavu proti "svojim"....takéto zápasy sa zväčša majú skončiť vyhrou domaceho....napr. z pred dvoch týždnov....Aris - Atletico 1:0 a to najmä preto, že trenerom Aris-u je španiel...tuším Hector Cuper
...takže tipovaniu zdar !
velmi pekna analyza... Posledny zapas co som sledoval bol Juventus-Palermo a vykon juve bol zalostny. V minulom kole iba remiza s lech poznan aj ked v tej lige je to take vselijake... Inter vcera v LM nalozil bremam tusim 4:0 tiez uvidim co zahraja stara dama dneska.. Inak pozeram ze na betfairi mam kurz 1.86 co je urcite hratelne
//nakoniec sa tomu zapasu asi radsej vyhnem za 1.6 kurz co mam na betclicku to asi nedam...skor rozmyslam nad Sheriff Tiraspol - Dynamo Kiev [email protected]
//nakoniec sa tomu zapasu asi radsej vyhnem za 1.6 kurz co mam na betclicku to asi nedam...skor rozmyslam nad Sheriff Tiraspol - Dynamo Kiev [email protected]
-
DanielDevil
Addict
ja som dnes dal z tých lepších kurzov Dortmund a Din. Záhreb
tak nakonec som dal na ten kyjev za 20 ... som zvedavy
// takze nic sheriff -kyjev 2:0
rano som daval Wozniacki - Azarenka 1 za 80e - riadne nervy ked v 3.sete Azarenka z 5:0 dala na 5:4
Dnes skusim hokej - Nitra - Skalica 1 - za 20e
Sparta Praha -Kometa Brno 1 za 12e
//tak skalica nic so spartou to tiez nevypada dobre este ze som nahnal 22e na livku ...
// inak tu Nitru som mal na freebet - z 5tich freebetov mi nevysiel ani jeden asi s tym stavkovanim koncim
// takze nic sheriff -kyjev 2:0
rano som daval Wozniacki - Azarenka 1 za 80e - riadne nervy ked v 3.sete Azarenka z 5:0 dala na 5:4
Dnes skusim hokej - Nitra - Skalica 1 - za 20e
Sparta Praha -Kometa Brno 1 za 12e
//tak skalica nic so spartou to tiez nevypada dobre este ze som nahnal 22e na livku ...
// inak tu Nitru som mal na freebet - z 5tich freebetov mi nevysiel ani jeden asi s tym stavkovanim koncim
-
jarinho411
Light Expert
Neviete niekto poradit ligu, v kt. pada v priemere malo golov na zapas? Alebo kde by som nasiel nejake statistiky ohladne tohto? (kludne aj ss)
Dik
Inak dnes:
Birningham - Everton 2 (@2,6) ; kv. 0:1
Dik
Inak dnes:
Možno sa opýtam blbost, ale rozmýslam že sa zaregistrujem na bet-at-home.com, takže dnes som si tú stránku len tak prezeral a aj som si pozrel ako sa uzatvárajú stávky. Chcem sa opýtat, že na tejto stránke sa stavkuje tak, že na každý jeden zápas sa dávaj určitá čiastka ?? Nie je to tak, že vyberem si napr. 5 zápasov a dám za 3 € ? lebo tu ked vyberem 5 zápasov a dám napr. za 1€ tak každý jeden zápas dá za euro a výhra je potom 5 eur dpč a kurz je 15...ako to je ?
martin25: vpravo v tom boxe kde máš zápasy musíš kliknúť na kombi
tak na posledny freebet co davam bud inter,alebo chelsea - obaja prehrali posledny zapas v lige vonku...este neviem ako sa rozhodnem ..uvidim zajtra
aha, dobre dakujem tirobbo napísal:martin25: vpravo v tom boxe kde máš zápasy musíš kliknúť na kombi
-
jarinho411
Light Expert
jarinho411 napísal:Neviete niekto poradit ligu, v kt. pada v priemere malo golov na zapas? Alebo kde by som nasiel nejake statistiky ohladne tohto? (kludne aj ss)
Dik
Inak dnes:
nikto neradi, skoda - tip
-
DanielDevil
Addict
tak podľa mňa najmenej golov padá v talianskej a francúzskej...
//dnes som chytil pekný kurz na Mainz ale mal som to s United takže zasa nič
na zajtra mám Dortmund solovku a na druhom Valenciu a Villareal
//dnes som chytil pekný kurz na Mainz ale mal som to s United takže zasa nič