Nadprirodzene javy
Re: Nadprirodzene javy
vnutro oka je priestor za okom ???
...ja som mal na mysli tvoj mozog a jeho zdrave fungovanie 
ale nebooj natom som este nahodou dost dobre
:D ja sa len snazim tymto veciam pochopit aj po stranke nadprirodzenosti ne len nejake jednoduche vysvetlenia ze je to prach alebo podpobne ine co tu boli posane
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ideš nato akosi z opačnej stranysuli napísal:ja sa len snazim tymto veciam pochopit aj po stranke nadprirodzenosti ne len nejake jednoduche vysvetlenia ze je to prach alebo podpobne ine co tu boli posane
Tak ide o to že mágia ma zaujala už dávnejšie skúšam ju asi 2 mesiace a musím povedať že ten kto ju neskúsil nemože vravieť že sú to všetko len vymysli.Podarilo sa my niekoľko veci ktoré si neviem inak vysvetliť a preto zisťujem čo to tie orby sú hlavne po stránke mágie.
Čo také sa ti podarilo ?
vytvoriť psi ball,meditácia a astrálne cestovanie(sčasti).Pocity ktoré som pritom pociťoval sú super.Hlavne pri tej meditácii.
suli, pises ze skusas nejaku magiu, mozes povedat od koho sa ucis alebo od coho? a co je to meditacia? ak by si na to nechcel odpovedat verejne napis mi pls do Sukromnej Spravy.
Si borec, aj ja chcem také...suli napísal:vytvoriť psi ball,meditácia a astrálne cestovanie(sčasti).Pocity ktoré som pritom pociťoval sú super.Hlavne pri tej meditácii.
mozes mi konkretne povedat ako prebieha, vyzera taka meditacia a astralne cestovanie ??? zatvoris oci, na nieco myslis a predstavujes si prijemne situacie z ktorych mas potom dobry pocit ?
No tak meditáciu nepovažujem za nadprirodzený jav, ale to astrálne cestovanie je úsmevné.
Holt, hovorím to stále, ľudská psychika je silná, mozog je ešte málo preskúmaný a faktom zostáva, že sa s "ním" dajú robiť veľké veci.
Holt, hovorím to stále, ľudská psychika je silná, mozog je ešte málo preskúmaný a faktom zostáva, že sa s "ním" dajú robiť veľké veci.
-
Adulko1
Light Professional
Suli skus hodit na youtube PSI ball, a popis to astralne cestovanie. Vel som o tom cital, ale ked to mame od cloveka, ktory tym presiel, tak rad by som si to precital. Inak si potom velmi dobry, ze za va mesiace si to zvladol. Lebo aj tym najskusenejsim to trva cele roky ...
pod astralnym cestovanim si predstavujete nieco take, ze sedite u seba doma v izbe...a silou mysle sa zhmotnite niekde uplne inde ? lenze vase zhmotnenie nikto iny nevidi, lebo su to len vase predstavy vo vasej hlave ?
No stou meditáciou máš aj pravdu že to nieje nič nadprirodzené ale zase ide o to o čo ti pri nej ide lebo ja meditujem preto aby som otvoril svoje čakrové body(neviem presne čo sa pritom deje ale píšem čo som čítal
).Ide len o to že musí bit kľud nič ma nemože rušiť uvolním sa lahnem si a myslím na jednotlive body kde by sa teoreticky tie čakry mali nachádzať.Po nejakom čase začnem cítiť na tom bode také brnenie,teplo a postupom ako idem k dalším tak sa čim dalej tím viac uvolnujem.Je to dobre robiť po náročnom dni.A to astrálne cestovanie už fakt neviem vysvetliť.
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 15:07)
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 15:07)
jj také niečo to je.Ja osobne som cítil ako by som sa myslou vzdialoval od tela ale stále som bol v tej istej polohe.ephramko napísal:pod astralnym cestovanim si predstavujete nieco take, ze sedite u seba doma v izbe...a silou mysle sa zhmotnite niekde uplne inde ? lenze vase zhmotnenie nikto iny nevidi, lebo su to len vase predstavy vo vasej hlave ?
v psychologii sa to vase "astralne cestovanie a meditacia" nazyvaju imaginativne metody...vacsinou sa jedna o skupinovu terapiu, ked klienti vacsinou lezia, su uvolneni a nasledne psycholog im hovori co si maju predstavovat, aj ake pocity atd...
pouziva sa to napriklad na liecenie roznych fobii, kedy si ludia predstavuju dajme tomu ako vystupuju na nejaky vrch a aj s tym pocitom ked uz nanho vystupia, co zazivaju pri vystupe, co prekonavaju a co zazivaju ked uz su hore...alebo ze su na streche vyskovej budovy a maju sa priblizovat k okraju strechy a pozriet sa dole...atd.
ma to pomerne dost siroke vyuzitie...aj napriklad na odtraumatizovanie klientov, alebo znizenie ich stresu...si predstavuju tiez rozne modelove situacie, prijemne, akoze lezia niekde na plazi pocuvaju zvuky vtacikov atd. po takychto terapiach sa klienti citia uvolnene, skludnene, spokojne, znizi sa ich stres aspon na nejaku dobu, co sa aj odrazi na ich psychickom ale castokrat aj fyzickom zdravy...
pouziva sa to napriklad na liecenie roznych fobii, kedy si ludia predstavuju dajme tomu ako vystupuju na nejaky vrch a aj s tym pocitom ked uz nanho vystupia, co zazivaju pri vystupe, co prekonavaju a co zazivaju ked uz su hore...alebo ze su na streche vyskovej budovy a maju sa priblizovat k okraju strechy a pozriet sa dole...atd.
ma to pomerne dost siroke vyuzitie...aj napriklad na odtraumatizovanie klientov, alebo znizenie ich stresu...si predstavuju tiez rozne modelove situacie, prijemne, akoze lezia niekde na plazi pocuvaju zvuky vtacikov atd. po takychto terapiach sa klienti citia uvolnene, skludnene, spokojne, znizi sa ich stres aspon na nejaku dobu, co sa aj odrazi na ich psychickom ale castokrat aj fyzickom zdravy...
jj dosť často sa popisuje že pokiaľ žijete stresujúci život tak to može mať aj zdravotné následky ževraj je to preto že sa vám uzavre jedna s čakrových brán a naruší sa tok energie vo vašom tele.Niektorý ľudia vás dokážu vyliečiť s choroby len vďaka tomu že vám tu bránu otvoria.
my zastaveme nazor, ze pokial neodburas ten stresogenny cinitel, tak nasledky stresu neodstranis...
ako ti otvorenie cakrovej brany pomoze, ked budes mat stale toho isteho sefa v praci, ktory na teba cely den huci a ponizuje ta ?
ako ti otvorenie cakrovej brany pomoze, ked budes mat stale toho isteho sefa v praci, ktory na teba cely den huci a ponizuje ta ?
Mal by si byt na vysokej duchovnej urovni aby si sa od toho dokazal odputat, a vediet to pustat cez seba, alebo proste vytvorit si akusi imunitu, ktora tu zlu energiu zo sefa od teba odbije, alebo vobec neprijme.ephramko napísal: ako ti otvorenie cakrovej brany pomoze, ked budes mat stale toho isteho sefa v praci, ktory na teba cely den huci a ponizuje ta ?
presne buď sa naučiť to ignorovať alebo každý deň meditovať 
-
Adulko1
Light Professional
Trosku zle to chapes, nesedis, ale lezis vo vacsine pripadov. Upadnes do niecoho ako polospanok a od tela sa uvolni tvoja dusa, ktora sa moze pohybovat volne priestorom. ALE pozor, telo je s dusou spojene akousi fiktivnou nitou, ktora ak sa prerusi, tak sa prerusi aj kontakt tela s dusou ...ephramko napísal:pod astralnym cestovanim si predstavujete nieco take, ze sedite u seba doma v izbe...a silou mysle sa zhmotnite niekde uplne inde ? lenze vase zhmotnenie nikto iny nevidi, lebo su to len vase predstavy vo vasej hlave ?