Smallville
Re: Smallville
Potrebujem poradiť vášnivci Smallville-u, už istú dobu sa chystám začať pozerať tento seriál, no keďže som mal predtým aj iné seriály na pláne, tak teraz dorazil čas na Smallville. Je to už dávno čo som pozeral Smallville, ale bol by som rád keby mi niekto pomohol, neviem či sa dobre pamätám ale moja posledná časť Smallville-u čo som videl, bola asi tá, kde Clark vlastnil nejaký zelený kriptonitový prsteň ktorý keď si nasunul tak sa nejak zmenil, viem je to stará časť, ale potrebujem zistiť ktorá Séria/Epizóda to bola aby som mohol od tej časti začať sťahovať ďalšie. Možno som videl už aj ďalšie časti, mohol by mi niekto tak antispoilerovo pripomenúť také fakty ktoré sa po tej časti stali? Možno si spomeniem a potom nemusím úplne od začiatkov pozerať, ďakujem 
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
ten prsteň bol z červeného kriptonitu a bol to koniec 2 série.
Aha tak sry fakt, už ma to napadá a potom odchádzal na takej motorke atď.
A aké fakty boli v 3ej sérii? Pamätám sa, že bolo aj niečo také, že niekto vlastnil ten znak, ktorý keď si vložil do Clarkovho modulu tak sa spustil, či to bolo ešte pred? Čiže mám začať ťahať časti od 3ej sérii?
A aké fakty boli v 3ej sérii? Pamätám sa, že bolo aj niečo také, že niekto vlastnil ten znak, ktorý keď si vložil do Clarkovho modulu tak sa spustil, či to bolo ešte pred? Čiže mám začať ťahať časti od 3ej sérii?
-
Steven666
King
no ak si pamätáš čo to do 2 série tak hej sťahuj začiatok 3 série, len neviem ten znak o ktorom hovoríš je jeho kľúč ktorý mal v priebehu seriálu mnoho využití (zainteresovaní vedia).
-
skypej
Medium Star
Homecoming je najlepsia cast vobec v celom Smallville ..
neskutocne dobra
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2010, 13:29)
skvely serial
..

neskutocne dobra
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2010, 13:29)
skvely serial
tak tak Homecoming je peckova cast, ale teraz dalsia cast Isis sa mi pacila viac lebo konecne sa stalo to co som cakal celu minulu season 
-
Michaelo105
Light Professional
Hoši, chcem sa vás spýtať. Existuje dabing (slovenský, český) na 9 sériu?
slovensky urcite nie, o ceskom tiez pochybujem..
-
Georgeo88
Light Star
Re:
no kedže bol tento seriál volakedy pre mňa srdcovka,rozhodol som sa ho dopozerať.8 aj 9 sériu už mám pozretú,nebolo to nič moc,ale tak potešilo aspoň v 8 sérii,že tam bola Lana,ktorá tomu dala aspoň na pár častí šťavu.V deviatej to pre mna aspoň ako tak zachránil Oliver,ktorý má proste zmysel pre humor.Co mi ale hrozne vadilo bolo nevýraznosť nových postáv teda Doomsdeya,Zoda ale aj Tess,na ktorú si akosi neviem zvyknuť(Lex bol proste Lex).Georgeo88 napísal:ako tento seriál som mal veľmi rád ,no po 7 sérii som ho prestal pozerať.Už nakonci serie boli tie casti dost divné az nezmyselne aj ked vyvrcholenie bolo fajn no pre mna smallville skoncil 7.seriou(hlavne pre odchod hlavných producentov).
momentalne začínam pozerať terajšiu 10.sériu(200.časť)
222.príspevok
Viete mi vysvetlit ako to , ze v 10 tej serii 4 cast je tam ten brainiac co uz asi 2x zomrel? 
Myslím, že čo sa Kara vrátila z Kryptonita tak on s ňou ale nie som si istý.
ved to tam bolo vysvetlené, ak sa nemýlim. on bol z budúcnosti
No bol z buducnosti to ano, ale ako sa tam dostal ked v minulosti zomrel? 
-
Sphinx
Addict
nezomrel ten vybuch elektriny ktory ho akoze zabil ho len prerobil na dobreho v tej casti to sam povedal ze Chloe mu pomohla ... btw uz aby bol koniec lebo sa to toci stale do kola a ziaden posun v deji .. i ked fajn serial ale uz je to ako telenovela o niecom a zaroven o nicom
jj furt dake "nove zlo"
... som zvedavy ako to ukoncia.. ved to sa ani ukoncit neda, stale bude chodit "nove zlo" 
ono to skončí velkolepo a v posledných tak 20 sekundách sa objaví čosi, aby sa k tomu mohli vrátiť skôr či neskôr 
-
Georgeo88
Light Star
hmm pokial ja viem tak ho opravili tí týpci z buducnosti s tým prstenom na cestovanie v case....inak mas pravdu je to dost telenovela a uz to dost natahuju,jediné na co sa este tesim a dufam ze sa mi to splni je že sa vráti LexSphinx napísal:nezomrel ten vybuch elektriny ktory ho akoze zabil ho len prerobil na dobreho v tej casti to sam povedal ze Chloe mu pomohla ... btw uz aby bol koniec lebo sa to toci stale do kola a ziaden posun v deji .. i ked fajn serial ale uz je to ako telenovela o niecom a zaroven o nicom
to, že sa Lex vracia, je už pár dní známe
Inak este som nepozeral najnovsiu cast, ale preco vlastne Kloi "bojovala" proti klarkovi a oliverovi? Najala si tych dvoch, jeden volaky vojak a druhy vedel presne strielat na dialku.. aky to malo zmysel? ked v jednej casti chcela kloi zabit tu novu klarkovu reporterku "tu blondinu"... a vlastne aj toho olivera "tyrala" ... to mi prislo nelogicke
alebo som si daco nevsimol?
to je už v Smallville úplne normálne, že postavám menia scenáristi charakter v každej sérii a už to prehäňajú...
btw. zatiaľ som naposledy videl 10x11... pozriem, posúdim
btw. zatiaľ som naposledy videl 10x11... pozriem, posúdim