Vodici elektriciek
Vodici elektriciek
ahojte, neviete ci v brne za vodicov salin beru aj nejakych akoby brigadnikov len na noc ked splnia vsetky nalezitosti- psyhotesty, vycvik atd. Na nejake nocne linky, rozjazdy. Diky.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodici elektriciek
sak ale terminologia mlady pan ... v Brne to nejni zoadny vodic elektricky, ale ŠalinFührer ! ! !
inak si myslim ze skor nie a sucasne o tom viem bačov sifon, tak ti poradim toľko, aby si zavolal do DPMB
a za dalsie - mas prislusne vodicske opravnenie a prislusnu prax ? ... oni jakoby autobus s 150 ludmi nezveria len tak prvemu, co zavola, ze chce sem tam v noci jazdit

inak si myslim ze skor nie a sucasne o tom viem bačov sifon, tak ti poradim toľko, aby si zavolal do DPMB
a za dalsie - mas prislusne vodicske opravnenie a prislusnu prax ? ... oni jakoby autobus s 150 ludmi nezveria len tak prvemu, co zavola, ze chce sem tam v noci jazdit
rozjezdy su vzdy len busmi
No jo, šaliny jazdia iba do jedenástej. No a na rozjazdy veľmi radi prijmú vodičov, pretože to nikto nechce robiť, tak tam dávajú nováčikov - avšak potrebuješ samozrejme vodičák na autobus.
a pretekarsku krv 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no jo v "Nočák rally sprinte" sa len tak nejaký šprýmař nepresadí ... rovinky sú krátke, autobusy preplnené a zástavky moc nahusto ... a v checkpointe môže byť prvý iba jeden !

ak by nahodou niekto nevedel o co ide, tak:
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Rozj ... _Brn%C4%9B
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Rozj ... _Brn%C4%9B
To som chcel len take info, do dakeho stvrteho, piateho rocnika mam este trochu daleko. Jasneze to by som si uz spravil vsetky opravnenia na vedenie salin. Nejake nocne sichty by som zobral
tam som aj ja pocul ze to velmi nie je na odbyt, ze tam mozu aj taky akoby brigadnici, ale skoda ze v Brne nechodia elektricky aj v noci ako v Bratislave, znamy pred par rokmi tiez ako student v Bratislave braval par elektrickovych nocakov. Tu ked saliny chodia len do dakej jedenastej to tam ani hadam brigadnikov nedavaju. Ale zda sa mi ze raz som o druhej videl nieco podobne saline, ak som dobre videl