bezpečnostné nastavenie vo WIN7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ToRtiK
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

bezpečnostné nastavenie vo WIN7

Príspevok od používateľa ToRtiK »

ahojte - mám v PC niekoľko HDD - na leto som si jeden s filmami vyšróboval a pripájal si ho cez externú srandičku cez USB na noťas. Prob je v tom že mi už vtedy začalo vyskakovať pri každom prístupe na jeden priečinok výzvu na to aby som sa preukázal ako admin. Podotýkam LEN jeden konk. priečinok. Proste dostanem sa doň ale keď z neho chcem niečo spustiť - odoprie mi to prístup. Čiže keď som tam mal film musel som si ho skopírovať na NTB aby som si ho mohol pozrieť. Myslel som že keď ho zase narvem do pôvodného PC sa tento prob odstráni - nestalo sa. Pozeral som aj sharing a pod všetko je nastavené na kompletné sharovanie so všetkými užívateľmi a fakt si už s tým neviem rady :cry: . Ďakujem vopred za help :smt059
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: bezpečnostné nastavenie vo WIN7

Príspevok od používateľa Grim »

...keď máš niekoľko HDD, bol by problém to nakopírovať niekde, vyformátovať ten HDD a nahodiť filmy naspäť?...ja neviem, len strieľam do vetra...
ToRtiK
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: bezpečnostné nastavenie vo WIN7

Príspevok od používateľa ToRtiK »

rozmýšľal som o tejto možnosti ale skopírovať 1,5TB a potom znovu hore dole - to je robota na2 dni....

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 23:16)
LOL ako prasproste som to vyriešil... na rovnakom HDD som vytvoril priečinok s iným názvom a tam som presunul obsah toho priečinku ktorému je*alo a je to OK :-D
Napísať odpoveď