prosil by som skúsených užívateľov o porovnanie netload vs. hotfile upload služieb
výhody/nevýhody a ďalej, či a ako vyplácajú atď .. vďaka
resp. či existuje ešte niečo výhodnejšie pre svk/cz užívateľov okrem týchto 2 služieb
porovnanie netload vs. hotfile
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: porovnanie netload vs. hotfile
Ako bežný downloader by som Ti doporučil netload. Síce nemám šajnu, aké tieto dva servery poskytujú služby, ale ak chcem ja stiahnuť jednu vec, ktorá je na hotfile a netloade, vyberám si zásadne netload.... cez jdownloader je u mňa rýchlejší download a nepýta captcha kódy ako niektoré hotfile uploady (nie všetky, ale radšej už neriskujem, keďže sťahujem zásadne v noci, keď spím a tak nemám možnosť doklepkávať captcha kódy)
Ak Ti ide iba o upload služby a download je pre Teba nezaujímavý (je Ti jedno, či to niekto od Teba stiahne alebo nestiahne), tak ber môj predchádzajúci názor za bezpredmetný....

Ak Ti ide iba o upload služby a download je pre Teba nezaujímavý (je Ti jedno, či to niekto od Teba stiahne alebo nestiahne), tak ber môj predchádzajúci názor za bezpredmetný....
-
zachariasko
Star
dík, zaujíma ma rovnako upload ako download, ak si zaregistroval, čo momentálne spravil rapidshare, tak rozmýšľam vykašľať sa na RS a skúsiť alternatívnu službu..
niečo v tom zmysle - môžem sťahovať kedy a chcem a zároveň svojim uploadom si aspoň "zarobiť" na predĺženie účtu na ďalšie obdobie (t.j. peniaze, alebo body za kt. si účet predĺžim.)
čo taký megaupload?
niečo v tom zmysle - môžem sťahovať kedy a chcem a zároveň svojim uploadom si aspoň "zarobiť" na predĺženie účtu na ďalšie obdobie (t.j. peniaze, alebo body za kt. si účet predĺžim.)
čo taký megaupload?
-
t0m4s3
Admin
Megaupload je uplna spicka. Aj pre free uzivatelov obrovske limity a skvela rychlost. Netload vs. hotfile u mna tiez vyhrava netload, zda sa mi, ze rychlost je vyssia a spominane captcha kody su tiez jednym z dovodov.
dobre chapem ze netload ma pri premium ucte neobmedzeny traffic ??
a ako je to s rychlostou stahovania ?
a ako je to s rychlostou stahovania ?
-
cool_point
Amateur
Neobmedzený prenos dát
- Každý premium účet má neobmedzený prevádzku. Tu si môžete stiahnuť koľko chcete.