Mam zaujem o satelitnu televizu UPC Direct.
Na ich oficialnej stranke su v ponuke tri verzie: Direct medium karta, Direct medium a Direct+. http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/
Som pozeral ten zoznam kanalov a zaujimala by ma jedna vec: pri sluzbe Direct medium karta je jasne ze treba pouzit vlastny STB, lenze mna viacej zaujala sluzba Direct+, kde su uz doplnene stanice AXN, AXN CRIME, AXN SCI-FI, CARTOON NETWORK atd.
Je mozne si objednat sluzbu Direct+ za tych 15 EUR bez toho aby musel pouzivat ich STB?
Pre vysvetlenie: chcem pouzivat vlastny satelit s motorom a vlastnym STB a kartu UPC Direct+.
Nema niekto vyskusanu tuto variantu? Viem ze by mi STB poslali, ale to by bolo jedno, kedze zanho si neuctuju poplatok
Sluzba Direct+ a vlastny STB a parabola!!!
Pripadne ma napadlo kupit si Direct medium kartu, doobjednat si neskor do nej HD programy, to by slo, ale ten balik PLUS zo stanicami AXN ci Cartoon Network nikde nevidim ako doplnkovy balik, jedine s tou sluzbou Direct+, kde je uz pisane, ze dodaju aj vlastny STB.
Preto chcem vediet ci ta sluzba Direct+ by sla na mojom STB.
PS: Neposielajte ma do predajne, bo som z Levic a tu je sice pobocka UPC, ale len na kablovu televiziu a konzultovat to so mnou nechcu, kedze sa rozdelili.
Dakujem.