3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
neviem, kto by tú studňu muroval z takých malých kameňov. by ho šlahlo 
tie spermie mohli mať rôzne chvostíky...
tie spermie mohli mať rôzne chvostíky...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...spermie...no by ma šlahlo, keby som mal každej zvlášť ohýbať chvostík... 
...pridávam niečo nové...vidno, že aj v jednoduchých objektoch je krása...toto sa mi strašne páči...prosím o nezaujaté hodnotenie, lebo ja to ako autor nedokážem zhodnotiť inak ako kladne...
...pridávam niečo nové...vidno, že aj v jednoduchých objektoch je krása...toto sa mi strašne páči...prosím o nezaujaté hodnotenie, lebo ja to ako autor nedokážem zhodnotiť inak ako kladne...
-
lekoklatik
VIP
ten nápis je nečitateľný, čo je škoda, keďže si ho tam dal
//na starých náhrobkoch však vylúštiš čo tam je
//na starých náhrobkoch však vylúštiš čo tam je
-
Grim
Darca
...to bol tak trochu zámer...na starých náhrobkoch obvykle lúštiš, kto tam leží...akurát to trochu upravujem a ten nápis sa snažím dať preč, je tam zbytočný...
//...nie na všetkých...
//...leko, si zvedavý, čo tam bolo napísané?...bol tam môj obľúbený citát z Fausta "Vi Veri Veniversum Vivus Vici" a môj dátum narodenia, ktorý tam už vôbec nebol podstatný
//...nie na všetkých...
//...leko, si zvedavý, čo tam bolo napísané?...bol tam môj obľúbený citát z Fausta "Vi Veri Veniversum Vivus Vici" a môj dátum narodenia, ktorý tam už vôbec nebol podstatný
je to celkom fajn, tie cervene policky su take prazdne, tie martini pohare ... oranzova miska.. ta zadna cast taka mrtva, daco tam chyba 
-
fikotek
King
pippoPokud jsi zacatecnik tak se to da
pokud ne tak by to melo vypadat nejak takhle (viz. priloha) http://www.evermotion.org/tutorials/sho ... rior-scene
no v maxku robim zatial 7 mesiacov takze som zaciatocnik
, dik za link su tam dobre tipy, skusim nieco teda vytvorit avsak niesom si isty ci to budem vediet tak nasvietit, kukal som mnozstvo tutorialov ale nech sa snazim ako chcem nikdy nedosiahnem taky efekt ako napr v tvojej prilohe
-
Grim
Darca
...prvé, čo mi udrelo do očí sú tie ostré tiene...druhé také podstatné bol drez...obyvkle býva chrómový a ty...no ja neviem či je to chróm...aj ten kohútik len tak vychádza zo steny, pritom v každej kuchyni čo som videl vychádzal z kuchynskej linky, aby sa batéria ľahko pri poruche vymenila a nemusela sa rozbúrať polovica kuchyne...a jak tam máš vložený ten drez, tak máš okolo neho takú ostrú hranu...drez má vždy hranu oblú...inak čo sa týka rozmiestnenia nábytku a celkovo jednotlivé modely sú perfektné...a ešte jedna vec...nemá ten stôl nejak veľmi široké nohy?...
...a pridávam svoj finálny cintorín, doplnil som pár pomníkov, aby to vzadu nebolo také prázdne a odstránil som ten nevylúštiteľný nápis...
...a pridávam svoj finálny cintorín, doplnil som pár pomníkov, aby to vzadu nebolo také prázdne a odstránil som ten nevylúštiteľný nápis...
Ten text sa mi tam ,,vznasa,, 
Jj, ten text tam proste neni vryty do kamena
( Ale inak pekna praca, palec hore!:)
-
Grim
Darca
...očný klam...
...naozaj je to robené cez ProBoolean, čiže je to tam vyryté...
-
weroro
Flash coder
Ten nápis je fakt divný. Zle je urobený. Vôbec tam nie je ten inner-Bevel čo by tam mal byť, ale trávnik je dokonalý.
Lenze pouzivatel nevie, ani ho nezaujima, ako si to spravil ani ako to ma byt, ale ako to je. A ja ako pouzivatel vidim, ze to neni vryte! 
-
Grim
Darca
...jaj bože čo s vami...máte pravdu, treba to opraviť...
ta bateria ide z kuchynskej linky i ked to na danom renderi asi nieje uplne vidietGrim-Reaperka napísal:...prvé, čo mi udrelo do očí sú tie ostré tiene...druhé také podstatné bol drez...obyvkle býva chrómový a ty...no ja neviem či je to chróm...aj ten kohútik len tak vychádza zo steny, pritom v každej kuchyni čo som videl vychádzal z kuchynskej linky, aby sa batéria ľahko pri poruche vymenila a nemusela sa rozbúrať polovica kuchyne...a jak tam máš vložený ten drez, tak máš okolo neho takú ostrú hranu...drez má vždy hranu oblú...inak čo sa týka rozmiestnenia nábytku a celkovo jednotlivé modely sú perfektné...a ešte jedna vec...nemá ten stôl nejak veľmi široké nohy?...
zas take kraviny ako s tym drezom by som neriesil. nie je to pravda, my ho nemame nerezovy 
len tak pre zaujimavost,ako dlho ti renderuje ten cintorin
len tak pre zaujimavost,ako dlho ti renderuje ten cintorin
To bez toho nápisu mi sedí najviac inak ten trávnik je fakt dokonalí 
Fakt pekná práca
Fakt pekná práca