Spálený zápach zo zdroja po zapnutí PC
Spálený zápach zo zdroja po zapnutí PC
Mam taky problem z droja mi ide kurevsky smrad po spalenine eletroniky a neviem cos tym mam robit ide to hned ako zapnem pc aj ked nieje v zatazi a neviem co stym mam robit
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zdroj
no tak v prvom rade uz pc nezapinaj
mas stastie ze si si "neodpalil" aj nieco dalsie...ak je zdroj v zaruke, tak ho len vyber a daj reklamovat...ak nie je, tak ho skus otvorit, poriadne precistit, skontrolovat kable a vsteko okolo toho
...no ja osobne by som ho vyhodil (ak nie je v zaruke) a kupil novy...clovek nikdy nevie
-
Janio
Zablokovaný
Re: Spálený zápach zo zdroja po zapnutí PC
Zdroj nerozoberaj, ak ho nemáš v záruke tak ho vyhoď a kup nový. Keď ho otvoríš hrozí že ťa kopne dosť vysoké napätia a aj tak to neopravíš, pretože tam ani nie je čo
(píše to aj na zdroji...)
no zdroj som odpojil nechal vibit a rozobral nic nevizera zacernalo a smrad z neho ide kvalitny no skusim ho este otestovat inov pc a dat ho do zatazi ci nezhori dik za rady inak co by ste odporucili za zdroj
-
Thommas
Addict
Hoď sem zvyšok tvojej zostavy.
-
hrban
Addict
@Janio: neviem prečo by ho malo niečo bezdôvodne kopať... 
@Avarax_ pokiaľ nemáš aspoň základné znalosti o elektrotechnike tak ten zdroj ozaj vyhoď, ak máš tak skontroluj ktorý kondenzátor vyhorel a vymeň ho (v zdroji nemá veľmi čo vyhorieť, až na kondíky a nejaké izolácie a podobné plasty)
@Avarax_ pokiaľ nemáš aspoň základné znalosti o elektrotechnike tak ten zdroj ozaj vyhoď, ak máš tak skontroluj ktorý kondenzátor vyhorel a vymeň ho (v zdroji nemá veľmi čo vyhorieť, až na kondíky a nejaké izolácie a podobné plasty)
ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5
AMD Phenom II X4 970 Black Edition
2x1GB ram
2x hdd
AMD Phenom II X4 970 Black Edition
2x1GB ram
2x hdd
-
Pigesko
King