Atrament REFILL, aku značku atramentu, skusenosti a podobne.

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Plníte si sami atramentove cartridge?

Áno, už roky a som spokojný/á.
1
25%
Áno, príležitostne, ale kupujem hlavne nové Originál.
0
Žiadne hlasovania
Áno, príležitostne, ale kupujem hlavne nové Alternatív.
0
Žiadne hlasovania
Chcel/a by som a kupujem Originál.
0
Žiadne hlasovania
Chcel/a by som a kupujem Alternatív.
0
Žiadne hlasovania
Nie, mám zlú skúsenosť a už kupujem len Originál.
0
Žiadne hlasovania
Nie, mám zlú skúsenosť a už kupujem len Alternatív.
0
Žiadne hlasovania
Nie, kupujem od alternatívnych výrobcov.
0
Žiadne hlasovania
Nie, kupujem originál.
1
25%
Neriešim to, mam laser/ihličkovú/netlačím :P
2
50%

Celkom hlasov: 4

pavol_be
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Atrament REFILL, aku značku atramentu, skusenosti a podobne.

Príspevok od používateľa pavol_be »

Zdravím, chcel by som sa Vás opýtať, akú značku refill kitov a atramentov kupujete ak si cartridge plníte sami, aké máte skúsenosti a tak. Sám uvažujem nad plnením (mám viac HP tlačiarní, všetko HP 15 / 6615, HP78 / 6578 a HP 45), hodne som to študoval na nete, ale zaráža ma, že okrem pár postrehov užívateľov bez udania značky sa nikde nič konkrétne nepíše, iba že nie je značka ako značka a že treba dávať pozor. Jediný test alternatívnych výrobkov, čo som našiel hlási chybu a hotovo.
Podľa všetkého, čo som doteraz zistil, sa najviac serióznou zdá značka InkTek http://www.inktec.sk , sú však aj podstatne lacnejšie, napr. InkMAN a ďalšie. Tak že čo vy na to. Prípadne tu môžme zlátať nejakého sprievodcu plnením, určite to mnoho ľudí zaujíma, len sa boja experimentovať, lebo sa všade, kde sa hovorí o plnení hneď objavia ľudia tvrdiac, ako sa atrament vylieva do tlačiarní a kazí ich ako na bežiacom páse, že to potom netlačí a podobne, ja som si ale istý, že to ide keď sa chce, len treba mať správne náradie a trocha know-how. Ďakujem.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Atrament REFILL, aku značku atramentu, skusenosti a podobne.

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

na značke nezáleží, asi pred 3 rokmi som si z inktec (sa mi zdá, že odtiaľto) kupoval 1L Bulk čierny (no name) a dodnes ho používam na 3 rôznych HP tlačiarniach (2 majú rovnaké cartridge a 1 je iný ale funguje :D )...
Minul som z neho už asi 7dcl a ešte sa mi žiadny čierny cartridge nepokazil ani nezaschol ani nič podobné...stačí ti k tomu len farba a striekačka s ihlou, nič viac nepotrebuješ (a trošku zručnosti ale tak toto dokáže naplniť hocikto...). Netreba zbytočne prepĺňať cartridge (napr. ak máš napísané, že 18ml cartridge tak si daj do striekačky napr. 12ml a pod..., radšej plniť častejšie ako sa zbytočne zakydať :) ). A v robote takisto plním tonery, takže ak by si mal nejaké otázky kľudne sa pýtaj :)
Filipito
Darca
Darca

Re: Atrament REFILL, aku značku atramentu, skusenosti a podobne.

Príspevok od používateľa Filipito »

dlhoročné skúsenosti (3-4 roky) s formou www.inkowl.com nikdy nesklamali, úžasný personál, vždy ústretový :)
Napísať odpoveď