Napalovanie DVD filmov (pre stolovy DVD prehravac)
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Napalovanie DVD filmov (pre stolovy DVD prehravac)
Ahojte, chel by som vas poprosit o ten najlepsi program na kvalitne napalovanie filmov v DVD formate/kvalite. Ale nieco ine ako je Nero by som poprosil. Lebo ja pouzivam Nera 7 a tomu hrozne dlho trva, kym prekonvertuje napr. AVI subor do DVD formatu. Je este nieco lepsie, kvalitnejsie a rychlejsie?? Dakujem za pomoc.
-
javatar
Hardcore addict
Re: Napalovanie DVD filmov (pre stolovy DVD prehravac)
ultra video converter rychlo prekonvertuje a potom si to uz len nerom napal 
Aky mas procesor? Kolko to trva?
-
javatar
Hardcore addict
na AMD sempron 2300+ to trvalo cca 51-55 minut, a v nero-vi skoro 3 hodiny, takze vyrazne zlepsenie...heker napísal:Aky mas procesor? Kolko to trva?
-
peterkozel
Medium Professional
na convert convertxtodvd a na napalovanie ashampoo
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Noo procesor mam Intel Pentium (3 GHz), na Nerovi 7 mi to rva cca. hodinu kym to prekonvertuje (AVI subor) do DVD formatu a nasledne to za par minut napali. Ja by som potreboval nieco, co rovno zkonvertuje a napali. A samozrejme aj nejake to menu, aby to aj trosku vyzeralo. JA som to stale robil cez Nera 7, ale fakt je to moc dlho cakat na jeden film, kym sa napali a navyse, ked ich mam napalit viacej ... Je to dost no 
//zohnal som si ten Ashampoo Burning studio 2010 portable verziu. Ta je dobra? Este som ho netestoval, ale je v SK jazyku.Neviem aka je najnovsia verzia. Neviem, ci je lepsia instalovana verzia ako portable.
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010, 13:00)
Edit// dalsia vec, zohnal som si verziu Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced v9.24, lenze tento program nedokaze napalit avi subory tak, aby sa z nich stali DVD subory
Len napaluje hotove dvd subory. Ja by som potreboval nieco podobne ako dokaze nero - prekonv. na dvd subory a napalenie na DVD. A havne, aby to bolo rychlejsie ako Nero. Je nieco este take?
//zohnal som si ten Ashampoo Burning studio 2010 portable verziu. Ta je dobra? Este som ho netestoval, ale je v SK jazyku.Neviem aka je najnovsia verzia. Neviem, ci je lepsia instalovana verzia ako portable.
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010, 13:00)
Edit// dalsia vec, zohnal som si verziu Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced v9.24, lenze tento program nedokaze napalit avi subory tak, aby sa z nich stali DVD subory