Cawte ludkovia:)
Robim program v Delphi 7 a mam tam viacero unit-ov.
V tychto unitoch mam procedury ktore v ktorych chcem zastavit program (nieco ako pause)
pokial nestlacim tlacitko.
Nejake napady ako to spravit?
dakujem
pause Delphi
Re: pause Delphi
repeat until keypressed by tam mohlo fungovať
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
konzolová alebo oknová aplikácia? Tlačítko ako button na formulári alebo klávesu na klávesnici?
oknova aplikacia
a tlačítko ako button na formulári
-
audiotrack
VIP
a čo tie unity robia? Máš tam timery ktoré treba zastaviť, alebo o čo presne sa jedná?
timer nemam, lebo som ho nevedel odkazat na akciu pokial sa aktivuje v inom unite ako je hlavny.
V jednom unite je napriklad procedura, ktora prefarbuje stvorceky, potrebujem aby mi do label na formulari vypisalo, ze bude stvorcek modry( vyriesene uz), ale nevyfarbilo ho este v tej procedure , pokial nestlacim tlacitko na formulari, teda aby cakalo na stlacenie tlacidla a potom pokracovalo v procedure a vyfarbilo ho.
V jednom unite je napriklad procedura, ktora prefarbuje stvorceky, potrebujem aby mi do label na formulari vypisalo, ze bude stvorcek modry( vyriesene uz), ale nevyfarbilo ho este v tej procedure , pokial nestlacim tlacitko na formulari, teda aby cakalo na stlacenie tlacidla a potom pokracovalo v procedure a vyfarbilo ho.
-
audiotrack
VIP
vyfarbenie daj úplne mimo tej procedúri. Sprav novú procedúru, ktorú spustíš kliknutím na to tlačidlo. Takto sa ale radiť moc nedá, bolo by treba vidieť celý zdroják lebo ako to popisuješ tak mám pocit že je to celé chaoticky a zbytočne zložito naprogramované