wifi cez dve zariadenia
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
wifi cez dve zariadenia
Dobry den mama taky problem ..ze potrebujem wifi signal natiahnut po celom dome..co znamena ze aj ine poschodia...
lebo tam kde je Wifi router ide v pohode ale inych castiach domu je signal slaby..preto som sa rozhodol ze to vyriesi APckom
ale neviem ako nato ..resp ako nastavit...
Takze mam T-com ADSL wifi router belkin IP je dhcp...
a v dalsej casti domu bude AP-ovislink WL-1120 a tu uz nastava problem ako ho nastavit do akeho modu
ci vypnut ochranu na WIFI routry teda myslim WEBko.
Dakujem za kazdu radu
lebo tam kde je Wifi router ide v pohode ale inych castiach domu je signal slaby..preto som sa rozhodol ze to vyriesi APckom
ale neviem ako nato ..resp ako nastavit...
Takze mam T-com ADSL wifi router belkin IP je dhcp...
a v dalsej casti domu bude AP-ovislink WL-1120 a tu uz nastava problem ako ho nastavit do akeho modu
ci vypnut ochranu na WIFI routry teda myslim WEBko.
Dakujem za kazdu radu
-
Jancuk
Professional
Re: wifi cez dve zariadenia
podla mna ho dat do bridge alebo do módu wisp (to ap)
Ked chceš aby príjmalo a zosiľňovalo signál po dome ..tak nastav ovislink na repeater mode.
-
ZappBrannigan
Darca
Nazdar,ja som to riesil takto: Kupil som si antenovu rodvojku, a antenku s kablikom.
zapojil som rozdvojku, kabel natiahol dole cez listu a antenka bola aj dole, aj hore.
ked nemas takto k dispozici prechod medzi poshodiami, kup si silnejsu antenu
zapojil som rozdvojku, kabel natiahol dole cez listu a antenka bola aj dole, aj hore.
ked nemas takto k dispozici prechod medzi poshodiami, kup si silnejsu antenu
-
Romanko
Guru wannabe
niekto kto s tym ma skusenosti alebo overeny sposob...
nebudem tahat kable predsa by som inak natiahol lanko uz nie?
a co ked WIfi router nema vymenitelu antenku ?
nebudem tahat kable predsa by som inak natiahol lanko uz nie?
a co ked WIfi router nema vymenitelu antenku ?
ja mam ten isty problem. prvy router (dlink di-524) mam napojeny na upc chello a druhy router (tenda W311R+) mam na poschodi. ale neviem to vobec nastavit. nefunguje mi to. poradte. dakujem vopred.
-
Jancuk
Professional
Ma ta tenda moznost nastavenia WDS ak áno tak cez ten mod to skus nastaviť111maros napísal:ja mam ten isty problem. prvy router (dlink di-524) mam napojeny na upc chello a druhy router (tenda W311R+) mam na poschodi. ale neviem to vobec nastavit. nefunguje mi to. poradte. dakujem vopred.
-
Don_Pipino
Darca
Presnet tak, WDS, repeater, kazdy router to ma pomenovane po svojom, vo vseobecnosti ide o fukciu, kedy wifi router sa pripoji na AP a dokaze dalej poslat signal. Teda tvari sa len ako zosilnovac. V obch pripadoch odporucam, dopodrobna prestudovat manual, niekde to tam musi byt spomenute, samozrejme ak to ten dany router podporuje tuto funkciu.
-
viper1993
Medium Professional
Nechce sa mi zakladat novu temu tak sa spytam tu. Mam dva routre, prvy ako klasicky wifi router v ktorom je kabel od ISP a druhy chcem pouzit ako repeater. No klasicky repeater odchytava wifi signal a siri ho dalej. Ja by som to chcel tak ze repeater bude odchytavat LAN signal z prveho routra ktory bude sirit dalej po wifi. Tj. ako klasicky repeater(jedna wifi, rovnake SSID aj pri routri aj pri repeatri) len s LAN zdrojom signalu. Ako sa vola takyto mod ak sa to vobec da? Momentalne to mam tak ze kazdy router ma svoju wifi siet a ked som s notebookom pri prvom tak sa pripajam na jeho a ked pri druhom tak na jeho no to je dost neprakticke.