Dead Rising 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dahmerko
Amateur
Amateur

Re: Dead Rising 2

Príspevok od používateľa Dahmerko »

Mam taky problem neviem cim to je ale CASE 2-2 ta nahanacka stym vlakom na motorke...neviem preco ale vzdy sa dostanem na vlacik a tam mam asi minutu najviac(skryty cas) a potom vyjde animacka ako ten TC odpaja vlacik :D a koniec failed 2-2 atd...nema niekto podobny problem ?:D uz som z toho na hlavu, to sa neda stihnut za taky kratky cas :)
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No stiahol som to, hral som to, zatiaľ neviem nič opísať aktuálne no jedna vec ma sere, dá sa v tej hre šprintovať? Lebo bežím strašne pomaly a ma to dosť znervózňuje kým dojdem na niektoré vzdialenejšie miesta.

//autoeditácia príspevku (04 Okt 2010, 15:45)
Akože toto nechápem, dokončím case 1-4 a napíše mi, že ďalšia sa začína až čo ja viem September 25 o 7:30, no je September 26, to čo mám akože robiť zatiaľ? Hodiť sa do Windowsu? Aha už som na to prišiel, musím zachraňovať aj ľudí, len nechápem načo sú tie kombá inač.

//autoeditácia príspevku (04 Okt 2010, 19:55)
Vedel by niekto poradiť kde nájdem Zombrex pre Kathy? Už potrebuje druhú dávku no neviem kde zohnať.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Zachranuj ludi,jeden z nich ti to da.Konkretne by ti to mal dat jeden doktor .
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

SSemteXX napísal:No stiahol som to, hral som to, zatiaľ neviem nič opísať aktuálne no jedna vec ma sere, dá sa v tej hre šprintovať? Lebo bežím strašne pomaly a ma to dosť znervózňuje kým dojdem na niektoré vzdialenejšie miesta.

//autoeditácia príspevku (04 Okt 2010, 15:45)
Akože toto nechápem, dokončím case 1-4 a napíše mi, že ďalšia sa začína až čo ja viem September 25 o 7:30, no je September 26, to čo mám akože robiť zatiaľ? Hodiť sa do Windowsu? Aha už som na to prišiel, musím zachraňovať aj ľudí, len nechápem načo sú tie kombá inač.

//autoeditácia príspevku (04 Okt 2010, 19:55)
Vedel by niekto poradiť kde nájdem Zombrex pre Kathy? Už potrebuje druhú dávku no neviem kde zohnať.

:psssst:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak zachraňovať ludí momentálne nemôžem, mám asi 3/4-u času na to aby som doručil Zombrex, videl som, že sa dá aj kupovať, ale nejak nevidím na mape obchod, asi to bude tým, že to ešte nemám otvorené, btw. dik roly, čeknem to.

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 16:16)
Nevie niekto ako normálne zabiť toho kuchára? Mal niekto nejakú stratégiu? :lol:
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

SSemteXX napísal:Tak zachraňovať ludí momentálne nemôžem, mám asi 3/4-u času na to aby som doručil Zombrex, videl som, že sa dá aj kupovať, ale nejak nevidím na mape obchod, asi to bude tým, že to ešte nemám otvorené, btw. dik roly, čeknem to.

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 16:16)
Nevie niekto ako normálne zabiť toho kuchára? Mal niekto nejakú stratégiu? :lol:
vtedy ked žere ho s niecim silnym attacknut pocul som ze dobre su na to boxove rukavice+nozik alebo to druhe co je podobne neviem co s klincami ale mne sa to nepodarilo lebo mi nevysiel cas :( keby to chcem prejst musim ist od zaciaku celu hru takze uz j*bem na to :P
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Na kuchára je najlepší meč alebo basebalka s klincami ale je to celkom ťažké :)
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

jednoduchy recept na bossov,ked ste mali misiu co ste musieli nicit tie vrtaky pri trezoroch tak najdite niektory trezor tam bude gulomet (200 nabojov) cele to vysijete do bossov a su dead,alebo im ostane take hp ze staci raz udriet :lol:
asmorth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa asmorth »

jj, na bossov najlepsie zbranami, navstivte obchod so zbranami tam som si dal SWAT oblecenie, zobral 2 brokovnice a 2 sniperky a hned to ide lepsie s bossmi :)
mam L21 ale dobre by bolo coop zahrat aj by som to kupil ale v okoli to nema nikto, ktovie ci cez hamachi to nejde ale asi nie kedze to vyuziva Live...
Napísať odpoveď