V Mexiku chytili votrelca
No ešte raz :Stoporko napísal:asi nie. skús to napísať inak.
Ufológ ( to samo o sebe hovorí za všetko, ufológia je paveda ) sa "nazdáva" ( časté slovo v týchto bulvárnych sračkách, podobne ako asi, možno, pravdepodobne...).
A Bild je niečo ako nemecká Nový Čas, čiže bulvárna blbosť, kde ide o len o senzácie a hodnovernosť je minimálna.
Ja si určite počkám na nejaký serióznejší zdroj, nie nemecký Bild.
mirak2 : A na teba som vôbec nereagoval, nemusíš sa báť, s pochopením tvojich obsahovo ťažkých príspevkov problém určite nemám.
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
to si videl na mojevideo,sk ???tm bol rovnaky koment:Pjukel napísal:Sranda že je taký múdry že dokázal preletieť milion galaxií a keď konečne dorazí tak sa chytí do pasce na medvedeTo poteší
ja osobne neverim ze by to bol fake, ale ani neverim ze by to bol mimozemstan...skor len niaka anomalia
Re: V Mexiku chytili votrelca
Nemáte o tom náhodou niekto nejaké nové info? Na to, aký humbug bol okolo toho sa na to nejako skoro zabudlo, lebo od zimy som o tom nepočul.
Jezisi ake by si chcel info ved je to jasny fake.
jackb > hehe, nejaky nadrzany farmar vyprasil kozu 
//Rad8) > necital, len titulok som preletel
//Rad8) > necital, len titulok som preletel
*facepalm*
biologicky nemozne...
biologicky nemozne...
asi si to ani necital...na konci spravi je napisalne:jimmy_xp napísal:jackb > hehe, nejaky nadrzany farmar vyprasil kozu
Podľa guvernéra mestečka Midlands Gweru bizarné stvorenie bolo dôsledkom sodomie niektorého z dedinčanov.
Odborníci však tvrdia, že je nemožné, aby zviera splodilo ľudský plod po sexe s človekom.