STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
mna napada jedine net framework ale neviem ci to moze mat nieco spolocne so steamom, vyskusaj
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Popripade skus viac prehliadacov, ci to robi v kazdom..Skus este flash preinstalovat, ale najprv precisti registre ccleanerom a tak..Lebo jedine flash sa spusta, co sa tyka videi..
Popripade nainstaluj flashblock do Firefoxu
Popripade nainstaluj flashblock do Firefoxu
-
Space5800
Medium Professional
Soviet: Jedna sa o steam kienta... browser samozrejme nepadá
-
paracentesis
VIP
Koupil jsem si nemeckou verzi Modern Warfare 2 na Steam, ale nedari se mi tam aktivovat anglictina. Kdyz si Steam rozkliknu tak u hry mam nastaveny anglicky jazyk, Steam mi taky jede v anglictine, ale hra je porad nemecky. Muzete nekdo poradit?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Napíš na steam support.
Situácia: Kúpil si si hru, ale nevedel si, že je nemecká a potrebuješ angličtinu.
Zmenia ti to na anglickú.
Situácia: Kúpil si si hru, ale nevedel si, že je nemecká a potrebuješ angličtinu.
Zmenia ti to na anglickú.
-
paracentesis
VIP
ale nezabudni, že pri STEAM supporte sa musíš hrať na úplneho ale úplneho debila
-
paracentesis
VIP
Myslim, ze az se budou snazit prelouskat mou zadost, kterou jsem napsal ve sve "perfektni" anglictine tak mne za uplneho debila mit budou 
Nemecke verzie su vzdy upravene, najma kvoli no-gore obmedzeniam. Ked si takuto hru zakupil, nezmenia mu ju, podobne som minule riesil Gift z Nemecka ohladom Titan Questu, celu hru mi vymazali z konta a vratili peniaze. Jazyk nie su opravneny menit.paracentesis napísal:Koupil jsem si nemeckou verzi Modern Warfare 2 na Steam, ale nedari se mi tam aktivovat anglictina. Kdyz si Steam rozkliknu tak u hry mam nastaveny anglicky jazyk, Steam mi taky jede v anglictine, ale hra je porad nemecky. Muzete nekdo poradit?
-
paracentesis
VIP
Ja ale ve Steamu v nastaveni hry mam na vyber z vice jazyku, zadny se mi ale nezacne stahovat. U zadne hry, ktere mam zaregistrovane.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No čo ja viem, tak na TF2 menia nemecké verzie na normálne (namiesto krvy sú darčeky)
imho keď to napíše v tvare že bol na dovolenke v Nemecku a kúpil si tú hru a až potom zistil že tam není eng, tak mu ju myslím vymenia, keď nie tak peniaze by mali vrátiť
Dobra vyhovorka 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď už raz mám L4D2, tak si to môžem kúpiť pre seba a potom to nejak giftnúť? (napr. že by som si poslal na email a potom by som to poslal niekomu inému)
Nie, musis to kupit priamo ako gift a hned aj niekomu poslat, kopie by ti ostali iba ak by si kupoval 4 pack, ale tym padom o jednu prides.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ale gift sa dá poslať niekomu inému, pokiaľ sa ešte neprijme. Takže podľa mňa by to tak malo fungovať.
Môžeš hru kúpiť ako gift a nechať poslať link na tento gift na mail. Ak zadáš svoj mail, tak to príde tebe a potom ľahko niekomu pošleš ten link a on si cezeň stiahne hru. Gift kúpiť priamo na svoj účet tak, že potom zo zoznamu niekoho vyberieš aby si mu ho poslal nejde, ide to iba ak to kupuješ - máš možnosť vybrať či to chceš pre seba, niekoho zo zoznamu priateľov alebo na mail.Corn Flake napísal:No ale gift sa dá poslať niekomu inému, pokiaľ sa ešte neprijme. Takže podľa mňa by to tak malo fungovať.
rados a mas to vyskusane? Mne sa totiz zda, ze sa to da poslat iba na mail, ku ktoremu je priradeny steam ucet a ta hra sa potom da aktivovat iba na danom ucte. Ale ak to je vyskusane, tak beriem spat.
//ok, dakujem za rozsirenie obzorov
//ok, dakujem za rozsirenie obzorov
Ten gift sa dá poslať na akýkoľvek mail a následne ten link môžeš poslať hocikomu a dotyčný si môže hru aktivovať či už na existujúcom účte alebo novovytvorenom. Mám to vyskúšané, kamošom som tak kupoval CSS keď bolo v zľave. Poslal som si kúpené gifty na svoje maily a potom som im tie linky poslal a oni si CSS bez problémov aktivovali.GothaR napísal:rados a mas to vyskusane? Mne sa totiz zda, ze sa to da poslat iba na mail, ku ktoremu je priradeny steam ucet a ta hra sa potom da aktivovat iba na danom ucte. Ale ak to je vyskusane, tak beriem spat.
-
Corn Flake
Guru wannabe
OK takže takže si môžem na svoj mail bez obáv poslať 2 gifty