Ake je vaše auto snov??
-
JohnFrusciante
Star
Re: Ake je vaše auto snov??
tak ja mam hned štyri
BMW 850 V12 http://www.mcsmk8.com/91-850/BMW850.HTM
VW Corrado 2.9i VR6 Storm edition http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor ... _Storm.JPG
Aston Martin DB9 5.8 Mansory http://aston-martin-db9.autobazar.eu/58 ... 80197.html
a špecialitka Vorsteiner GTRS3 BMW M3 E92 http://www.zercustoms.com/news/Vorstein ... 3-E92.html
BMW 850 V12 http://www.mcsmk8.com/91-850/BMW850.HTM
VW Corrado 2.9i VR6 Storm edition http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor ... _Storm.JPG
Aston Martin DB9 5.8 Mansory http://aston-martin-db9.autobazar.eu/58 ... 80197.html
a špecialitka Vorsteiner GTRS3 BMW M3 E92 http://www.zercustoms.com/news/Vorstein ... 3-E92.html
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
luksiman: tak za tu 8er mas u mna karmu, len doplnim, ze v tomto pripade ide o 850CSi 
ja som ta predbehol
skoda, ze sa 8er vyrabala iba jednu generaciu.
co sa tyka mojich vysnenych aut, tak jedna A4 by bola na to malo. Ale v garazi by som nepohrdol tiez jednym bavorom a to E24 635 CSL
co sa tyka mojich vysnenych aut, tak jedna A4 by bola na to malo. Ale v garazi by som nepohrdol tiez jednym bavorom a to E24 635 CSL
-
RATZINGER666
Darca
adamec: ale chodte do kelu
dve z dvoch mojich najoblubenejsich srdcoviek od bmw a hned za sebou??
6er je kara ako ma byt 
som vzorovy typ mladeho nedopeceneho chlapca...
porsche gt3 rs, audi urquattro, bmw m5 e34, aspon na mesiac osedlat ferrari f40 a nerozstrelit ju
a nakoniec, co mi je asi najblizsie k splneniu, okompresorovana 318ti 
porsche gt3 rs, audi urquattro, bmw m5 e34, aspon na mesiac osedlat ferrari f40 a nerozstrelit ju
ked raritny bavorak tak urcite M1 alebo staru 328, 503 pripadne novsiu Z8....ale vyhrava aj tak ta M1 
-
RATZINGER666
Darca
M1 je urcite rarita, ale osobne ma moc neberie... snom nemusi byt len to najraritnejsie auto... a ak by som mal pozerat po niecom sportovejsom, tak urcite m3 e30, prve a pre mna jedine plnohodnotne eMko, ktore bolo kedy vyrobene... vsetko ostatne su pre mna uz len premotorovane GTcka...
trosku si zabrdnem... ale ved to je len 4-valec 
-
RATZINGER666
Darca
zabrdnem si aj ja
a co s tym? nasej predchadzajucej debate predchadzali dost zasadne odlisnosti
ja proti stvorvalcom vonkoncom nic nemam, vies, rovnako by si vedel do nas niekto zabrdnut, ze co tu rozpravame, ze M1 je supersport a je to pritom iba sestvalec
v podobnej situacii sa nachadza aj dalsia modla tych scitanejsich - honda nsx
konceptu sa tiez vsetci smiali, ale ked to videli v akcii na okruhu, padla im sanka 
len som si zabrdol, ze v jednej teme si zasadne proti 4-valcom, ale v modle ich uznavas
a prave si ty zacal tym, ze m1 je supersport (co vonkoncom aj je, akurat ma iba 6 valcov)
bavime sa tu o autach snov, nemusia to zakonite byt supersporty
a prave si ty zacal tym, ze m1 je supersport (co vonkoncom aj je, akurat ma iba 6 valcov)
bavime sa tu o autach snov, nemusia to zakonite byt supersporty
-
RATZINGER666
Darca
pisem este raz: vobec nie som proti stvorvalcom, a ani nevidim jediny racionalny dovod preco by mal niekto byt cisto proti stvorvalcom... pokial by slo o spojenie stvorvalca a urciteho typu automobilu, uz by som to musel upresnit...
slovo supersport som pouzil iba ako zdoraznenie pri tej M1, cim som chcel deklarovat iba to, ze viacvalec supersport nerobi
takistoako hovoris ty - pises, ze je to supersport a ma ''iba'' sest valcov... a ja sa pytam - no a co? 
slovo supersport som pouzil iba ako zdoraznenie pri tej M1, cim som chcel deklarovat iba to, ze viacvalec supersport nerobi
ok, takze znovu polopatisticky...
tvoj prispevok bol cisto o bmw a na konci si napisal, ze trickova m3 je ta prava m3... nasledne na to som ti ja napisal, ze ale predsa to je 4-valec, cim som narazal na to, ze v nejakej teme mimo si bol zasadne proti bavorackym 4-valcom... a nasledne na to si zacal o m1, ze je supersport, co nevyvraciam, ba co viac, suhlasim, akurat od ostatnych supersportov sa lisi poctom valcov, co zase neberiem za minus, aby sme sa rozumeli
tvoj prispevok bol cisto o bmw a na konci si napisal, ze trickova m3 je ta prava m3... nasledne na to som ti ja napisal, ze ale predsa to je 4-valec, cim som narazal na to, ze v nejakej teme mimo si bol zasadne proti bavorackym 4-valcom... a nasledne na to si zacal o m1, ze je supersport, co nevyvraciam, ba co viac, suhlasim, akurat od ostatnych supersportov sa lisi poctom valcov, co zase neberiem za minus, aby sme sa rozumeli
-
RATZINGER666
Darca
nebol som zasadne proti vsetkym r4, ani proti bavorackym r4, ale proti pouzitiu r4 v bavorakoch tej-ktorej triedy... v tej teme sme sa bavili o civilnych verziach stvorvalcov, ktore jednoducho nie su tak vykonne, aby splnali moje poziadavky na aku-taku dynamiku, okrem toho, co sa tyka generacii, bavili sme sa o e36 a e46, ktore uz predsalen na vahe cosi pribrali... inak vseobecne - miesat do tych civilnych 316, 318 apod. zrovna s14 z m3 e30 je tak trochu celkom dobra hlupost 
e30 M3 je za urcitych okolnosti rarita....napr ked vezmeme do uvahy ze v originalnom stave je ich uz zalostne malo a napr taka verzia Sport Evo ktorej bolo vyrobenych iba cca 600ks je uz dost rarita a hlavne v dobrom stave.... inak ich je este pomerne dost... myslim ze ta M1 je stale podstatne raritnejsi, drahsi a cennejsi kusok
a co s tyka 3er M-kuskov myslim ze aj e36 este malo nieco doseba...dalsie uz boli moc pretechnizovane.... ta tricka este bol taky stary podctivy sportak jak podobne auta z tej doby ako Lancia Integrale, Audi Quattro Sport alebo Mercedes 190E atd atd...
a co s tyka 3er M-kuskov myslim ze aj e36 este malo nieco doseba...dalsie uz boli moc pretechnizovane.... ta tricka este bol taky stary podctivy sportak jak podobne auta z tej doby ako Lancia Integrale, Audi Quattro Sport alebo Mercedes 190E atd atd...
-
RATZINGER666
Darca
no to je samozrejme, ale neviem, na co to tu spominas, raritnost toho-ktoreho kusku sme tu vobec neriesili...
190E ako-taka urcite nie, zrejme mas na mysli verzie evo, prip. evo II, resp. take polosportove verzie 2,3-16 a 2,5-16, ak ti to nieco hovori...
190E ako-taka urcite nie, zrejme mas na mysli verzie evo, prip. evo II, resp. take polosportove verzie 2,3-16 a 2,5-16, ak ti to nieco hovori...
jasne, to som nedopisal.... EVO som mal na mysli samozrejmeRATZINGER666 napísal:no to je samozrejme, ale neviem, na co to tu spominas, raritnost toho-ktoreho kusku sme tu vobec neriesili...
-
Your Enemy
Amateur
Chrysler 300c sedan, ale na to nemusi byt clovek bohaty 
300C s motorom 5,7 V8 HEMI môžem len doporučiť .... krížnik ciest na americký spôsob..... nie sú ani moc drahé a spotreba s ohľadom na výkon a objem je viac než priaznivá....
Cadillac Escalade Hybrid v bielej farbe.Krása