Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa drastyk »

vcera sa mi konecne zadarilo vysli vsetky 3 tikety :) Rozmyslam co dnes - ci dam ten inter alebo chelsea
jarinho411
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jarinho411 »

Tak urobil som si rebricek lig, kde pada najmenej (najviac) golov, len ma 2 chybicky:

1..ide len o tohtosezonny prehlad :(, chcelo by to dlhodobejsie meritko - niekde je odohratych len par kol, takze je to dost skreslene

2. neviem, ci v tej lige padaju goly vyrovnane, alebo nie, co je dost dolezite (pri priemere golov na zapas povedzme 2 je rozdiel ci pada par vysledkov povedzme 2:2, 3:1 a potom 0:0 alebo konstante 1:1 a odchylka je len obcas..

Kazdopadne tu je rebricek:

NAJVIAC GOLOV (na zapas):

1. Svajciarsko 1 - 3,29
2. Holandsko 2 - 3,18
3. Holandsko 1 - 3,13
4. Nemecko 1 - 3,11

NAJMENEJ GOLOV (na zapas)

1. Srbsko 1 - 1,63
2. Grecko 1 - 1,97
3. Portugalsko 1 - 2,02
4. Taliansko 2 - 2,12
5. Francuzsko 2 - 2,15

Snad to niekomu pomoze pri tipovani :wink:

Este jedna lahodka, co sa mi podarila dnes: V zapase Pennety s Kvitou bol prehnany kurz na Kvitovou, tusil som ze cosi moze uhrat, tak som ju podal v kurze 6,2. Moj odhad bol spravny, v live tipovani sa vysvihol kurz na Pennettu v druhom sete na 9,7 (Potom aj na viac, ale uz som mal uzavretu stavku). Tak som to dorovnal. Cisty zisk cez 270 percent !! (moj osobny rekord)
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

uf teraz livko ajax - utrech 0-2 19. minuta na utrech 2.4 skusim za 20
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

drastyk napísal:uf teraz livko ajax - utrech 0-2 19. minuta na utrech 2.4 skusim za 20
toto bola pekna trefa :aasmile25:
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

V časopise som mal 5eurový poukaz na bet-at-home.com. Keďže nevsádzam cez internet nechcete ho niekto zadarmo. Podmienka tam je, že ho musite pretočiť 3-krát s kurzom vyšším ako 1,5.

//Kód už je poslaný.
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

:D takze nedela bola mimoriadne uspesna:
Prílohy
bfw.jpg
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

Mne osobne sa najlepsie Tipuju zapasy kde ide o ovela viac ako v ligovych zapasoch ...Napr LM, MS....pretoze si myslim ze ked su tie ligove zapasy ide tam casto o dohody a podplacanie ked napriklad vyhra 12.-ty s prvym v tabulke...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja by som to ani neprirovnal k úplatkom, lebo v takýchto ligách to je dosť nereálne, niekedy sa vracajú skôr výsledky ktoré sa dohodli ku koncu ligy ked bolo treba s tým že na začiatku novej sezony im to vrátia ale tak každé mužstvo musí raz prehrať, nedá sa hrať vždy podľa tabuliek, keby športuješ čo - to o tom vieš...
Scorpion90
King
King

Plasmon & Drastyk - mozem sa opytat, kolko mate Betfair aktualne Betfair bodov?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja mám len 56 bodov. :)

Dnes skúšam Čechov, keď Betfair ponúka taký kurz. :D
Prílohy
cesko.png
Scorpion90
King
King

preco si nedal radsej lay na braziliu?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

K pravidlám lay som sa ešte nedostal a neviem ako to funguje. :)
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Scorpion90: mam tam momentalne 126bodov - stavkujem online asi 2 tyzdne. Lenze teraz na zaciatok som vyberal nejake freebety a mam ucet asi tak v 6tich stavkovych (Betfair, Interwetten, 888sport, Expekt, Betclick, William Hill) za 20e som si spravil celkom slusny kapital - tak teraz cakam kym my dojdu vsetky peniaze na ucet a budem asi stavkovat iba na betfairy - popripade ked sa vyskytne nejaky bonus tak to vyberem. Inak na tom batfairy sa na livku daju celkom luxusne kurzy chytit.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dnes sa opäť zadarilo a dostávam sa pomaly na sumu ktorú som mal pred LM a UEFA :/ ...dal som na Slovan a Košice (hokej)
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

Teraz taka otazka je tu niekto taky co by mohol povedat ze je skoro stale plusovy a ba dokonca taky ktory ma na tom riadne zisky ze by to stavkovanie mal ako alternativu pri zarabani ? ci je to nerealne prosim vase nazory
Scorpion90
King
King

Tak toto je velmi siroko polozena otazka, navyse trochu nepresne, ale skusim ti ju strucne zodpovedat.

Skoro stale plusovy? Taky tiper sa este nenarodil a pravdepodobne ani nenarodi. Avsak existuje skupina tiperov (chvalabohu velmi mala) ktora je z dlhodobeho hladiska v pluse. A nie malom. Aj oni striedaju lepsie fazy s horsimi, ale suma sumarum su v pluse. Je to preto, lebo davaju tzv. value tipy. Co to znamena, najdes na kazdej lepsej tiperskej stranke. Malokto to dokaze a stavkove takychto tiperov nemaju radi a snazia sa ich zbavit (limity a pod..)

Takze byt na stavkovani ziskovy tak, aby si nemusel robit je mozne. Ale musis byt lepsi ako 99 % ostatnych tiperov. Musis pochopit nepisane zakony tipovania. A to je tak tazke, ze radsej budes makat v robote :wink:

// 444 :!:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

základ je sledovať štatistiky, mne sa najprehladnejšie zdajú na stránke fortuny a vsádzať väčšie sumy na sólo zápasy a nedať sa vždy zlákať kurzami, ja často kurzom nad 3 verím viac ako tým 1,3 a pod...
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Mne sa teraz posledne dost zadarilo na live stavkach na NBA co boli tie predsezonove zapasy. Taky LA lakers co na nich bol kurz 1.22 vyhoreli nad Minesotou - sledoval som to q1 a q2 vyrovnane az povedal by som v prospech Minesotu a stale tam bol kurz 3+ no nevyuzi to (nakoniec minesota vyhrala cca o 20). Treba vyberat take kurzy a take stavky ktore si myslis ze maju vysiu sancu na vyhru ako im odpovedajuci kurz vid priklad hore.

A k tej ziskovosti - statisticky dokazane - viac ziskovy budes na single stavkach ako na AKovkach.. Len ide o to na tie singly treba vacsinou dat vacsi vklad ako na tu akovku.
A ak chces byt ziskovy odporucil by som betfair - kurzova burza a k tomu program geek toys. Vcera som na betfairy chytil kurz 1.5 na livku NJ-Phil ked poslednu minutu jersey viedli o 7bodov bol na nich kurz 1.05 a zrazu skocil na 1.5 :D niekto sa pomylil ked daval lay - lahko zarobene peniaze...

Nevyhoda toho NBA live stavkovania je ,ze ked idem spat o 4:30 tak som cely den zabity :)
Scorpion90
King
King

Skusim napisat par dobre mienenych rad, snad niekomu padnu na uzitok
DanielDevil napísal:základ je sledovať štatistiky, mne sa najprehladnejšie zdajú na stránke fortuny a vsádzať väčšie sumy na sólo zápasy a nedať sa vždy zlákať kurzami, ja často kurzom nad 3 verím viac ako tým 1,3 a pod...
Statistiky tvoria tak 30 % z celkovej analyzy zapasu aj to som mozno prehnal. Zohladnuju len vysledky, nie priebehy stretnuti a preto casto nespolahlivo vypovedaju o forme (kvalite) muzstiev.

Uvediem 2 priklady:

a) Muzstvo A vyhralo posledne 4 zapasy a preto mu v ciastkovej tabulke patri 1.miesto. Vacsina tiperov si povie, ze to muzsto ma perfektnu fazonu a poda ho. Lenze pozor, vsetky 4 vyhry mohli byt nad timami z nizsich priecok tabulky

b) rovnaky priklad, 4 vyhrate zapasy v rade - prvy vyhra golom v 93.minute (pritom mohlo byt cely zapas pod tlakom), v druhom vyhra golom z 11m a hostom vylucia polku muzstva :D a dalsie 2 vyhra nad slabymi supermi - proste zas o nicom

A dalo by sa uviest xyz dalsich prikladov. Preto na statistiku pozor. Je to dobry sluha, ale zly pan :). Kazdy zapas treba studovat komlexne - len komu sa to chce ze? :lol:
drastyk napísal:Mne sa teraz posledne dost zadarilo na live stavkach na NBA co boli tie predsezonove zapasy. Taky LA lakers co na nich bol kurz 1.22 vyhoreli nad Minesotou - sledoval som to q1 a q2 vyrovnane az povedal by som v prospech Minesotu a stale tam bol kurz 3+ no nevyuzi to (nakoniec minesota vyhrala cca o 20). Treba vyberat take kurzy a take stavky ktore si myslis ze maju vysiu sancu na vyhru ako im odpovedajuci kurz vid priklad hore.

A k tej ziskovosti - statisticky dokazane - viac ziskovy budes na single stavkach ako na AKovkach.. Len ide o to na tie singly treba vacsinou dat vacsi vklad ako na tu akovku.
A ak chces byt ziskovy odporucil by som betfair - kurzova burza a k tomu program geek toys. Vcera som na betfairy chytil kurz 1.5 na livku NJ-Phil ked poslednu minutu jersey viedli o 7bodov bol na nich kurz 1.05 a zrazu skocil na 1.5 :D niekto sa pomylil ked daval lay - lahko zarobene peniaze...

Nevyhoda toho NBA live stavkovania je ,ze ked idem spat o 4:30 tak som cely den zabity :)
Gratulacia k NBA tipom, presne si nasiel to o co v tipovani ide - value :aasmile1:

Tu v skratke vysvetlim, preco je single lepsie ako aku ( je to velmi velmi zjednodusene, ale na vysvetlenie to staci)

Zas to ukazem na prikladoch:

a) Mame jeden zapas s kurzom 1,8 - cisto matematicka pravdepodobnost, ze tento zapas nam vyjde je 55,55 % (100:1,8)

b) Mame 2 zapasy s kurzami 1, 8 - pravdepodobnost je uz len 30,85 % (100:1,8 x 100:1,8)

c) Pri 3 zapasoch sa pravdepodobnost pohybuje len okolo 17 %

Atd... Takze plati jednoducha rovnica - cim viac zapasov, tym spravidla mensia pravdepodobnost ze vyhrame

K tomu Betfairu - je to skutocne najlepsia stavkova, ale bez skusenosti tam neodporucam moc liezt. A ma vynikajuco pokryte len futbal a tenis - s inymi sportami je to horsie. Preto na zaciatok je najlepsou volbou Pinnacle sports

Tak som sa nejak rozpisal, ale snad to splnilo ucel :smt006
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Statistiky tvoria tak 30 % z celkovej analyzy zapasu aj to som mozno prehnal. Zohladnuju len vysledky, nie priebehy stretnuti a preto casto nespolahlivo vypovedaju o forme (kvalite) muzstiev.

Uvediem 2 priklady:

a) Muzstvo A vyhralo posledne 4 zapasy a preto mu v ciastkovej tabulke patri 1.miesto. Vacsina tiperov si povie, ze to muzsto ma perfektnu fazonu a poda ho. Lenze pozor, vsetky 4 vyhry mohli byt nad timami z nizsich priecok tabulky

b) rovnaky priklad, 4 vyhrate zapasy v rade - prvy vyhra golom v 93.minute (pritom mohlo byt cely zapas pod tlakom), v druhom vyhra golom z 11m a hostom vylucia polku muzstva :D a dalsie 2 vyhra nad slabymi supermi - proste zas o nicom

A dalo by sa uviest xyz dalsich prikladov. Preto na statistiku pozor. Je to dobry sluha, ale zly pan :). Kazdy zapas treba studovat komlexne - len komu sa to chce ze? :lol:
nepovedal som že treba pozreť len na výsledky posledných zápasov, dôležité sú aj vzájomné zápasy, samozrejme aj súperi proti ktorým hralo alebo aj malo hrať, a inak je úplne jedno keď mi výjde tiket v 93. minúte alebo je rozhodnuté už v 15. minúte, jednoducho bere sa to celkovo, a nemyslel som že treba len hodiť očkom na to, je tam viac faktorov ale štatistiky sú vec ktorá napovie veľa, oveľa viac ako kurzy ...
Zamknuté