Ale v tom prípade by mal byť vrak trochu viac osvetlený........ takto sa stráca.. človek ho zbadá, až keď si uvedomí, že tam chýbajú odlesky.....Dunlop napísal:hmm. ten vrak je tam najlepšíbez neho by to bola daľšia tuctová nočná fotka mostu
Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
15x10 je standard.... jasne ze sa da aj vacsia
.. a ešte ...
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 21:55)
Dunlop > No jo, nechal som sa inšpirovať "ixpéčkom"
A tá prvá nie, nie je to ruka tej, ktorú mám v avatare:)
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 21:55)
Dunlop > No jo, nechal som sa inšpirovať "ixpéčkom"
prave som dosiel z jednej party - zhruba 400-450 ludi... moj prvy pokus o night life fotky... a nemyslim ze dopadli dobre... a neviem ci to zvalit na zle osvetlenie, sprosty strop od ktoreho sa blesk odrazal uplne nahovno alebo na moju neskusenost... kedze som alibista tak dame vsetky 3 dovody
... fotky zajtra, teaz idem chrapat, lebo asi umrem...
Do ZENITU TTL ide batéria VARTA V 625 U
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ak sa nemylim si to blyskal, to prave okolo mohlo byt aj svetlejsie
ja by som ju este trosku viac doprava posunul, moj nazor...
ale inak celkovo pekna
ja by som ju este trosku viac doprava posunul, moj nazor...
ale inak celkovo pekna
-
triple
Guru wannabe
dakujem pekne.. toto bolo také prvé fotenie .. časom svieteniu vychytám muchy
ešte by ma zaujímal názor na úpravu či to nieje prehnané alebo čo by to ešte potrebovalo lebo v PS sa ešte len učím robiť.. aj toto mi trvalo 2 hodiny
-
chlapec10
Addict
mam pocit ze je trocha zle zaostrena, resp zaostrena na sal/kabat, a tvar tym padom neostratriple napísal:pridávam niečo z nedeľného fotenia - postupne pridam aj iné ked ich poupravujem
-
triple
Guru wannabe
nie nie .. ostrené je určite na oko .. stále ostrím na oko.. skôr som mohol pricloniť (šál je upravený, preto sa zdá byť možno ostrejší)
jeden tip - pokial je mozne, tak osoby (ale ani zvierata), neusekavame v klboch
. tu si ju sekol hned 3x - 2x rameno a 1x laket 
tak nejake fotky zo vcera... fotit night-life je tazsie ako sa moze na prvy pohlad zdat... uvitam kritiku ale bez prehnanej demotivacie poprosim 
btw: na prvej fotke ten skaredy clovek v cervenom je ades....
btw: na prvej fotke ten skaredy clovek v cervenom je ades....
cele zle. uz to viac nerob
ale ne, dobre to je
iso si asi vypumpoval poriadne, vidno trosku strata kresby(to akoze nie je zle.. to len tak.. ) noise ninja?
ale ne, dobre to je
no kedze som absolutne netusil ako tieto veci fotit, tak to vpodstate fotil chlapec10 nadialku skrz moje paprce a moju D90...
ale tak clovek sa nejak musi ucit.... a noiseware.... noise ninja som mal dakedy davno a nemal ma rad ten program dako.... nespolupracoval
Fu.. to je zaujímavé pravidlo, ešte som sa s ním nestretol takto nasurovo podaným i keď ho dodržiavam. Ešte raz dík!KoCi napísal:jeden tip - pokial je mozne, tak osoby (ale ani zvierata), neusekavame v klboch. tu si ju sekol hned 3x - 2x rameno a 1x laket
Zakomponujem ho do mojej práce s kompozíciou.
begbeee: no ono to nieje nasurovo podane... ono to je normalne povedane a pri portretoch kde sa fotia zeny je to po zlom nasvetleni, postaveni si modelky do pozy alá futbalista asi ten najvacsi hriech.... potom ludia vyzeraju akoby boli po amputacii ked je to seknute v klbe
Myslel som to v zmysle, že o kompozícii som načítal čo sa týka fotenia najviac, ale s pravidlom o "kĺboch" som sa nestretol.. preto to prekvapenie.
a deste to fotili Maki? ja by som tiez potreboval vyskusat party fotky, taketo volaco ...