Gamepad
Re: Gamepad
Kaslem na to. Nechavam si zatial stary gamepad. Ked sa mi niekedy pokazi, tak si objednam novy.
presvedčili ťa ceny? 
Je mi luto vyhodit 40 evri za gamepad, ked jeden mam. Este som ani nebol rozhdonuty. Ale ako vravim, ked sa stary pokazi, tak kupim novy.
-
RobertHammer
Expert
Ked chces cisto len PC hranie - tak jako alternativa k xboxovemu je Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad http://www.progamingshop.sk/logitech-ru ... -1297.html
da zohnat aj lacno , existuje aj trochu drahsia verzia bezdrotovy ale potrebuje dve AA baterie
da zohnat aj lacno , existuje aj trochu drahsia verzia bezdrotovy ale potrebuje dve AA baterie
No nic, takze asi predsalen kupim ten Xbox Controller. Moj gamepad mi uz dost casto blbne. Dufam ze nebudem sklamany 
-
miricleboy
Expert
nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu:
Daju sa vsetky ovladace xbox 360 zapojit do PC? napriklad tento mi pojde na pc a budem s nim moct hrat?
vopred dakujem za odpoved 
Daju sa vsetky ovladace xbox 360 zapojit do PC? napriklad tento mi pojde na pc a budem s nim moct hrat?
Kód: Vybrať všetko
http://cgi.ebay.co.uk/USB-Wired-Controller-Microsoft-Xbox-360-Xbox360-White-/170525802141?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27b4213e9dRe: Gamepad
áno pôjde ale na 99% to nie je originál čiže nemusí fungovať na 100% 
osobne odporúčam jednoznačne bezkáblové ovládače
napr http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-Wireless ... 829wt_1137
No takze gamepad mam doma. Zatial som spokojny, no neprisiel som na to, ako ten gamepad vypnut
Nejake navrhy?? 
-
Space5800
Medium Professional
Sapo: vypina sa sám... ja to riešim vytiahnutím toho boxu s baterkami
(samozrejme hneď nasadím
)
No nejako sa mu nechce vypnut sa, stale svieti. Budem to aj ja tak riesit, no mohli tam spravit nejaky vypinacik. 
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
fuu, mam problem, uz mam gamepad doma, a ked chcem hrat PES 2011 tak, ze ja na gamepade a brat na klavesnici (P1 vs P2) tak pise, ze two or more controllers are required alebo daco take... to musim mat 2 gamepady ci co? 
//ok, uz to ide, musel som nastavit gamepad ako controller 2
//ok, uz to ide, musel som nastavit gamepad ako controller 2
na xboxe to fachčí tak že podržíš dlhšie to veľké X tlačidloSapo napísal:No nejako sa mu nechce vypnut sa, stale svieti. Budem to aj ja tak riesit, no mohli tam spravit nejaky vypinacik.
No tak sa mi to zapina. Ale ked to chcem tak isto vypnut, tak to len zacne blikat dookola. To je vsetko. Ale vypina sa to samo asi po 10 minutach, takze pohoda.
Inak som s nim spokojny, som rad, ze som nakoniec nezobral ten DS3, dakujem Vam ze ste ma presvedcili
Je pohodlny, len si musim zvyknut na tie RT/LT tlacidla na zavodoch, inak pohodicka. 
Inak som s nim spokojny, som rad, ze som nakoniec nezobral ten DS3, dakujem Vam ze ste ma presvedcili
-
Anem
Star
prečo bezkáblové?Filipito napísal:áno pôjde ale na 99% to nie je originál čiže nemusí fungovať na 100%
káble vychádzajú z módy, sám si zariadzujem izbu aby v nej bolo čo najviac veci wireless, to je technologia ktora ma buducnost... neznášam káble
Odporucam aj ja tento wireless gamepad. To je uz ine hranie, ako ked sa ti nemotaju kade-tade kable. Gamepad ma super rychle reakcie a ide to hrat aj s druheho konca izby. Dokonca aj z chodby, dalej som neskusal.
-
Anem
Star
aha myslel som že to má nejaký väčší problém ale keď iba to tak si predsa len kúpim ten s káblom... unás doma máme nejaké silové pole proti batériám
proste večne je problém s nimi takže nechcem riskovať
už som si to objednal za 28Eur no zistil som že v tom e-shope sú tie ceny len pre držiteľov VIP karty
tak dúfam že ma to nebude stáť majland 
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 13:52)
tak nakoniec ma to nič naviac nestálo a Gamepad je dobrý
len ako sa vypína :-/
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 13:52)
tak nakoniec ma to nič naviac nestálo a Gamepad je dobrý
Vypne sa sam. Asi po 10-15 min.
-
Anem
Star
po vypnutí počítača?Sapo napísal:Vypne sa sam. Asi po 10-15 min.
Tak isto. Nezalezi na tom, ci je pustene PC.