Železo v organizme , nedostatok , príjem , stabilita železa
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Železo v organizme , nedostatok , príjem , stabilita železa
Zdravím Vás , mám pár otázok , cez dni som strašne vyčerpaný , keď sa zobudím , je to v pohode , ale po nejakej hodine , max.3 začínam pociťovať únavu , takú že PAF ... alebo hneď ako výjdem von a som tam viac ako minútu , hneď ako keby som odpadal do spánku , neviem reagovať ... bol som na krv u doktorky , všetko v poriadku ... ale podla mňa to bude asi nedostatkom železa ... viete mi niečo poradiť ? Niečo , čo mi do organizmu to železo pridá , a aj to v tele ostane ... čiže vyriešim nadobro únavu ... Dik .
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Železo v organizme , nedostatok , príjem , stabilita železa
jezisi kriste, co ti uz mame na toto povedat?bol som na krv u doktorky , všetko v poriadku ... ale podla mňa to bude asi nedostatkom železa
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Tak , ale čím to potom bude ? Keď mám všetko v poriadku a už vyše 2 týždne som vyčerpaný ... a neviem z čoho .
ked si myslis ze je to zelezo tak skus jest viac masa, orechov, suseneho ovocia, alebo listovej zeleniny
popripade skus toto: http://www.magister.sk/produkt/detail/p ... lety-20ks/
dostanes to v kazdej lekarni aj ja to uzivam v kombinacii s magneziom - tiez sumive tablety
popripade skus toto: http://www.magister.sk/produkt/detail/p ... lety-20ks/
dostanes to v kazdej lekarni aj ja to uzivam v kombinacii s magneziom - tiez sumive tablety
-
qwerty-xyz
ŠtyriOsemJeden napísal:Zdravím Vás , mám pár otázok , cez dni som strašne vyčerpaný , keď sa zobudím , je to v pohode , ale po nejakej hodine , max.3 začínam pociťovať únavu , takú že PAF ... alebo hneď ako výjdem von a som tam viac ako minútu , hneď ako keby som odpadal do spánku , neviem reagovať ... bol som na krv u doktorky , všetko v poriadku ... ale podla mňa to bude asi nedostatkom železa ... viete mi niečo poradiť ? Niečo , čo mi do organizmu to železo pridá , a aj to v tele ostane ... čiže vyriešim nadobro únavu ... Dik .
Najprv si zisti ci mas fakt nedostatok, alebo pokles a potom si popytaj tabletky, tie take sumive co ti tu davaju su na hovno.
Pytaj si od doktorky MALTOFER FOL,(na predpis--to je pre nas psychopatov ktori zelezo stracaju nonstop) liecba trva sice 6 tyzdnov, ale tak u mna je to take ze ich mam mat pri sebe stale, lebo u mna bude zase pokles, cize ja to doplnujem z toho, keby niekto chcel nieco namietat, tak v tych tabletkach su toho zeleza ine pecky davky.
nemas v poslednej dobe viac problemov ako si mal kedysi? viac starosti? viac veci ti nevychadza ? a ako kvalitny je ten spanok ?
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Ephramko : ovela viac , depky , spanok ? Vzdy som spal v pohode , dokedy mi chutilo , teraz ? Vzdy o 7 vstanem , blbe rano , nic nerobim , nudim sa , ked mam nieco robit , tak to zacne , depky , proste ... unava , nemam naco zit , take blbe negativne pocity , v noci nemozem zaspat , busenie srdca atd ...
to myslis vazne alebo si zo mna robis srandu? 
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
no robit si srandu budem ? vazne ...
no a potom co si napisal ti nie je jasne ze nemas chodit k obvodnemu a zaoberat sa zelezom v krvi...ale mal by si navstivit ineho odbornika ?
Meníš sa na transformera, ironmana alebo nebodaj terminátora?qwerty-xyz napísal:
![]()
Najprv si zisti ci mas fakt nedostatok, alebo pokles a potom si popytaj tabletky, tie take sumive co ti tu davaju su na hovno.
Pytaj si od doktorky MALTOFER FOL,(na predpis--to je pre nas psychopatov ktori zelezo stracaju nonstop) liecba trva sice 6 tyzdnov, ale tak u mna je to take ze ich mam mat pri sebe stale, lebo u mna bude zase pokles, cize ja to doplnujem z toho, keby niekto chcel nieco namietat, tak v tych tabletkach su toho zeleza ine pecky davky.![]()
![]()
lepsie ako sumiva hovadina ktora pri mojej sportrebe zeleza (nikto nevie kde sa tolko straca) by mi nevydrzala ani na par hodin.
unavu takehoto typu sposobuju aj chlamydie a mykoplazmy..
imunolog ti zoberie krv a zisti presne co ti je
ale tiez to moze byt aj stitnou zlazou sposobene...
ale vsetko sa da z krvy zistit a neboj budes fit
imunolog ti zoberie krv a zisti presne co ti je
ale tiez to moze byt aj stitnou zlazou sposobene...
ale vsetko sa da z krvy zistit a neboj budes fit
-
ŠtyriOsemJeden
Amateur
BLEK0TA , moja mamina ma stitnu zlazu , takze , a aj moja obovdna lekarka je odbornicka prave na stitnu zlazu m, ale brala mi krv a absolutne nic mi nezistila .. ci mto bude , psychickým stavom ?
Keď nemáš zistenú žiadnu diagnózu tak to bude psychikou navštív psychiatra asi ti chýba serotonín (hormón šťastia) bez neho sú cca takéto príznaky.
-
qwerty-xyz
co ja viem ? aj vapnik mam brat v tabletach a mozem pit mlieka a jest jogurty tvarohy kolko chcem, stracam ho vela.begbeee napísal: Meníš sa na transformera, ironmana alebo nebodaj terminátora?
Skúšal si gastroenterologické vyšetrenia?qwerty-xyz napísal: co ja viem ? aj vapnik mam brat v tabletach a mozem pit mlieka a jest jogurty tvarohy kolko chcem, stracam ho vela.![]()
preto je u mna najlepsie ked chytim obdobie ze zeriem vsetku chemiu, potom som v poriadku. neviem, niekto je proste taky ze mu staci len normalne jest, a ovocie a zeleninka, a je kludny cely rok. mne nie, ....
dnes uz ku psychiatrovi nepotrebujes listok od obvodneho, mozes ist rovno tam...diskretne...bez hanby...
alebo pokial mas dobre referencie na nejakeho psychologa, tak si dohodni termin unho...
alebo pokial mas dobre referencie na nejakeho psychologa, tak si dohodni termin unho...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Asi by to chcelo len zmeniť postoj k životu, prestať sa nudiť, príliš sa zapodievať sebou, prípadne si nájsť psychológa, ktorý by ti poradil. Niekedy dobrá nálada, kamaráti a dôvera u osoby spravia veľa. Keď to nezaberie, tak možno by nebolo zlé zájsť aj za psychiatrom. Veľa ľudí, ktorých pozná užívajú lieky na úzkosť, pri tom by to na nich nikto nepovedal. Nie je to nič, za čo by sa bolo treba hanbiť.
-
qwerty-xyz
martinsos napísal:
Skúšal si gastroenterologické vyšetrenia?
vtedy som nemal vsak problem s nedostatkom tychto veci ale so stratou hmotnosti rapidnou, to bolo vtedy z inych pricin, teraz som ani nedostal odporucenie ze tam mam ist, proste mam si doplnovat co najviac co mozem a konec.
Stačí zmeniť stereotyp a životosprávu života . Všetko je iba v tom , aby si nemal čas myslieť na tú únavu , a zaručujem Ti , že keď na ňu nebudeš myslieť a chopíš sa niečoho zaujímavého , nového , tak budeš plný života a zdravý ako rybička . Všetko je to totižto iba o psychike , keďže si fyzicky v poriadku ( krv ) .