Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No tak to si mal smolu teda. Mna skusky cakaju este len za dva tyzdne, ale co nam hovoril instruktor, ze ked zabudneme odbocit alebo co. Ze radsej sa ospravdedlnit ako prejst cez plnu, cize si spravil dobre, ale asi videl, ze si nevidel pruhy, alebo co.
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No sak jasne osprvadlnil som sa, no ono som pruhy videl lenze tam na tej znacke o radeni pruhov su obe znacky pod sebou spolu(pre obe krizovatky) a nevedel som narychlo ktora plati pre ktoru krizovatku (tie krizovatky su od seba asi 50m) a vodorovne ciary na ceste som nevidel lebo isiel predomnou nejaky nakladak a aj tak boli osuchane uplne...

Stve ma to strasne lebo inac som mal celu petrzalku natrenovanu a podla mna si vodicak zasluzim az na tuto jednu chybu, co vpodstate ani nebola chyba ako taka len som zle odbocil a vacsina policajtov to ospravdlni ...
Pascalwb
Addict
Addict

Asi viem co myslis. Na jazdach som tade dost krat isiel, a tiez som namiesto rovno na tej druhej isiel doprava.Je to taka cudna krizovatka, dost hnusne, uz ostava len popriat stastie nabuduce
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No diky :) Ja som tade isiel len raz a urobil som tu istu chybu, bola to samozrejme aj moja chyba ale v tej chvily som zabudol ze som tam raz uz urobil chybu a neviem no ... nabuduce sa snad podari :/
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

tak dnes som začal robiť na B, Autoškola Pavlík v Košiciach...zatiaľ max. spokojnosť :)
Pascalwb
Addict
Addict

No dnes som mal po asi 2 mesiacoch jazdu :-D, podla mna som asi neskoro dal kolky :-D cize som sa posunul o jeden mesiac alebo co, ale to je jedno, na mojeprekvapenie som jazdil ako keby som jazdil den predtym, som cakal ze sa ani nerozbehnem.
Este mam 3 jazdy a v Stvrtok 7.10. skuska, tak snad to dam.

pishta:Btw jj bola to ta zakruta presne, nebol som si isty ci tam je ten Lidl, ale dnes som tade zase isiel a je tam, dost blba krizovatka.
martin25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa martin25 »

Cavte, chcel by som sa opýtať ako je to so skupinou A, teda vodicak na motorku. Ja som si pred pár mesiacmi spravil B-čko a akurát sa spolužiak prihlásil do autoškoly a robí si aj A-čko do tých 25kw či kolko...No a povedal mi že ked bude mat 21 že automaticky po predložení nejakej žiadosti na polícii dostane opravnenie aj na velkú motorku. Je to tak ?? alebo sa musia robit skusky najprv. do 25kw a potom ked budem mat 21rokov tak zasa do autoškoly?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Chcem sa este opytat ci sa da zmenit autoskola len cisto na skusku na jazdu kt. som neurobil,vysvetlim moju situaciu.

Prvu skusku som mal mat v july to som bol na dovolenke, nahradny termin mi dali o 2 mesiace v septembri(tam som neurobil len jazdu za blbu chybu co som opisoval vyssie) no a teraz mi povedali nahradny termin zase o 2 mesiace :shock: Zevraj nieje miesto, no sorry ale podla mna cakat na skusku 2x 2 mesiace je myslim celkom dost :o Ta autoskola ma skusky kazdy mesiac ale zevraj policia im dava len nejak 10 miest z toho 2 na opravne skusky, volal som tam aj zevraj nic premna nemozu urobit :evil:

Tak ze ci sa nedaju źobrat moje papiere z autoskoly/policie a urobit si nejak skusku(jazdu) v inej kde by bol termin skor uz ma naozaj nebavi furt cakat :sneaky:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

jasne ze sa daju, spravit skusky v inej a autoskoly si to medzi sebou vyriesia ..nieco podobne ma kamarat, majitel autoskoly mu povedal ze do septembra to spravi nakolko kamos mal ist "prec" len aby mohol co najrychlejsie ukoncit autoskolu, este mu povedal ze skusky ma 9.9 no jeho sekretarka mu par dni pred skuskami povie ze ale nie je na zozname... teraz je koniec septembra a caka stale na skusky ./
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No to si nemyslim ze si to autoskoly medzi sebou vyriesia aspon moj majitel by to urcite neriesil a snazil by sa skor aby som nemohol to robit inde :/
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vies co, je*al by som nanho a isiel do inej robit skusky ..ked je autoskola je***, tak preco mas trpet ty?
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Chcel by som sa Vás opýtať, ako prebiehajú skúšky na skupinu C...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

martin25 napísal:Cavte, chcel by som sa opýtať ako je to so skupinou A, teda vodicak na motorku. No a povedal mi že ked bude mat 21 že automaticky po predložení nejakej žiadosti na polícii dostane opravnenie aj na velkú motorku. Je to tak ??
je to tak, dostane vodicak bez skusok ked bude mat 21.
Ale komplikuje to vec, ze od 2013 bude moct jazdit na motorke clovek az od 24 rokov :D ... aby som to trocha zamiesal.
Najlepsie sa spytat na toto v autoskole, aby sa nestalo ze mu vodicak na Acko vydaju az ked bude mat 24
Pascalwb
Addict
Addict

Tak ja mam skúšky zajtra, dufam, že to dám, testy mam prejdene, snad som nic nezabudol, drzte palce.

//autoeditácia príspevku (07 Okt 2010, 12:36)
Ach jaj, preco som ja taky deb*l blb*, test som dal na plno, Slalom som tiez dal, Kolme aj Pozdlzne so m tiez dal, a jak uz som cuval na spet, ja idiot, som sa dal moc do prava, nechapem preco som to este nepotiahol do predu a nedal sa do stredu, a jak som cuval som tukol kuzel, ale to bol taky tuk ze to ani videt nebolo, Jak ma to se*e takto nasr*ty som este nebol, Sa to dalo 10 sposobmy súpravit, teraz ma tolko veci napada, a ja ... No nervi mam.. Najhorsie ze zas za mesiac c kedy, kebyze to je zajtra tak vpohode ma to tak nes*re. Alebo kebyze tuknem pri parkovani no co uz, ale taketo idiotska chyba. Ach jaj toto sa moze stat len mne ako vzdy.
ja nwm asi som sa uz tesil ze jo dobre som zaparkoval, a prestal so msa sustredit, Ale najviac zo vsetkeho ma se*rie to ze zase musim cakat :(
Proste na jazdach milionkrat bez priblizenia ku kuzelu, a tuto uz som nemal ani stres, alebo co nwm, a takto som to zahodil, jeden tam na 3 krat parkoval pozdlzne uz sa zadkom opieral o kuzel vzadu a nic, a ja proste, ked nato teraz myslim, najradsej by som tu sam seba zbil ze aky som sprosty :D nemam slov.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ber to zase tak, ze teraz to bol nevinny kuzel.. Pockaj, ako velmi ta bude srat, ked to bude niecie auto :).. pripadne betonovy stlp ;)
Pascalwb
Addict
Addict

Tak, ale keby tam bolo auto tak namna nekuka policajt, ja nwm proste ked nato teraz myslim, tak nechapem, preco som to spravil, ja som bol asi v takej eufórii ze jo pekne som zaparkoval, ze som sa chcel rychlo dostat na start a nejak som to nedomyslel, toto by ma nikdy predtym nenapadlo ze sa mi moze stat, no Pomaly dalej zajdes jak sa hovori, radsej nato nemyslim. Ale kamarat co hovoril, ze unich tam baba Zhodila kuzel a policajt, ze na jazde si davaj vacsi pozor. Co uz no ... mozem zase cakat. :smt017
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vieš čo ešte aj po autoškole prvých pár týždňov budeš robiť kiksy.Ja som druhý týždeň po dostaní vodičáku takmer 2 krát nabúral.A kvoli banalitám som mohol spôsobiť veľké problémy sebe.Radšej pomaly a isto ako zbrklo hŕr hŕr vodičák a nabúraš tam na prvej zákrute.Teraz po odjazdených štyroch nulách už sa nebojím absolútne lebo nemám prečo.Bojím sa iba amatérov ktorí čerstvo vyšli z autoškoly a schumacherov ktorí si myslia, že môžu na svojom aute letieť do 90 stupňovej zákruty 100km/h
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0: tie tvoje styry nuly su uz profi? ukazem ti xy chalanov co dnes dostane vodicak a jazdi lepsie ako tvoje styri nuly :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mám to brať ako rýpanie alebo ako si to myslel?Samozrejme, že existuje x chalanov čo vodičák ani nemajú a jazdia 500 krát lepšie ako ja.Chcel som len povedať, že obyčajný človek ktorý nemal prístup k autám pred vodičákom a jazdiť začal až keď dostal vodičák.Už som videl veľa takýchto frajerov čo pár dni po skúškach už mali kolíziu ;-)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

No vcera som mal prvu jazdu. Rozbiehanie mi slo, uz som to mal par krat odskusane aj ked na dizli, ale benzin mi taktiez nerobi problem. Asi po desiatich minutach mi povedal, ze nie je co skusat, ze ideme do premavky :D Tak som vyhodil blinker z parkoviska a sli sme. Cela jazda bola super, az na to ze som nevedel nijak raz dodrzat 50 v meste, musel ma dvakrat pribrzdit a inak som spravil len jeden kix a to, ze som siel za autobusom ktory zastavoval pri krajnici, rozmyslal som, ze ho obehnem, on presiel na zelenu a mne skocila cervena. Takze som doslova slapol na brzdu a stali sme na ciare krizovatky :D Vedla mna typek v audine sa pousmial a sli sme dalej potom na zelenu :D
Napísať odpoveď