Vypnutie PC po ukonceni procesu-VISTA.

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Vypnutie PC po ukonceni procesu-VISTA.

Príspevok od používateľa dudo02 »

Zdravim.
Ako uz nazov napoveda,hladam funkcny program na windows Vista,ktory ma moznost automatickeho spustenia pri starte OS a zaroven mi umozni nastavit proces po ukonceni ktoreho sa vypne PC.
Skusal som SHUTDOWN,POWER OFF,SWITCH OFF,DSHUTDOWN,ale na Viste nefunguju bud vobec,alebo nekorektne :?

Na sledovanie DIGI TV na PC pouzivam USB zariadenie so softom BLAZED DTV.USB zariadenie ma aj dialkove ovladanie,ktore zial funguje jedine pod Vistou.Na XP to nefunguje a tak som nuteny mat nainstalovanu Vistu ako druhy OS a prave po jej nabootovani sa mi automaticky spusti spominany soft BLAZE DTV.No a ja by som chcel aby sa mi automaticky zaroven spustil soft,ktory bude vopred nastaveny tak,ze po vypnuti BLAZE DTV(dialkovym ovladacom) sa hned vypne aj PC.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypnutie PC po ukonceni procesu-VISTA.

Príspevok od používateľa hrban »

skúšal si režimy kompatibility a "spustiť ako správca"(Administrator) pri tých programoch, neviem či vypnutie PC pôjde bez superuser práv
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Vypnutie PC po ukonceni procesu-VISTA.

Príspevok od používateľa jarda.j »

Základným problémom je tá Vista, celosvetovo.

Druhým problémom je to Digi Tv.

Nestojí to za tu robotu, a aj tak to obé ide dole vodou... možno sa to dá volajako urobiť, ale na zmršený a pomalý a náročný systém na HW ? A prečo ? A kto to zaplatí ? A kto to bude podporovať ?
Zamknuté